Известие

Collapse
No announcement yet.

КАЖЕТЕ НЕ НА БУЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А може ли да споделиш колко излиза на ден една почивка в Гърция? Някаква средна стойност разбира се за България заедно със спането в созопол примерно е към 50-тина лв на човек, там ме съмнява да е по- малко
    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
      А може ли да споделиш колко излиза на ден една почивка в Гърция? Някаква средна стойност разбира се за България заедно със спането в созопол примерно е към 50-тина лв на човек, там ме съмнява да е по- малко
      Ми ето тези т.н. Studios на ~100 метра от плажа, в маслинова горичка - представляват нещо като самостоятелна гарсониера с голяма стая с прилична тераса, огромно легло, още един разтегателен диван, баня-тоалетна, климатик, телевизор, оборудвана кухня (с хладилник, печка, тенджери, чинии, тигани, вилици лъжици, даже тостер и микровълнова) струва 35 евро на вечер - 70 лева, вътре има място за семейство с едно дете. Освен това ти се полагат и шезлонги и чадъри на плажа - включени са в цената.

Храната у колкото в България, на 2 км има огромен супермаркет. Ако си готвиш сам, може да ти излезе и по-евтино от 50 лв на ден.

Но пък на 200 м има една чудна кръчма на самия плаж - персонала е българи от Сливен

Studio-то отпред

Поглед към морето от тераската

Парка между къщичките

Самото море пред тези studios

Volvo XC90 D5 '06
      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko
        Аз от 4 години съм обявил пълен бойкот на нашето Черноморие.

В Гърция и Турция е многократно по-красиво, несравнимо по-чисто, прелестно диво, разкошно незастроено и не на последно място - доста по-евтино. Освен това до Тасос са само 340 км...
        Ето за това говорим.
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Да, ама разликата между Тасос и Сл.Бряг няма да е само нефтопровода
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
            Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
            в Бургас, от много време насам Нефтохим е престанал да бъде фактор за каквото и да било, ако затворят нефтохим, голяма част от хората ще си намерят много бързо работа, защото има небивал недостиг на работна ръка, пон ев самия град
            Ти вярваш ли си наистина на думите

хайде провери колко работни места дава нефтохим и тогава ще си говорим

повтарям, рафинерията отдавна вече не е основен фактор там (да не говорим какви съкращения имаше преди няколко години и че самия завод е може би смален наполовина както и дейността му е изключително свита) вмомента бургас се прехранва от недвижими имоти и новите заводи и малкия бизнес

не живеем в 85'та

PS: за да те улесня към 7-8 хил места при население на бургас от към 250 000 хил вмомента, това е по малко от половин процент от населението... все опитни работници, които много бързо ще си намерят работа
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

и аз така направих миналата година септември на 60км под солун 35евро беше и моя хотел на брега на морето ...... на мене само пътните ми излязаха доста щото от бургас до солун и там въртене ми ицлезе 1500км плюс минус... на отиване през цяла гърция на връщане през българия на ГАС тук там на Бензин в гърция щото няма гас .... и в гърция се плаща на стая не като тука на легло да те таксуват плащаш си стаята 35евро никои не те занимава пък ако искаш спете вътре 20 човека ..... и ядене и обслужване ваобще да не говорим беше супер
              Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
              Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
              Alfa Romeo 145 1.4 16v
              BMW 520i E39

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov
                Ето за това говорим.
                с тази разлика че този момент сме го пропуснали преди 15години... така при нас беше едно време...
                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
                  у Гръцко, на около 330 км от София,Северна Гърция от 1 септември вече цените са извън сезона и падат значително.
                  Миналата година например през юли,но първата половина, в квартира на 50 метра от морето, в едно селце двойка легло в квартирата с възможност да си сготвиш нещо, демек бокс беше 25-30 евро на ден, но тази цена по това време може да е и до 50, зависи от мястото, зависи и от други неща.Има хотели, има и друг тип квартири.
                  Цените в магазина са горе долу като в България, но в евро, а в ресторантите, подобно съотношение.Някои стоки са на български цени, хубаво е че в големите магазине цените на бира, ракия, узо се дават на литър, кг и можеше да се ориентираш лесно.
                  По плажа няма мутри, никой не те задължава да наемаш чадъри, а ако си вземеш кафе и минерална вода, сервирано на масичка до чадъра ти може да го ползваш цял ден, тоест няма такса, а просто ползваш услугата на кафето, което предоставя чадъра, минимална коснумация.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

А от 1 септември цените вече са извън сезона, падат значително.Да не говорим че едно двулитрово Узо в Лидол/там Билла няма, има Лидол/ е 8 евро, а имат и хубава ракия/Ципоро, да не се бърка с ципура, коео е риба/, само че тя е по скъпа, 8 евро 750 мл
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

ае от гърция до гърция има разлика... аз примерно съм бил на плаж където си плащаш и за чадър и за шезлонг.. но общо взето е доста цивилизовано отношението.
                      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Working...
                      X