Известие

Collapse
No announcement yet.

КОСОВО......!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ще им дадат независимост някой друг път ...

как си го представяте САЩ да дпоуснат 5 щата да престанат да са техни ? Това са пълни глупости Никога няма да се случи във 21 век

по0скоро индианците се опитват да изцицат някой друг милион
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

абе младежи кога ше се наумите да различавате истниските новини от майтапите?

фидел кастро подал оставка :
      http://iafrica.com/news/worldnews/928040.htm
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
        абе младежи кога ше се наумите да различавате истниските новини от майтапите?

фидел кастро подал оставка :
        http://iafrica.com/news/worldnews/928040.htm
        ...а бе, пчела....чак до Куба отлетя
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Ех ква темичка сте заформили....някой от Вас да е бил там?.
          Мислите, че шиптърите /нещо като нашите цигани ама по мръсно според албанците/ имат толкоз акъл или че им стиска - грешите! Това решение е взето доста по назапад от Прищина...обаче интересно е решението, което ще се вземе източно от Одеса....
          А бе в крайна сметка на нас ни дреме на к...ра колко държавички ще има наоколо, важното е България да е цяла аи политиците ни трябва да мислят кое е добре за България /в краткосточен и дългосрочен аспект/. Не бива да забравяме че енергийните потоци определят и политиката /каква ли ще е посоката на Син поток.. /, колко парички че останат в съпата ни татковина от тия енергийни потоци - ей тва е важното...
          А иначе за косово - тва е ебати урялата държавичка 120 км. от Митровица до Призрен - природни богатства - 0 %, промишленост -0%, ефтина работна ръка за запада - 95%...и най важното Най-голяма американска база на Балканите - Бондстийл, та в тоя аспект косово е "моор америка" както се казваше в една популярна карикатура.
          Сега дано им дойде пипето на дупедавците в парламента и МС, та да продадат скъпо признаването на косово или съответно на Русия и Сърбия непризнаването - както виждате купувачи има и за едното и за другото, обаче подозирам че по стара педерстка традиция, нашите политици ще извадят х#$я от коша с п%$ките...толоз
          Бай дъ уей, в Призрен има крепост, на която викат БЪЛГРСКАТА КРЕПОСТ
          Mitsubishi Outlander
          Mitsubishi Space Star
          Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
            Сега дано им дойде пипето на дупедавците в парламента и МС, та да продадат скъпо признаването на косово или съответно на Русия и Сърбия непризнаването
            хахаха
            не знам дали се сещаш ама ес ще има ЕДНА ОБЩА позиция
            та нас реално нема кой да ни пита

а това да си бил някъде и да познаваш ситуацията и хората там е различно
            много различно

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
              Сега дано им дойде пипето на дупедавците в парламента и МС, та да продадат скъпо признаването на косово или съответно на Русия и Сърбия непризнаването
              хахаха
              не знам дали се сещаш ама ес ще има ЕДНА ОБЩА позиция
              та нас реално нема кой да ни пита

а това да си бил някъде и да познаваш ситуацията и хората там е различно
              много различно
              Aми каква тогава е общата позиция на ЕС за Македония - щото макар от ЕС мнозинството да са признали Македония - Гърция не я признава.
              Виждам ,че и Румъния отказва да признае Косово. Така, че имаме право на някакъв избор (по скоро както казва Влади Crusader как ще се спазарим да продадем гласа си)
              Не съм размишлявал в момента кое е по изгодно - ама просто както каза и влади че имат 0% икономика, някак си не ми се иска да признаем държава с приходи от наркотици - ама ....а сега се сетих - не могат ли Сърбия да спрат всякакви доставки и движение към Косово , да спрат Тока например. Косово има ли Ел централи. Щото Македония и Албания и без това са вносители на ток (та значи и от там няма да вземат ток)....не съм сигурен ама ей така си размишлявам.
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

гърция и македония ще се разберат - виж кво е казал брус джексън за предстоящата среща на нато

освен това независимо от позицията на ес косово трева да мине през оон
                пък китайците не им се кефят

ама не може да се гледа само от позицията на балканите
                светът отдавна е друг

тъкмо може и западните покрайнини да се обяват за независими след два месеца

Comment

Аз мисля, че просто не трябва да ги признаваме веднага ( да поизчакаме)Ако ги признаем по-късно с оправданието ЕС , НАТО няма как, хем няма да си влошим отношенията със Сърбия и Русия , хем ще сме ги признали за да са доволни ЕС и САЩ. Освен това едно непризнаване няма да помогне на никого. От друга страна ако обаче утре албанците в Македония решат да се отцепят и да се пръсъединят към Косово. Ама пък сега Косово така и така не е Сърбия - тъкмо сърбите няма да плащат данъци да издържат камънаците в Косово и ще могат малко да дръпнат. Нестабилността никога не води до разтеж и просперитет и т.н.т Ама колкото повече чета мненията и се опитвам да ги осмисля - толкова по сложен ми се вижда отговора на въпроса "За или против независимо Косово?"
                  Тук прочетох няколко интересни мнения и тотално не мога да отговоря ей така за себе си, кое е по-добре.
                  http://forum.abv.bg/index.php?showtopic=65249&st=20
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

гърция и македония ще се разберат - виж кво е казал брус джексън за предстоящата среща на нато

освен това независимо от позицията на ес косово трева да мине през оон
                    пък китайците не им се кефят

ама не може да се гледа само от позицията на балканите
                    светът отдавна е друг

тъкмо може и западните покрайнини да се обяват за независими след два месеца
                    ....Евала бе пчела...много натоварен хард диск имаш!!...тоез голямо инфо притежаваш, не само за автомобилите... ....направо си непрочетена книга
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                      хем няма да си влошим отношенията със Сърбия и Русия
                      не мисля че има значение, повече-влошени или по-малко влошени.. това ще е факт.
                      но ми се ще да си го кажем още днес... 'да признаваме косово' отколкото последни уж никой няма да ни забележи като ги признаваме
                      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Гнусните шиптари, с помощта на шибаните американци, си постигнаха целта. Областта Косово никога не е била отделна държава, даже напротив-винаги е била част от Сърбия. За каква държава говорим тогава??? Значи всеки може да си прави държава навсякъде, така ли? Сега ще видите в "обединена" Европа колко претенции за нови държави ще има!
                        А нашите нещастници в парламента ще признаят тая " държава"- не се съмнявайте.
                        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Сръбскта комунистическа партия и Милошевич направиха така, че Сърбия загуби всичките си провинции и Косово, та потвърдиха поговорката- каквото сам си направиш и цяло село не може.
                          Аз не съм фен на албанците, но Косово никога вече няма да бъде сръбско.Така че признанието е неизбежно. След 10 години безмислени кланета и войни загубиха и присъединетите си "републики" и собственото си Косово, в което никога преди не е имало движние за отцепване.
                          А като прибавим антибългарската политика на Сърбия в Македония след 1944 г и към българите в Западните покрайнини въобще не им съчуствам /на сърбите/.Сърбите никога не за защитили Българска позиция или интерес. Даже след Съединението, докато нашите войски чакат на българо-турската граница да ни нападне Турция, крал Милан се засилил да влиза на бял кон в София, но само до Сливница е можела да се докопа.Да не говорим за антибългарската политика в Македония и Западните покрайнини.
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic. ... 26&start=0

Ето от колегите от Фиат форума
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                            by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от pent
                              Първоначално публикувано от BatVas
                              хем няма да си влошим отношенията със Сърбия и Русия
                              не мисля че има значение, повече-влошени или по-малко влошени.. това ще е факт.
                              но ми се ще да си го кажем още днес... 'да признаваме косово' отколкото последни уж никой няма да ни забележи като ги признаваме
                              Това че на теб ти се иска да се признае независимо Косово вече е ясно на всичко Най-хубавото е че повечето трезво мислещи не разсаждават така

Comment

Първоначално публикувано от tifoza
                                Това че на теб ти се иска да се признае независимо Косово вече е ясно на всичко Най-хубавото е че повечето трезво мислещи не разсаждават така
                                ето затова съм учил толкова, и продължавам да уча.. за да се различавам от 80% от 'трезво мислещите' хора в БГ

а и няма значение какво мислиш ти или другите като теб, чети ми постовете и после гледай новините.. ще изпиташ дежа вю
                                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Working...
                                X