Известие

Collapse
No announcement yet.

Струва ли си да обжалвам следния АКТ ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Струва ли си да обжалвам следния АКТ ?

Здравейте колеги, преди няколко часа една палка се подаде от някъде и ме спря. Карах на халогени и габарити, защото на единия ми фар късите не светят и е на габарит. Съставиха ми акт който гласи: "... колата е с неизправен преден ляв фар, не свети на къси и дълги светлини. Водача ползва допълнителни светлини за мъгла при ясно време и осветен участък на пътното платно..." Някой сблъсквал ли се е с този абсурд и струва ли си да се обжалва??
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Еми принципно акт под 50 лв няма смисал да се обжалва според мен лично!Мой приятел за без фарове плати 11лв глоба в КАТ самнявам се да дадеш много повече само дет е разправията да се редиш на опашката.Аз последния път се редих смисал спах 3 часа на един стол щот бях мъртво пиян и накрая ми казаха некви 460 лв актове и им теглих една мен тук в Италия неми искат тва зеленото талонче така че може и да неси го зимам Ами както си решиш моя савет е да не обжалваш няма смисал
    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

акта е формолиран доста добре,и според мен няма да мойеш да го успориш,винаги има вратички в закона в случая не са в твоя полза
      alfa romeo 145 1.6 t.s.
      alfa romeo alfeta gtv 2000

Comment

до 50лв неможеш да обжалваш, не само че ти така мислиш
        sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! ! http://www.metacafe.com/watch/1027834
        ex Alfa 166 2.0 T.Spark ex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др

Comment

Ще загубиш,защото първо си с неизправни светини и второ си с вкючени халогени в ясно време.
          На какво ще се хванеш за да спечелиш !?

П.П. На изхода Бургас са ме спирали за пуснати халогени в ясно време и се оттървах от акт с хиляда уговорки,показаха ми закона кога имаш право да си пускаш халогените !
          Нямах представа,че има закон за халогените !
          Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
          159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
          NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

еми един път маи са си свършили работата. Все пак колега срамота е да караш с неработещи фарове
            Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Не знаех, че е под 50 лева. Мерси все пак за съветите и градивната критика
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
              X