Известие

Collapse
No announcement yet.

лабрадор голден ретривър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mury
    Ма тя кое иска,защото Лабрадор и Ретривър,са различни породи Лабрадора е по-голям и късокосмест,а ретривъра по-дребен и дългокосмест Птърси в интернет,неможе да няма
    Ако трябва да сме точни Лабрадор Ретрийвър и Голдън Ретрийвър са различни породи Иначе и двете са абсолютен разкош - много енергични и страшно любвеобилни. Мъжките са по-буйнички и трябва да се обърне внимание на възпитанието им още докато са малки.
    Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Първоначално публикувано от vovata
      Тука не става вапрос само за пари !
      Когато кучето е от развъждач вероятноста да има наследствени здравословни проблеми е много по-малка !
      Също колко е чисто като порода,защото ако е мелес излиза,че си купил куче което можеш да вземеш и от улицата.
      Тези с зоомагазините вкарват кучета наи-често от Сърбия заради по-ниската цена-качество
      Послушаи liuli
      Е и това е вярно, ама честно казано не е гаранция.Точто ризеншнауцер взет с родословие и прочее от тукашен развъдник, на една моя колежка, гледаха го много с грижи и т.н, почина от вродено заболяване, на 3-4 години.Тя Лили е от този клуб, сега ще скочи тука), но за съжаление това е факта.
      Иначе принципно съм съгласен, както и с факта, че не трябва да се купува куче или коте от тия магазини.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred
        Тука не става вапрос само за пари !
        Когато кучето е от развъждач вероятноста да има наследствени здравословни проблеми е много по-малка !
        Също колко е чисто като порода,защото ако е мелес излиза,че си купил куче което можеш да вземеш и от улицата.
        Тези с зоомагазините вкарват кучета наи-често от Сърбия заради по-ниската цена-качество
        Послушаи liuli
        Е и това е вярно, ама честно казано не е гаранция.Точто ризеншнауцер взет с родословие и прочее от тукашен развъдник, на една моя колежка, гледаха го много с грижи и т.н, почина от вродено заболяване, на 3-4 години.Тя Лили е от този клуб, сега ще скочи тука), но за съжаление това е факта.
        Иначе принципно съм съгласен, както и с факта, че не трябва да се купува куче или коте от тия магазини.
        1. люли съм
        2. има и фалшви развъдници, но пак кучетата се гледат по-добре там, с братчетата си и сестричетата си, вместо сами в клетка. а за наследствените заболявания - никой не е застахован.....
        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Здравейте,аз съм приятелката на Пешката.
          Решила съм да си взема Лабрадор от развъдник и с родословие.
          Моля, ако знаете каде има сигурен развъдник за който се знае ,че няма да ме подведат с качеството на кутрето.
          И ако някой може да ми каже приблизителна цена.

Благодаря ви предварително: Силви

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
            Първоначално публикувано от fred

1. люли съм
            2. има и фалшви развъдници, но пак кучетата се гледат по-добре там, с братчетата си и сестричетата си, вместо сами в клетка. а за наследствените заболявания - никой не е застахован.....
            1 Е сори, ама Лили съм го прочел, а пък на Кики, мислех че е Куку, ами все пак са никове, стават грешки..........
            2.Тоя беше от истинските, щото тия са сноби с пари и държаха да е по така, изръсихя яко-не за друго, ама да може да кажат че е с родословие.
            3.Моето име пък е на първото ми куче Фред, който беше добереман без документи и честно казано изглеждаше много по добре от всички с родословие, които съм виждал в София, да не говорим че сръфа няколко пъти питбула на един дебелак, който ходеше из Борисовата градина като Наполеон преди Ватерло, но след третия път заобикаляше в другите алеии и т.н., та всеки си решава сам.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Working...
            X