Известие

Collapse
No announcement yet.

Мобилтел ме рекетират-помощ!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мобилтел ме рекетират-помощ!

Здравейте колеги,помогнете със съвет...
    Мобилтел ми представят сметка 95лв.,от които 30 лв.са от два разговора проведени (в 5.20ч.сутринта),към един и същ номер от Глобул по едно и също време-паралелно!!!Аз такива разговори не съм провеждал.Тез измамници ми обясняват,че можело да стане с услугата "задържане на повикването"-за да се инициира второ повикване...да ама не и към същият номер,най-малкото за това че е безсмислено.Аз също пробвах-не става.Сега ме притеснява някакъв адвокат,"да съм изкачал от джобовете"иначе ще ме съди.Е...имаше и пазарлък да не съм плащал тези 30лв а той щял да се погрижи.Някой имал ли е подобен случай
    Благодаря.
    Алфа 156 2,0

Писах до Комисията за регулиране на съобщенията...нямало измама,
    писах до Комисията за защита на потребителите...да съм представил отговора от КРС.Писах до министъра на държавната администрация-Никито...да съм писал към някакъв инспекторат.Сега мисля да пиша на Гиньо Ганев-омбудсмана.То никой няма да си признае измамата с официален отговор,аз се надявах Мобилтел сами да забравят за случая, но уви искат си кинтите.Да ходя ли на съд.
    Алфа 156 2,0

Comment

В сравнение с рекетьорите от Глобул Мтел са като пионерчета

Comment

пробвай тук http://www.kzp.bg/
        въпреки че ми е странно м-тел да ти прати адвокат за 90 лева
        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

на коя дата

издали ли са ти фактура за тези пари и кога? не вярвам да водят дело за 90 лв., и предполагам, че не могат да ги докажат в съда. Щом са измислени смятам, че няма да заведат дело. Дай по-голяма гласност на случката. Щом този адвокат те притиска толкова значи не може да ги докаже в съда и гледа ако може да ти вземе парите без да ти даде дакумент, разбира се! И щом ти предлага "да се погрижи за останалото" значи историята е много гнила!

Не им давай нищо! И остави сметката без движение, тя ще се погаси по давност.

Comment

М-тел са пирамида и заслужават
            Чакам само да ми изтече договора с тях следващия месец и не ща и да чувам за тях. на няколко пъти ми се случива 2 дни преди излизането на сметката ми сумата да е една, а после се оказва, че с 3-4 разговора от по най-много 2 минути съм навъртял още около 15-20 лева. За това си засечете времето на изход. разговори на телефона и го сверете с разпечатката после, аз лично така ще направя, щото вече ме дразнят
            (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Колега срещу тези само Господари на ефира зада се даде гласност !
              http://www.gospodari.com/
              Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
              159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
              NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

У нас всички мобилни оператори са една стока. Цените им с разлика до 1 стотинка, промоциите им еднакви, плановете пак. Как да не си помисли човек че са се договорили дружно да ни скубят. По белите страни като сключиш договор получаваш последен модел телефон за 1 евро а тука земи този боклук за супер цената 30 лева например.
                Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Колега преди 2-3 године се осъмних,че мтел ме скубят и мене.Взех си една друга карта да си върша работа а тази на мтел я оставих на секцията отивам да си плащам сметката и изненада 65лв сметка ,направо побеснях викам от къде тази сметка ,като картата не беше включена от засичането на миналата фактура и оная вика звънкай на оператор.Звънкам на оператовра и ми казват ооооооооо господине вие имате роуминг от англия ,демек съм ходил в англия ,щях да припадна викам аха ето ви на как да ида до там ,като нямам паспорт задграничен.И това е платих си сметката и изключих картата ,ама първо имаше яки скандали ,даже един бодигарт отнесе 2-ритника в кокалчетата ,че нещо се опита да ме пипа.Сега пак съ на мтел, но без договор
                  Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

vivatel

аз пък съм на Вивател и мога да кажа, че си засичам изходящите розговори с телефона и сметката винаги ми е точна до стотинка. Иначе Вивател нищо не разбират от обслужване и в началото малко имаше проблеми с обхвата, но вече всичко е наред. Препоръчвам ви ги.

Comment

Re: на коя дата

Първоначално публикувано от alra
                      издали ли са ти фактура за тези пари и кога? не вярвам да водят дело за 90 лв., и предполагам, че не могат да ги докажат в съда. Щом са измислени смятам, че няма да заведат дело. Дай по-голяма гласност на случката. Щом този адвокат те притиска толкова значи не може да ги докаже в съда и гледа ако може да ти вземе парите без да ти даде дакумент, разбира се! И щом ти предлага "да се погрижи за останалото" значи историята е много гнила!

Не им давай нищо! И остави сметката без движение, тя ще се погаси по давност.
                      Колко време е тая давност?
                      Lexus IS200

Comment

Re: vivatel

Първоначално публикувано от alra
                        аз пък съм на Вивател и мога да кажа, че си засичам изходящите розговори с телефона и сметката винаги ми е точна до стотинка. Иначе Вивател нищо не разбират от обслужване и в началото малко имаше проблеми с обхвата, но вече всичко е наред. Препоръчвам ви ги.
                        Аз работя в МТЕЛ (сега да не ме плюете ), обаче картата ми е на договор с Вивател
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                        Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy
                          В сравнение с рекетьорите от Глобул Мтел са като пионерчета
                          Ти па полудели а Аз от 5 години съм абонат на Глобул и нито веднъж на са ме резвали в сметката
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

А мене са и то с много.

Comment

колега, а кой е номера с който е говорено?
                              познаваш ли собственика на номера?
                              ако не го познаваш как така ша си говорил с него толкова време?

верно и аз съм от 5 години на глобул до сега никога не съм имал проблеми
                              като изключим че миналата година ми терминираха номер на 4 години!
                              иначе от към сметки мтел са верно пирамида!
                              ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Working...
                              X