If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Със сива 156 комби, имаше триъгълна лепенка cuaro sportivo? Та идеята ми е, че днес беше паркирал безобразно в близост до РУМ Черни Връх Ако не беше с тази красива кола и заподозрян член на клуба:
Преди 2 часа видях въпросната Алфа на Графа .. караше я жена - мъчеше се с неистови усилия да я паркира между едни колове .. знаете там как е .. точно минавах покрай нея като включи задна (или поне опита) така изквича жално количката .. направо ми се сви сърцето ..
Преди 2 часа видях въпросната Алфа на Графа .. караше я жена - мъчеше се с неистови усилия да я паркира между едни колове .. знаете там как е .. точно минавах покрай нея като включи задна (или поне опита) така изквича жално количката .. направо ми се сви сърцето ..
Вече всичко е ясно, аз пък как не се досетих веднага, че това произведение на изкуството в дисциплината паркиране може да бъде дело само на ЖЕНА Горката кола
Нередно е да пишете по темата за 1011 особено отрицателни неща мисля че сте грешна посока!
ако визираш мен .. не мисля че съм казал нещо отрицателно за колата или пък за собственика/собственичката й Просто отговорих до някаква степен на колегата, който питаше чия е въпросната алфа ..
Аууууу ти незнам дали разбра какъв майтап стана когато бяхме във кръчма в Изток м/у колегата Борислав/пумукъл и Григор относно май същата госпожа
Да бе смешно ти е на теб ама я питай Борислав-доста сконфузно се получи, особено като каза че ако отиде и се развилнее в Куба и на него може да кръщават деца
е аиде нема нужда.......
освен това аз само хубави неща казах.....
тя е човек към когото изпитвам огромен респект и уважение и се гордея че има такива Българи с главно Б
е аиде нема нужда.......
освен това аз само хубави неща казах.....
тя е човек към когото изпитвам огромен респект и уважение и се гордея че има такива Българи с главно Б
Да абсолютно беше така ....нищо лошо не си казвал просто самата ситуация беше много забавна.........само че за околните разбира се
Трябвало е да и паркирате колата, като сте видели, че има затруднение жената
А колкото до мъже шофьори, просто не искам да отварям скоба, че .... няма да ми стигне мястото на сървъра Такива случаи съм виждал с такива образи, че жените-шофьори се явяват професионалисти
Жена ми например сигурно ще удари Алфа-та ми ако и дам да паркира, ама ако седне зад волана на Лада ще сложи 1/2 форумисти в малкия си джоб Паркиране, маневри, управление, всичко
Недейте да съдите по това някой как паркира или включва скоростите и съединителя
Comment