Известие

Collapse
No announcement yet.

лабрадор голден ретривър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• лабрадор голден ретривър

Колеги имам малък проблем,и той се състои в това ,че моята приятелка е луда по това куче и иска такова , но аз не мога да и намеря.Някай случайно да има малки кутрета защото ми извадиха душата.
    Благодаря ви предварително

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Ма тя кое иска,защото Лабрадор и Ретривър,са различни породи Лабрадора е по-голям и късокосмест,а ретривъра по-дребен и дългокосмест Птърси в интернет,неможе да няма
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ретривър,тя много би се зарадвала на едно пале

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

по същата причина се сдобих с това

и трябва да ти кажа че доста радости донесе в къщи така че успех с намирането
        Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

Колега питай колежката lyuli тя нали се занимва с кученца,може да помогне с нещо да намери някое...Драсни е някой лично.
          Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
          EX`146 2.0 16v TS

Comment

Първоначално публикувано от pe6kata212
            Ретривър,тя много би се зарадвала на едно пале
            Лесно ти е на тебе, само кученце иска...Моята приятелка поиска Алфа и се наложи да и купя това

А на въпроса - имам един приятел с лабрадор, другата седмица ще го питам. Иначе аз съм фен на немските овчарки.
            Volvo XC90 D5 '06
            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Както при всички ,така и при мен жената каза : искам такова куче !
              Кучето от година и половина е факт и носи много радост в къщи.

П.П. на 16 фев. в София ще има киноложка изложба,ще питам жената къде и кога. Иди там и се разбери с някои от развъждачите.

www.dog.bg
              Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
              159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
              NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

А аз на времето такова желание имах за куче и дори не ми дадоха да си помисла вкъще да го гледам от тогава не ебавам кучета (нещо като приказката с лисицата и гроздето)
                landikar
                Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

На бул. Христо Ботев срещу Христо Колев ауто има зоо магазин и на витрината има такова куче. Онзи ден го гледах,но цената беше 800лв,ако искаш ходи и прай пазарлък
                  RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                  0899832271 Сашо

Comment

пълно е с лабрадори и ритривъри по обявите в нета. обърни се към колежката lyuli. тя може да те посъветва нещо.
                    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                    sprint tropheo
                    155/1.8
                    156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от pinko
                      Лесно ти е на тебе, само кученце иска...
                      Е , тя неговата от далече го почва
                      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от Lisan
                        На бул. Христо Ботев срещу Христо Колев ауто има зоо магазин и на витрината има такова куче. Онзи ден го гледах,но цената беше 800лв,ако искаш ходи и прай пазарлък
                        ето ме и мен

моля те НЕ купувай куче от магазин. 1-во нямаш гаранция какво е и 2. може да имаш проблеми с поведението след време, защото тези кучета пропускат изключително важния период на социализиране, (който е до 4 месеца, а те го прекарват в изолация, което може да доведе до поведенчески проблеми) ( http://www.schnauzer-bg.com/index.php?o ... &Itemid=45 )

ето ти адреси и линкове за развъдници и др. сигурни източници

БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН КЛУБ “ЛАБРАДОР РЕТРИВЕР
                        Председател: Павлин Зангаров тел. 0887 540613
                        Отг. по развъдна дейност: Николай Бараков 0898 740735
                        Асеновград, ул. Момина сълза № 6
                        http://www.bglabradors.com/Titul.htm

БЪЛГАРСКИ ГОЛДEН РЕТРИВЪР КЛУБ
                        Председател: Красен Хаджиев 0889 700500
                        Отг. по развъдна дейност: Ивелина Недева 0889 563490
                        София, ж.к."Дианабад" бл.10, вх.В, ап.60

http://dog.bg/forum/index.php/topic,791.0.html

ПС. ако имаш въпроси - пиши
                        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

За куче от разъвъдник цената си е пак същата, около 500-800 лева /без да влизаме в детайли за разни породи/. Ако не ти трябва да го мъкнеш по изложби, спокойно можеш да вземеш такова, без свидетелства и родословия, а ако държиш на доказан произход,цената е горната.
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Тука не става вапрос само за пари !
                            Когато кучето е от развъждач вероятноста да има наследствени здравословни проблеми е много по-малка !
                            Също колко е чисто като порода,защото ако е мелес излиза,че си купил куче което можеш да вземеш и от улицата.
                            Тези с зоомагазините вкарват кучета наи-често от Сърбия заради по-ниската цена-качество
                            Послушаи liuli
                            Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                            159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                            NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от vovata
                              Тука не става вапрос само за пари !
                              Когато кучето е от развъждач вероятноста да има наследствени здравословни проблеми е много по-малка !
                              Също колко е чисто като порода,защото ако е мелес излиза,че си купил куче което можеш да вземеш и от улицата.
                              Тези с зоомагазините вкарват кучета наи-често от Сърбия заради по-ниската цена-качество
                              Послушаи liuli
                              така е! правят им също фалшиви родословия и ти реално даваш пари за нищо, освен това стимулираш бизнес, които не е легален (по принцип е забранено продаването на кучета по този начин, не че някой е тръгнал да прави проверки...) и освен това с тези кучета не се отнасят добре и живота в клетка и сами в тази възраст не се отразява добре - създава поведенчески проблеми, както вече писах.
                              Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                              X