Известие

Collapse
No announcement yet.

КАЖЕТЕ НЕ НА БУЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• КАЖЕТЕ НЕ НА БУЯ!!!

http://bgbui.com/#c1 - Този сайт е за референдума за петролопровода Бургас - Александруполис на него пише "ползите" от целия този проект особенно за Бургас.

Нека да не позволяваме лятото да ходим и плуваме в петролни петна, и опазим това което имаме като природни дадености.

На 17.02.2008 ще се гласува, там кадето гласуваме по време на изборите.

Пускам в крайна сметка темата тук, но това не означава че са "Общи приказки", а просто някой си модератор решава да ми я трие постоянно от раздела "Срещи и МЕРОПРИЯТИЯ", а все пак си е едно голямо мероприятие, в което всички бургазлии трябва да сме единни, за да не ни гърчи всеки, който си поиска!
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Извинявай колега ама един добре направен петролен терминал е доста по-чист от безумните хотели без канализация дето сте си ги нацвъкали там. Приказката какво би станало при авария ми е малко странна при положение че същото може да стане ако и сега потъне танкер каращ нефт за нефтохима.
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

финансово съм ЗА петролопровода....
      екологично съм ЗА морските хора защото на мен ми е лесно, аз в БГ може повече да не стъпя на море... ама хорицата там живеят
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Ще си копирам поста от същата тема в другия раздел
        Това са такива глупости че няма други такива. Те и сега си разтоварват танкери в несвяст да си забелязал да има екологична катастрофа ? Според мен тия измислици са на хора които не можаха да се набъркат в построяването на този петролопровода и в момента се опитват да направят нещо. Може и участие да имат тия дето са си построили "законнни" вилички в месноста около нефтопристанището. Използват неосведомеността на хората по въпроса и пускат петиции с надеждата да ,,стане" нещо. Не ми се пише повече , само ще спомена че в повечето цивилизовани държави се използва именно разтоварване на бочка (демек буй) за да не се доближават танкери до брега.
        '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
        Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
        Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Re:

Първоначално публикувано от Alexanderbb
          Извинявай колега ама един добре направен петролен терминал е доста по-чист от безумните хотели без канализация дето сте си ги нацвъкали там. Приказката какво би станало при авария ми е малко странна при положение че същото може да стане ако и сега потъне танкер каращ нефт за нефтохима.
          Aбсолютно вярно, що се отнася до опасността от разлив и при сегашните условия
          А веротността да потъне танкер, превозващ нефт в наши води, е минимална.
          Ако става въпрос, и в момента такива танкери редовно (и то доста често) возят нефт до терминала. След построяването на петролопровода техния брой просто ще се увеличи
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

софианци ви е лесно с отговора на въпроса - пличкаите се в мазута ко ше ви е..... Солун ви е на 300км ще ходите на море там че и по евтино ви идва за качеството и обслужването да не говорим. Ами нии ?
            Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
            Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
            Alfa Romeo 145 1.4 16v
            BMW 520i E39

Comment

точно в Солун аз няма да се къпя, но виж Халкидики моем се топнем

Comment

е за тва говорим и след солун кви курортчета има ..... септември ходих след солун едно курортче "паралиа" на 60км след солун по аутобанта за Атина по евтино от слънчев бряг па качество и обслужване ....... аз ако съм от софия няма да стъпя по нащо черноморие .......
                Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                Alfa Romeo 145 1.4 16v
                BMW 520i E39

Comment

Първоначално публикувано от ALFA155Ts
                  софианци ви е лесно с отговора на въпроса - пличкаите се в мазута ко ше ви е..... Солун ви е на 300км ще ходите на море там че и по евтино ви идва за качеството и обслужването да не говорим. Ами нии ?
                  То понеже сега е едно чисто там... От друга страна Созопол ви е даже по- близко отколкото на нас Солун. От 3-та страна- айде да затвориме и нефтохим като сте толкова загрижени, ама тогава нали се сещаш, че Бургас ще умре. И при нас има мърсотия от Кремиковци и от 500 000 автомобила по улиците, но какво да правиме, да забраниме на бургаските коли да влизат в София ли?.. Не може да се спре научно- техническия прогрес и икономическия интерес. След време като свърши нефта няма да имате тоя проблем вече
                  Lexus IS200

Comment

Безмислено е!

Защо не протестираха, когато правителството позволи на американските самолети да си хвърлят графита над Сърбия и Северозападна България Някой знае ли какви зеленчуци се родиха тогава А за черноморието отдавна масовото ни население не го посещава ! Така че не подкрепям протест инспириран от тесен кръг хора с лични,корпоративни интереси! За мен е безмислено да се протестира за нещо, което е с общонационално значение
                    Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
                      Първоначално публикувано от ALFA155Ts
                      То понеже сега е едно чисто там... От друга страна Созопол ви е даже по- близко отколкото на нас Солун. От 3-та страна- айде да затвориме и нефтохим като сте толкова загрижени, ама тогава нали се сещаш, че Бургас ще умре. И при нас има мърсотия от Кремиковци и от 500 000 автомобила по улиците, но какво да правиме, да забраниме на бургаските коли да влизат в София ли?.. Не може да се спре научно- техническия прогрес и икономическия интерес. След време като свърши нефта няма да имате тоя проблем вече
                      в Бургас, от много време насам Нефтохим е престанал да бъде фактор за каквото и да било, ако затворят нефтохим, голяма част от хората ще си намерят много бързо работа, защото има небивал недостиг на работна ръка, пон ев самия град
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
                        в Бургас, от много време насам Нефтохим е престанал да бъде фактор за каквото и да било, ако затворят нефтохим, голяма част от хората ще си намерят много бързо работа, защото има небивал недостиг на работна ръка, пон ев самия град
                        Ти вярваш ли си наистина на думите
                        _______
                        146 JTD - ex

Comment

не си вярва
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

ми щом го казва, сигурно си вярва... баси мацките има в Бургас!

Comment

Първоначално публикувано от pent
                              ... баси мацките има в Бургас!
                              Това вече го вярвам
                              _______
                              146 JTD - ex

Comment

Working...
                              X