Известие

Collapse
No announcement yet.

Хора помагаите...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хора помагаите...

А,здравеите първо,значи извинявам се ,че пълня форума с такава убита тема а и мисля ,че имаше някаква подобна но не успях да я намеря.Значи зора ми е следния,нали не съм от най-умните и не мога да си намеря от каде да си дърпам филми и музика кажете някои саит с такива неща и как стават далаверите там по свалянето.Благодаря предварително.
    Алфа33 1.7 IE 92г

Торенти: тук
    Какво се прави с тях: тук например
    75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
    155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
    FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
    Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

ае приятел благодаря много ама тва за как става далаверата не6то не6те да ми го отвори аа и друго ае тука на тая замунда неще да ме регне поне за нея съм чувал ама...благодаря предварително но и за допалнителната помощ
      Алфа33 1.7 IE 92г

Comment

Торент системата е един сравнително лесен начин за разпространение на различни файлове. Тъй като много хора не знаят как се ползва тя, реших да пусна една кратка тема с основни напътствия.
        Първо трябва да се регистрирате е торент сайта.
        След като се регистрирате, за да видите файловете, които имате възможност да свалите, отидете на списъка с качените торенти или потърсете с търсачката.
        Като си изберете нещо и решите да го свалите, през сайта ще свалите един малък *.torrent файл (да не се учудите). Него трябва да отворите с някой торент клиент. Препоръчваме Ви следните:
        BitComet 0.60;
        Azureus;
        BitSpirit.
        Естествено, има още много други. Инсталирате клиента, правите си персоналните настройки (ако са нужни) и давате new job или др. (при всеки торент клиент е различно). След това избирате *.torrent файла, който сте свалили от сайта и избирате къде да Ви бъде свален файла.
        Това са основните неща около пускането на един торент да се сваля. А сега ще кажа няколко думи относно това откъде се дърпат самите файлове и т.н. Значи никой от файловете не се намира на сървъра.
        Вие сваляте от други потребители. Скоростта Ви зависи от два фактора - ъплоуд скоростта на тези, от които сваляте, и Вашата даунлоуд скорост. Тези, от които дърпате, се наричат "сийдъри (seeders)", а тези, които дърпат от другите - "лийчъри (leechers)". След като свалите даден файл, торент клиента започва автоматично да сийдва (ъплоудва на другите). Колкото повече сийдвате, толкова повече се увеличава рейтингът Ви (съотношението качено:свалено). За вероятността да няма сийдъри няма да обяснявам.
        Това е по-важното от това, което не ти отваря, а замундата не ти дава регистрация, защото е достигнат максималният брой ползватели.
        75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
        155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
        FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
        Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Нищо лично, ама...

Теми със заглавия "Хора помагаИте"."ПОМОЩЩЩЩ" и др. трябва да спрат да се появяват. Има си правила и там си пише за заглавията. Въобще ти замисляш ли се, какво ще стане, ако всяка втора тема се кръщава така? А да не говорим, че сигурно всяка друга тема има повече право да е с безсмислено заглавие от този тип!

Има около 30 форума, където ще ти отговорят по-добре на питането (тиийпроблем.нет също е от тях)

Знам, че ще се обидиш и още сега ти се извинявам.

И тоя български не знам защо напоследък толкова затруднява някои пишещи. И също така знам, че това не е форум за правопис, ама не е и за да се излагаме.

аИде сус сдраве
          Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
          2003 Honda CBR 954 RR

Comment

Working...
          X