Известие

Collapse
No announcement yet.

Продадох си Алфата...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Roev
    относно до вървенето е куц конннннннннннннннннннннннннн
    Нареди се до ,,куция кон" да видиш за какво иде реч...
    АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
    FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Колега честито със здраве да си я акарш,и много безаварийни километри ти пожелавам Поддръжката не е чак толкова скъпа,само първоначалното обслужване Ако имаш въпроси за мотора питай смело,ще опитвам да помагам
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от chokoladka_73
        Първоначално публикувано от isoiso
        Като знам какво главоболие е да си сменяш колата, колко време, пари и нерви се трошат не мога да си обясня при тоя мазохизъм да си взема същата кола и да почна да я правя от А и Б. Най-добрата стара кола е "закрепената", ако ме разбираш какво искам да кажа.
        Колега имал сам 12/дванадест коли/ от който 4/четири/ Алфи.
        Ако си си трошил ръцете повече от мен ела се обади.
        Така че спести си мнението и критиките.
        Не съм искал да критикувам, а като пишеш "чудя се дали не сбърках " пиши и отдолу че не искаш мнения. Това, че си си трошил ръцете повече от мен е някакво постижение сигурно . . Аз не бих си продал колата за да си взема същата, това е което исках да кажа.
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Аз имах33-ка после още две по-добри,но въпреки това ги продавах при добра оферта,а старата си я оставях.После имах146 1.4ТС 1997г. слаба ми беше и тя замина за сметка на сегашната 146 1.8ТС 1999г. 144кс..Карах я 3 седмици и от 2 седмици е в бокса за осн. ремонт(за сега 2300лв.)
          Страшна делавера
          Още малко ако се бях напънал и 156 (SW) можеше да си взема

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Като знам какво главоболие е да си сменяш колата, колко време, пари и нерви се трошат не мога да си обясня при тоя мазохизъм да си взема същата кола и да почна да я правя от А и Б. Най-добрата стара кола е "закрепената", ако ме разбираш какво искам да кажа.
            Колега имал сам 12/дванадест коли/ от който 4/четири/ Алфи.
            Ако си си трошил ръцете повече от мен ела се обади.
            Така че спести си мнението и критиките.
            Не съм искал да критикувам, а като пишеш "чудя се дали не сбърках " пиши и отдолу че не искаш мнения. Това, че си си трошил ръцете повече от мен е някакво постижение сигурно . . Аз не бих си продал колата за да си взема същата, това е което исках да кажа.
            Ясно.разбрах те.Просто 1.8 ми беше слаба..Излезе изгодна оферта и се възползвах
            FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от JORDANGT
              Аз имах33-ка после още две по-добри,но въпреки това ги продавах при добра оферта,а старата си я оставях.После имах146 1.4ТС 1997г. слаба ми беше и тя замина за сметка на сегашната 146 1.8ТС 1999г. 144кс..Карах я 3 седмици и от 2 седмици е в бокса за осн. ремонт(за сега 2300лв.)
              Страшна делавера
              здравеи.
              Абе и аз ако се бях понапънал можеше и 156 да карам...ама далавера си е тая 2.0

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                Колега честито със здраве да си я акарш,и много безаварийни километри ти пожелавам Поддръжката не е чак толкова скъпа,само първоначалното обслужване Ако имаш въпроси за мотора питай смело,ще опитвам да помагам
                Здравей колега.
                Благодаря за пожеланията.Тепърва ще се сблъсквам с капризите на тоя мотор
                Вчера я огледах на канала-предницата е огън /ляв маншон за смяна/.
                Друго ме озадачи.Направи ми впечатление че на място прави малка локва масло.Огледах отдолу-теч от скоростната кутия / нивото на двигателя не е мръднало/.Долях я-събра около литър.Гледам че кутията е наваряна на две места,но теча не е от там а от кожуха-между двигателя и ск. кутия...първото което ми мина през акъла семеринг на к. вал.Обаче мотора не губи масло..абе с две думи маи ще свалям ск. кутия.

Comment

Вече ме разбра какво имах предвид под "закрепена кола" Аз сменях семеринга към полуоската, и при теб може да е от това теча. Ремонта беше някакъв евтин, дано да се разминеш с това.
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от JORDANGT
                    Страшна делавера
                    Лошо брат,ако си я взел на по ниска цена от пазарната е ясна работата затва не се ядосвай че не си взел 156,защото тя можеше да е по-голям кенеф и от 146-цата

П.С.Мойта като мотор е супер,но пак все нещо се разваля,ей я са нешо стърже откъм скоростите,ма утре влиза в бокса да ги сваляме но ще я карам поне още година,защото неискам да се хвърля на първата 147-ца,и да стане като при теб
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                      Здравей колега.
                      Благодаря за пожеланията.Тепърва ще се сблъсквам с капризите на тоя мотор
                      Вчера я огледах на канала-предницата е огън /ляв маншон за смяна/.
                      Друго ме озадачи.Направи ми впечатление че на място прави малка локва масло.Огледах отдолу-теч от скоростната кутия / нивото на двигателя не е мръднало/.Долях я-събра около литър.Гледам че кутията е наваряна на две места,но теча не е от там а от кожуха-между двигателя и ск. кутия...първото което ми мина през акъла семеринг на к. вал.Обаче мотора не губи масло..абе с две думи маи ще свалям ск. кутия.

Виж първо Семереингите на полуоските..
                      sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! ! http://www.metacafe.com/watch/1027834
                      ex Alfa 166 2.0 T.Spark ex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др

Comment

Вече ме разбра какво имах предвид под "закрепена кола" Аз сменях семеринга към полуоската, и при теб може да е от това теча. Ремонта беше някакъв евтин, дано да се разминеш с това.
                        ще я оправя.Това не е проблем

Comment

Working...
                        X