Известие

Collapse
No announcement yet.

Айдеее, откраднаха ми радиото...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Айдеее, откраднаха ми радиото...

Днес следобед го гепиха - колата паркирана на Цариградско, между Феята и БТА, по светло. Няма ми ги и слънчевите очила, и блутут-слушалката, и ръкавиците Алфа Ромео....

Интересно как са я отключили, защото като отидох до нея, беше отворена, без нищо да е разбито - а съм абсолютно сигурен, че я заключих...

Добре че Уника са пичове и ще ми изплатят цялата стойност на радиото по фактурата от Техномаркет. Панела си е в мен. За кво са им тия радио-CD-та без панели, не разбирам...

Само преди 10 дни го монтирах, басииииииии...

Volvo XC90 D5 '06
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

дееба и гадовете!

ей и за очила ли отварят вече!
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Ее дейба и нещасниците с толкова кеф си го купи добре, че поне щи го платат. И интересна работа как така са ти отворили колата
      landikar
      Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Първоначално публикувано от pent
        дееба и гадовете!

ей и за очила ли отварят вече!
        Ръкавиците бяха в жабката, а очилата и блутута - в кутийката на подлакътника - изобщо не се виждаха отвън.
        Volvo XC90 D5 '06
        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

И реното ми беше така. все 1 беше отворено с ключ, а имах свидетели, че е заключено. А и + това винаги проверявам всички врати..
          Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

Лошо Пинко сори за това... Стойте си там в Сф-то при нас аз си оставям колата отворена нема кой да пипне нещо...Големото село си е село
            Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
            EX`146 2.0 16v TS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaRomeo
              Лошо Пинко сори за това... Стойте си там в Сф-то при нас аз си оставям колата отворена нема кой да пипне нещо...Големото село си е село
              Ти сериозно ли говориш.Явно си голям късметлия щом още не са те ощракали.
              2011 Giulietta MA-ex
              1995 155 1.8 TS 8V
              2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Първоначално публикувано от wrc
                Питаи и Лъчо,и той си оставя колата отворена...Кой ще пипне бре човек
                Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                EX`146 2.0 16v TS

Comment

То ако знаех , днес да бях влязъл вътре малко да се стопля поне то навън не се живееше
                  Те ако решат цялата кола да задигат ще се види отдалеко
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                  Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                  Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Много изкофтена работа.Съжалявам за станалото.
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

аз па са уредих с ръкавици

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Съжалявам колега...
                        ...но и на мен ми се случва да си оставям колите отворени, даже Уно-то на жената понякога "спи пред гаража с ключовете на таблото -ЖЕНИ

Ма верно "на село" си е спокойно! Добре че докъто се поразрастне градчето ни и детето ми ще порастне - не знам за Вас софиянци как сте спокойни за децата си в тоя град, след като за една кола не можеш да си спокоен...
                        Mitsubishi Outlander
                        Mitsubishi Space Star
                        Daihatsu Terios

Comment

Вчера сутринта слизам за работа и на паркинга пред блока до моята кола, един голф 3 задния прозорец отворен, на шофьора отворен също до долу, сигурно е била и отключена. Панела на сидито свален но оставен на показ в кутията под него. Видях я и викам я да погледна да не са му строшили стъклата а комшията вика " А тя от снощи стои така" При нас зимата е спокойствие, но лятото целия контингент се изнася насам и става ад. Кофти случка, добре поне че каското ще ти го възстанови ама нервите кой?
                          146 1.4 Boxer 90HP +-
                          Ranault Scenic 1.6e 90HP+Метан

Comment

Ксантията навремето си я бях оставил с ключовете във вратата и така си я намерих

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Въпреки неприятната случка!....добре е, че няма интервенция по колата!...при мен за един касетофон преди време ми бяха разбили доста зверски вратата и ключалката ....явно някакви аматйори! Пинко помисли, как така чисто са проникнали .....и помисли за пренареждане на ключалките, или прекодиране на ключ и аларма
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                              X