Моля за един съвет от някой запознат с законите. Днес сутринта спирам на Борис и качих колата на тротоара за да паркирам но имаше някаква табела и слезнах да я премстя бронята леко се показваше на пътя.Видях че трамвая идва и влязох в колата да я дръпна още малко за да не ме удари тоя гад не иска да ме изчака с пълна газ изхвърча забърса ме спря за секунда на спирката и отпраши. знам номера на мотрисата кода правя сега
Известие
Collapse
No announcement yet.
Консултация за ПТП
Collapse
X
-
Ами казваш че е станало на паркинг и застрахователя.....опс забравих че не си направил каскосори!!! Ами май каквото и да направиш ще си оправяш бронята сам - дано пораженията са малки - какви са щетите, че ако са по големи може да търсиш мотрисата, ама не знам ще има ли полза
2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
-
Първоначално публикувано от BatVasАми казваш че е станало на паркинг и застрахователя.....опс забравих че не си направил каскосори!!! Ами май каквото и да направиш ще си оправяш бронята сам - дано пораженията са малки - какви са щетите, че ако са по големи може да търсиш мотрисата, ама не знам ще има ли полза
ама това май е трябвало да стане на мястото ....
тогава може да го обвиниш че е напуснал ПТПто и етц
и да си вземеш парите от "гражданската отговорност" или квото е там , за трамваите...
ама ти сигурен ли си че не си бил ти в нарушение ?'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Не си виновен
Спорд правилника при ПТП, ако има спрял автомобил, то винаги е виновен този който е в движение. Ако ще да си паркирал посредата на най-голямото кръстовище. Най-много акт за неправилно спиране, но със сигурност не си виновен и на протокола ще го пише.
Ако бях на твое място отивам в КАТ. Казвам, че съм спрял, само за да преместя някаква табелка и трамвая ме е отнесъл - пък КАТ каквото решат.Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
2003 Honda CBR 954 RR
Comment
-
Първоначално публикувано от georgygСамо да добавя - Трамвая е винаги невинен!!!!!!!!!!!!!!! Той кара по релси, така че отивай да си праниш бронята или изчакай някой да те млатне за да я платят от ГО.
Ето какво се прави в този случай, понеже те е ударил нарочно копелдака:
1. Отиваш и намираш ватмана.
2. Извиваш му врат и му сменяш физиономията.
3. Закарваш колата на майстор.
4. Сядаш с приятели за да сече си жив и здрав и така
Аз един път свалях един п***л от 1 автобус, защото ме удари нарочно отзад. На колата и нямаше нищо - видимо, само малко драскотини, но ми изкара акълаИзчаках го на последната спирка и понесе един тупаник, ама малко му беше
За съжаление живееме в ДЖУНГЛА и трябва да се оправяме сами понякогаsigpic
Comment
-
[quote=търтей]Първоначално публикувано от "Dodo 155":1525kc01===
[/quote:1525kc01]
и карал на газ...))))
'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
не се коси за едната броня и тя охлузена на моита 75-ца преди 5 дни едно лежо 106 се натовари във товарният отсек просто бях спрял на спирката пред била на бул българия щетите са малък проблем но на практика няма със какво да патувам за морето
Comment
-
[quote=търтей]Първоначално публикувано от "Dodo 155":3qam7bbh===
[/quote:3qam7bbh]
И малкият ще стане АЛФИСТ
А жена ми е вече 1/2, още малко и остава
Колкото до шофирането, аз наистина съм доста спокоенАма понякога ми идва да кача оръдие на покрива и да стрелям
sigpic
Comment
Comment