Известие

Collapse
No announcement yet.

Айдеее, откраднаха ми радиото...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Няколко пъти ми се случва на 156-цата да не затворя вратата както трябва и като заключа колата, алармата се пуска ама вратите се отключват пак. Да я ева в оригиналната аларма даже и сигнал не издава че не е заключено. Само като оставя багажина отворен писука няколко пъти повече. Ама то на тия аларми като се пускат звука е много тих ходи го чувай.

ПП Тия дето сате ошетали да ги дадът тия пари за лекарства за ебола. 300 негъра да ги клатят а те да нямат вазелин
    '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
    Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
    Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Гадна работа,такава измет за трепане винаги ще има.Мен като ме обраха,хванахме един наркоман и изкахме да нахраним рибите с него,но не ,болен бил,ала-бала,ми тъкмо щях да го излекувам за винаги,но после ще ме съдели като за здрав човек .Не може и боклуците да излекуваш.А иначе преди Нова година в София,един приятел си затвори ключа в Аудито,повикахме едни мамчета, обърнете се,и хоп колата отворена за 5 секунди.С поглед ли ги отварят тези коли .
      TIPO 2.0 91g.
      PUNTO 1.2 04 g.
      156 1.8 TS 00g

Comment

Може би тук е момента да ви кажа,че минала седмица(сряда срещу четвъртък,ако се нелъжа),в нашия квартал имаше джамбазка акция.Точно 10 коли осъмнаха със счупени прозорци и изтърбушени вътрешности.Говоря за разстояние от 2 блока.Някяква жена е забелязала случилото се и е повикала полицията в 4часа,но тя е дошла чак в 6.30.За щастие моята не е от пострадалите, но кой знае, може следващия път да е.
        Ex '97 Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark
        147 1.9JTD

Comment

Гадна наркоманска пасмина. И нямат страх от нищо. Ама и ние сме си виновни до някъде че създаваме условия за пазар на такива неща. Я всичко да си купуваме само ново от магазин да видим дали ще продължават да крадът
          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Леле,аз ако видя такив капут да се вре в колата ми,казвам ви може и да го убия.........гадни наркоманчета
            sigpic
            Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
            BMW E30
            BMW E36

Comment

На мен ми откраднаха чисто нов телефон преди време, но това беше само повод да си купя по-хубав.
              Ето това ще заспи в Алфетката
              http://www.toyaga.org/bg/audio/?slaveid=11&prodid=353
              2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay
                На мен ми откраднаха чисто нов телефон преди време, но това беше само повод да си купя по-хубав.
                Ето това ще заспи в Алфетката
                http://www.toyaga.org/bg/audio/?slaveid=11&prodid=353
                Уфф, не знам, не искам да купувам скъп модел, щото повече ги крадат.

Сега се чудя дали да купя пак същото Сони или това

http://www.martinkylanautopuhelin.com/v ... =Sony&id=3

http://www.hifi.nl/gfx/CDX-F7500-010204.jpg
                Volvo XC90 D5 '06
                Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Земи си новото,това където си го показал...С другото явно нети върви
                  Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                  EX`146 2.0 16v TS

Comment

Ако са ти върнали панела (става с връзки) вземи си същото.Единия панел в багажника и никога няма да останеш без музика, поради слаба памет демек ,,Ейййййй забравих панела в офиса"
                    '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                    Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                    Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Съжалявам за случилото се!АЗ също си имам 2 панела в къщи ама кел файда то тях...
                      Grande Punto 1.9 Sporт
                      98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

и ние "изгоряxме"

имам желание да счупя една-две ръчички
                        Alfa Romeo 155 Super
                        2.0 16V TS

Comment

За това след няколко дни фолирам всички стъкла нищо да не видат гадовете,лепя стикерите на мвр и нсо и да мрат Докато типото ми беше фолирано не са го барнали как манах фолиото веднага отлетя цд-то
                          ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                          BMW e39 facelift

Comment

Working...
                          X