Известие

Collapse
No announcement yet.

Ново правителство-какво ли ни чака???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ново правителство-какво ли ни чака???

Как мислите че ще мине гласуването? Ще има ли ново правителство?
    Кога ще падне то, ако го има - първия вот на недоверие, може би?
    Мислите ли че е по добре да има някакво правителство, отколкото да зацикляме в безвластие и да зацикляме с реформите за Евро съюза?

П.П Не знам дали е удачно да се пуска такава тема в автомобилен форум-ако модераторите преценят да я изтрият. Ама все пак смятам че сме някаква малка общност и е нормално да обсъждаме и да се интересуваме от нещо което касае страната ни и нашето бъдеще - всички сме млади хора.
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Моето скромно мнение е че правителството ще мине този път, колкото и да не ми се иска. Съдя само и единствено по думите на Доган. Това което не е казал, не е станало.
    А след това какво ни чака, само можем да гадаем.
    Нямам нищо против турците в Турция, но тези 'нашите' са висша форма озлобени и жадни за власт души.

ПС.
    Мисля че темата си е ОК, все пак е в подходящия раздел.
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Нямам забеежки към темата като модератор
      Иначе какво ще стане само времето ще покаже. Но моето мнение е че каквото и правителство да се състави България няма да влезе е ЕС пред 2007. Ще трябва да почакаме според мен. Просто с тази престъпност няма начин да ни вземат, а и не само престъпността е проблем. А и е по добре за нас да не се бърза много с влизането.
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Аз самия си задавам горните въпроси и нямам еднозначен отговор. В момента мисля че трябва да се избере по-малката злина - предсрочни избори или неприемливо правителство. Ако са предсрочни избори ще се забавим и резултата може да е още по объркващ, от друга страна такова правителство може да оплеска нещата още повече(дано не стане така де-надявам се)
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

аз си мисля, че предсрочните избори са най-лошият сценарий който може да се сличи
          на тези избори гласувалите бяха много малко, на следващите ще са още по малко
          тогава в парламента ще имат много по голямо присъствие формации като ДПС и атака
          така, че според мен по добре е да имаме правителство, мисля си че ако има малка подкрепа в парламента ще е по-добре като цяло защото ще се бори за симпатийте на всички партии(което де да знам може и да не е съвсем в плюс)
          ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

Съгласен съм че на предсрочни избори ще има по-малка избирателна активност, което от своя страна ще доведе до казаните по-горе от Еньо резултати.
            А сега какво става като цялата опозиция напусна парламента и няма кворум-докога може да се прави така и да бавят нещата, какво може да спечелят с това - освен че някой ако иска да подкрепи правителството трябва да влезе в парламентарна зала, което и при таен вот ще се види кой е подкрепил правителството, въпреки възприетата от съответната опозиционна партия позиция.

Comment

мдаа
              наще политици пак показаха, че искат те да са добре на страната
              защото колкото и да не харесвам бсп и дпс в момента няма кой друг да управлява а предсорчните избори са най-лошия сценарий.
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Има то, има ...
                ама комунистическата наглост край няма, така че им трябва шамар
                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                  Има то, има ...
                  ама комунистическата наглост край няма, така че им трябва шамар
                  има кур (без извинение)
                  тоа дето го визираш просто няма шанс а и не става за това

Comment

Е кой бе Вале,кой???
                    Другия вариянт е Доган да получи мандат - да предложи същия кабинет, евентуално с някое министерство дадено на Софиянски и да мине, иначе за дясно правителство е абсурд да се състави, а и да се състави от толкова много десни партии всеки с различно виждане и без единна политика мисля че ще е мъка(не че аз от макроикономическа гледна точка не предпочитам дясна политика-дясна само по отношение на икономиката,не крайно дясна), може експертно, ама то няма да бъде пак точно експертно защото сме БГ и ще бъде доминирано пак от някоя партия и другите пак няма да са доволни и пак ще изпълнява политически поръчки, ще си управляват някои партии в сянката на експертен кабинет, тъкмо после няма да поемат политическа отговорност.

Comment

оки бе пичове, седете кротки и глейте кво ше стане като дадат мандата на Дедо ви

изведнъж ше се окаже, че има 2ма 3ма, дето искат коалиция
                      и всичко заспива
                      ключовите министри си остават от предното правителство

Comment

и за да не съм голословен:

Съотношение на силите в 40-ия парламент:
                        Коалиция за България - 82
                        Национално движение Симеон Втори - 53
                        Движение за права и свободи - 34
                        Коалиция "Атака" - 20
                        ОДС (СДС, Демократическа партия, "Гергьовден", БЗНС, НС-БЗНС) - 20
                        "Демократи за силна България" (ДСБ) - 17
                        БНС - 13
                        Независими - 1

Общо: 240

демек бсп+дпс има 166 гласа + 1 независим от атака = 117

единствения вариант да има правителство не на бсп и дпс е ВСИЧКИ останали партии да се обединят което просто е смешно

иначе казано играем си на кой още не е получил парче от баницата

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                          ...

единствения вариант да има правителство не на бсп и дпс е ВСИЧКИ останали партии да се обединят което просто е смешно
                          ...
                          абе Гуле, кой е казал, че ше е без ДПС бе ....

абе спокооо бееее, соколето не прасе тревка бе......
                          дишни ....

Comment

...
                            сокола за разлика от сакса си държи на думата
                            не съм неспокоен ни най-малко ни са грижи ти за мен

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                              ...
                              сокола за разлика от сакса си държи на думата
                              не съм неспокоен ни най-малко ни са грижи ти за мен
                              хаха ... политик и "дума" муахахах

ще се направи "правителство на националната отговорност"
                              на "евроинтеграцията", на "ела ме ритни" ....

споко, фразеология да искаш

Comment

Working...
                              X