Известие

Collapse
No announcement yet.

Годишнина от обесването на Васил Левски

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Годишнина от обесването на Васил Левски

На този ден през 1873 г. е обесен Васил Левски.Ако беше мислил, като по-голямата част от българите и по негово време и сега, щеше да продава терлъци, да държи дюкян или да бъде владика.
    Малко са и хората по света, като него, поклон пред личността и делата му.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Напоследък се замислям все по-често колко повече и все повече имаме нужда от хора като Него... Но се замислям и за друго. Както той не е успял да събуди целокупния български народ да се отърси от тъпчещия го управник, така и сега надали някой ще успее да го стори.
    Поклон пред светлата му памет, и дано не забравяме какво се е опитал да направи за България !
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Трудно може да се размърдат всички, най добре е всеки да почне от себе си.
      Както е казал Левски, кажи ми кривиците си, аз ще ти кажа моите а работим заедно.Не е точен цитат, но това е смисъла.Това да ако можем само да направим, като общество няма да е никак малко.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Най-светлият Българин...
        Поклон!
        ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
        sigpic
        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Страхотно е,че поне някой се сети да отбележи този повод ,а Левски наистина е един от най-достойните българи/дори и да кажа ,че е най-достойният пак няма да е грешка.Но къде са идеите и духът на Левски сред българският народ днес и сега ???Нещо ми бледнеят

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
          Втора национална среща на 155

Comment

Working...
          X