Известие

Collapse
No announcement yet.

опит за кражба

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• опит за кражба

Снощи явно са се опитали да ми задигнат алфичката мамка им....
    изтръгнали са ми единия от страничните мигачи, но добре че само са счупили едното му чопче и успях да го сложа отново. Явно някой е минал и не са успели да продължат.
    Някой знае ли какъв може да бъде ефекта когато дадат на късо мигача? Дали могат да изгорят инсталацията нещо?

Тя количката си има каско, ама няма маркировка и затва са я набелязали. май ще се наложи да я маркирам, че да нямам главоболия.
    Алфист по душа и сърце!
    В търсене на 147
    Пежо 206 '02 - продава се!
    Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 98-ма. - бивша

Re: опит за кражба

Първоначално публикувано от sledy
    Снощи явно са се опитали да ми задигнат алфичката мамка им....
    изтръгнали са ми единия от страничните мигачи, но добре че само са счупили едното му чопче и успях да го сложа отново. Явно някой е минал и не са успели да продължат.
    Някой знае ли какъв може да бъде ефекта когато дадат на късо мигача? Дали могат да изгорят инсталацията нещо?

Тя количката си има каско, ама няма маркировка и затва са я набелязали. май ще се наложи да я маркирам, че да нямам главоболия.
    Ми аз доколкото знам каско без маркировка няма.
    '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
    Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
    Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Neokill има зависи на кои фирми,някой правят без маркировка до някави пари Тоест ако е малко сумата неслагат маркировка..незнам и аз защо така
      Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
      EX`146 2.0 16v TS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaRomeo
        Neokill има зависи на кои фирми,някой правят без маркировка до някави пари Тоест ако е малко сумата неслагат маркировка..незнам и аз защо така
        Бе ти си правиш каско, плащаш си кинтЬитЬи и ако не си маркираш колата не ти важи самото каско. Аз съм в ДЗИ и бях забравил да си маркирам абтомобила. Отидох да завеждам щета и се оказа че не стаа раота - става ама след като платих за стикерчета STOP АВТОМОБИЛА Е МАРКИРАН. Да ева сума ти лепенка по джамовете имам вече.
        '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
        Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
        Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от Neokill
          Първоначално публикувано от AlfaRomeo
          Бе ти си правиш каско, плащаш си кинтЬитЬи и ако не си маркираш колата не ти важи самото каско. Аз съм в ДЗИ и бях забравил да си маркирам абтомобила. Отидох да завеждам щета и се оказа че не стаа раота - става ама след като платих за стикерчета STOP АВТОМОБИЛА Е МАРКИРАН. Да ева сума ти лепенка по джамовете имам вече.
          Някъде минава и с полицата за каското,не задължат да имаш СТОП АВТОМОБИЛА Е МАРКИРАН както каза ти Немога да се сетя точно коя застрахователна компания можеше да бъде така ...
          Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
          EX`146 2.0 16v TS

Comment

Аз бях в УНИКА.... На 2800лв. застр. премия х 11% автокаско и не ми я маркираха колата....Ами със ЕВ регистрация в София, след няма и месец я разбиха и се опитаха да я откраднат..... След това се прехвърлих на Бул инс(само защото са ми близо до в къщи и по добри пари) на 3хил лв х 8% и с маркировката и да чукам на дърво никой не ме е закачал :P
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

И Булстрад не искат маркировка, само не съм сигурен до 7000 или до 10000 лв. беше.
              Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

И в Булстрад няма. Лепят ти само една миниатюрна лепенка с костенурка дето в тъмното почти не се забелязват
                Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Номера с мигача до колкото знам се прави за да ти изгори алармата. А иначе маркировка не се иска задължително за по-евтини коли
                  166, 2.4 JTD'00

Comment

Каското е за 8600 и е в ДЖЕНЕРАЛИ. От там казаха, че от 01.01.08 отпада условието да е маркиран автомобила и аз затова не го маркирах, ама май ще е по-добре да го направя (още 50 кинта, ама по-добре да съм по-сигурен).
                    Алфист по душа и сърце!
                    В търсене на 147
                    Пежо 206 '02 - продава се!
                    Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 98-ма. - бивша

Comment

Първоначално публикувано от Chimev
                      Номера с мигача до колкото знам се прави за да ти изгори алармата. А иначе маркировка не се иска задължително за по-евтини коли

Да, опитват се с късо, да неутрализират алармата.Моята аларма уж имала такава защита-тоест не можеш да неутрализираш алармата, като дадеш на късо от мигачите - да не дава Господ да се пробва дали е така.Иначе имам маркировка-от ЛевИнс, стойността е 8000, а застраховката е правена миналата.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Аз онзи ден застраховах и казаха, че без маркировка каското не важи. Става дума за Victoria, а те май са към Generali.
                        sigpicex
                        147Q2
                        300bhp/606nm
                        Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb
                          И в Булстрад няма. Лепят ти само една миниатюрна лепенка с костенурка дето в тъмното почти не се забелязват
                          да прав си колега, аз съм застраховал и нова кола за ~20 000лв. и пак маркировката е такава, не зависи от сумата

Първоначално публикувано от миро
                          Аз онзи ден застраховах и казаха, че без маркировка каското не важи. Става дума за Victoria, а те май са към Generali.
                          маркиривката на виктория е същата като на Лев Инс, те поемат кражбата, също и на Булстрад, както Бул Инс поема на ДЗИ
                          sigpic
                          ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                          0889 636 093

Comment

Моята е застрахована в Евроинс и там не искат маркировка, по аз имам, защото преди това бях в Булинс.
                            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                            Opel Astra J GTC

Comment

Ядове са!!!!...важното да е коректен застрсахобателя!...а дали има маркировка, или не....няма значение според мен......
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                              X