Известие

Collapse
No announcement yet.

КАЖЕТЕ НЕ НА БУЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И аз на Бг черноморието мисля да не стъпя, единственото нещо което ми харесва тук е че има вълни и нощният живот е добър. В турция е 2 пъти по евтино, морето мега чисто, само къде една вълна не видях за цяла седмица скукаааа. Вече изобщо не ги съжалявам тези от морето, нека си съсипят всичко каквото имат, защото от една лакомия построиха бетони бункери през 100 метра
    156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Violator
      от една лакомия
      ей тва най-много ме е дразнило по черноморието.....
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

И аз на Бг черноморието мисля да не стъпя, единственото нещо което ми харесва тук е че има вълни и нощният живот е добър. В турция е 2 пъти по евтино, морето мега чисто, само къде една вълна не видях за цяла седмица скукаааа. Вече изобщо не ги съжалявам тези от морето, нека си съсипят всичко каквото имат, защото от една лакомия построиха бетони бункери през 100 метра
        Нещо си в грешка не хората от морето а от полето строят хотелите и комплексите по морето а даже и в планините. Местните нямат почти нищо общо като има и някой изключения.
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

И аз на Бг черноморието мисля да не стъпя, единственото нещо което ми харесва тук е че има вълни и нощният живот е добър. В турция е 2 пъти по евтино, морето мега чисто, само къде една вълна не видях за цяла седмица скукаааа.
          Викаш нямат вълни в турско, а? Мене явно ми се е сторило, че се клати кораба като минавах оттам Ма това преди 10 години. Може да са се поизгладили Мраморно и Егейско от тогава

Вече изобщо не ги съжалявам тези от морето, нека си съсипят всичко каквото имат, защото от една лакомия построиха бетони бункери през 100 метра
          Що си мислиш, че по морето живеят само инвеститори и предприемачи
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

а от къде идва името на Мраморно море?
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

Re:

Първоначално публикувано от Alexanderbb
              Извинявай колега ама един добре направен петролен терминал е доста по-чист от безумните хотели без канализация дето сте си ги нацвъкали там. Приказката какво би станало при авария ми е малко странна при положение че същото може да стане ако и сега потъне танкер каращ нефт за нефтохима.
              Добре направен? Да, ако е на кей, а не на монобуй на 7км от бургаския плаж. Няма начин да няма разливи на петрол, поради факта, че шланговете се закачат ръчно. Колегата ALFA155Ts е много прав за вас шопите. За танкера - много по-малък е риска да потъне, или да има разлив на кей, отколкото на буй. За хотелите - повчрвай, че е стотици пъти по-екологично от петрола...

А да.. и тези хотели не сме ги нацвъкали ний, ами над 80% са на софиянци и пловдивчани.
              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
              Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

кви шопи те гонят бе
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от pent
                  финансово съм ЗА петролопровода....
                  екологично съм ЗА морските хора защото на мен ми е лесно, аз в БГ може повече да не стъпя на море... ама хорицата там живеят
                  Какво би спечелила България от него? А колко би загубила от отлива на туристи, дори и да няма разливи - само при невероятната гледка на огромни танкери загрозяващи панорамата на плажа... - няма да е същото повече...

Comment

Първоначално публикувано от Neokill
                    Ще си копирам поста от същата тема в другия раздел
                    Това са такива глупости че няма други такива. Те и сега си разтоварват танкери в несвяст да си забелязал да има екологична катастрофа ? Според мен тия измислици са на хора които не можаха да се набъркат в построяването на този петролопровода и в момента се опитват да направят нещо. Може и участие да имат тия дето са си построили "законнни" вилички в месноста около нефтопристанището. Използват неосведомеността на хората по въпроса и пускат петиции с надеждата да ,,стане" нещо. Не ми се пише повече , само ще спомена че в повечето цивилизовани държави се използва именно разтоварване на бочка (демек буй) за да не се доближават танкери до брега.
                    Разтоварват си танкери, да. Но на пристан, което е много по-сигурен, но по-скъп метод. А колко лесно би се изградил един плаващ буй в морето и оттам с магистрални шлангове - до терминалите на сушата? Много по-изгодно им е с буя от финансова гледна точка, но както всички други намазани милиярдерчета не им пука какво ще стане с българското черноморие.

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov
                      Първоначално публикувано от Neokill
                      Ще си копирам поста от същата тема в другия раздел
                      Това са такива глупости че няма други такива. Те и сега си разтоварват танкери в несвяст да си забелязал да има екологична катастрофа ? Според мен тия измислици са на хора които не можаха да се набъркат в построяването на този петролопровода и в момента се опитват да направят нещо. Може и участие да имат тия дето са си построили "законнни" вилички в месноста около нефтопристанището. Използват неосведомеността на хората по въпроса и пускат петиции с надеждата да ,,стане" нещо. Не ми се пише повече , само ще спомена че в повечето цивилизовани държави се използва именно разтоварване на бочка (демек буй) за да не се доближават танкери до брега.
                      Разтоварват си танкери, да. Но на пристан, което е много по-сигурен, но по-скъп метод. А колко лесно би се изградил един плаващ буй в морето и оттам с магистрални шлангове - до терминалите на сушата? Много по-изгодно им е с буя от финансова гледна точка, но както всички други намазани милиярдерчета не им пука какво ще стане с българското черноморие.
                      За ко да им пука ко ще стане по нащо черноморие на милионерчетата, като те не ходят на почивка тук ами си ходят знаеш каде ................ както и тези "софиянци" които построиха мухлясалите наводнени бункерчета по морето те също не ходят на море тук !!! За ко да им пука лятото по черноморието кви мислиш са Социално слаби германци идват по разни програмки на алкохолен туризъм в слънчев бряг и пенсионери от германия които ги праща немското "НОИ" а по южното черноморие кои ходи аз щи кажа само новобогаташчета да си покажат комплексите нали ги гледам цяло лято в лозенец кви бяха еи такива комплексарчета като "Ставински" цял ден машала пиано с жипа на пълна гас ........ на мама дупенцата от софия да си покажат новото ВАГ-че и така ...... Баш "патроните" ходят гърция турция испания кои щи седи тука ...... ако има ЛЕВ
                      Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                      Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                      Alfa Romeo 145 1.4 16v
                      BMW 520i E39

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
                        а от къде идва името на Мраморно море?
                        Абе и на Тихия океан му викат 'тих', ама ....
                        Ама дори и да нямаше вълни в Мраморно, не означава, че турците като цяло нямат вълни, а ние - да
                        _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

А тези разрешителни за хотели да не ги издават в софийска община? Нали всичко минава през общински съвет, и всеки си е гласувал градоустройствен план. Защо в Итали или Франция няма такива бетонни чудовища а всичко е до 3 етажа макс и си пазят архитектурата.

Е там където ходих ама грам вълна нямаше, Енес точно до границата с Гърция. Тази година мисля пак Гърция Турция но на друго място, а на нашето черноморие най много за 2-3 дена да отида на гости на някой приятел
                          156 1.8 TS

Comment

И в Гърция няма също грамадански хотели, а където няма канализация с пречиствателна станция, отпадъчните води не отиват в морето, а в помийни ями в двора на къщата или хотела, стандарнтно изградени.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Re:

Първоначално публикувано от b_angelov
                              А да.. и тези хотели не сме ги нацвъкали ний, ами над 80% са на софиянци и пловдивчани.
                              Абсолютно вярно всички депутати се юрнаха да си правят хотели, лятото в Слънчев бряг не можеш да пръднеш от софиянци, така че не сме ние дето леем бетон без мярка А относно петролопровода - който смята, че 2008г някой ще позволи на някой друг да строи нещо неекологично, че и в държава от ЕС нещо не е в час.
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Аз от 4 години съм обявил пълен бойкот на нашето Черноморие.

В Гърция и Турция е многократно по-красиво, несравнимо по-чисто, прелестно диво, разкошно незастроено и не на последно място - доста по-евтино. Освен това до Тасос са само 340 км...

Всеки лев, който дадете на алчните хотелиери там, се превръща в бетон. Искам да ги видя как след 4-5 години ще ядат бетон, мамка им лакома...

Ето го моето ново място - вече 4 години ходя там и се чувствам много добре, и местния обслужващ персонал не ме гледа като дойна крава, а като клиент, който оставя пари.

Volvo XC90 D5 '06
                                Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                                Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                                ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                                ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Working...
                                X