Известие

Collapse
No announcement yet.

Lamborghini Murcielago ... R.I.P.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Lamborghini Murcielago ... R.I.P.

Според мен все пак най-важното е, че хората са живи и здрави, а те колите се правят...че и нови и по-хубави се купуват.
    www.facebook.com/workshox

Тоя Джими Нахендрикс някъде по пътя за морето ли се е получил?

Comment

Ама тва тук в БГ ли е???

И ако е тук честито на застрахователите
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

На Слънчев Бряг.
        Колата е изгоряла. Шофьора е със счупена ключица, а спътника му е невредим. Причините за катастрофата още се изясняват, но се предполага, че от бързане, ама голямо бързане е изпуснал някоя тежка неравност и от там...снимките сами говорят.
        www.facebook.com/workshox

Comment

Toва Ламбо го виждах в центара на София често мир на останките му беше невероятно.
          1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
          2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
          1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

ЕЕЕ не е бързал а се е правил на герой....за сажеление тука с такава кола си риск пе4ели риск губи...ако не беше така стех да карам R1 през летбния сезон,ама с R1 от 1 път си 4ао ...

R.I.P-Lambo

П.С Евала на модерното автомобилостроене че няма жертви
            Hyundai Coupe 2.0 16v 03' Facelift 06'

Comment

гадно няколко такива коли има в бг,които се броят на пръстите на едната ръка и една вече си отиде но това си е българина,дай му бърза кола и той сам ще утрепе некаде(с извинение,но това си е самата истина),едва ли е карал със съобразена скорост иначе не би се като се съди по снимките пак хубаво че няма жертви!
              Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
              ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
              ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Ами то за да караш мощна кола не трябва само пари, ами и акъл. За съжаление в България комбинацията много пари и акъл все още се среща рядко и шедьоври на автомобилостроенето попадат в ръцете на хора дето не им се полага и Трабантче.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

абе и акъла не стига когато се движиш по български път и както е супер гладък(рядко срещано) изведнъж бабуна - без знак без предупреждение
                  и акъл да имам и да карам с 90 има такива места където ако не ги знаеш - чао. А пък ако знееш че има неравност от дясно и минеш в ляво то задължително се е появило нещо непредвидимо и там.
                  До като не станем нормална държава и да можем да съдим общините и държавата(за републиканската пътна мрежа) за всяко ПТП причинено от лощо поддържане на настилката или от непоставяне на правилна маркировка и предупредителни знаци - а не да казват несъобразена скорост като минеш а 40 км през място където е невъзможно да спреш, как да съобразиш скороста като то с нищо не е указано и изниква от нищото (да има знак да съобразя ама иначе как, ако не го знам предварително)

П.П не че в случая е точно така може да са се правили на състезатели, а и на запад като вземеш такава машина минаваш и курс на писта за карането на такива зверове
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Да бе ама нали знаеш че наште са на принципа..............."мене жокер ми не требе, я си го знам" ..........и газ до ламарината.....
                    98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от MONI
                      Да бе ама нали знаеш че наште са на принципа..............."мене жокер ми не требе, я си го знам" ..........и газ до ламарината.....
                      абе ако се качиш ти в тоя звер, иди мисли кво ше стане ако ...
                      тва на 3та сигурно вече е със 180 .....
                      и как се кара с 90 по точно))
                      аз ако съм, точно така,.... газ мамати....
                      един път се живее, то като ти е писано да се удавиш, нема да те застрелят , такъв един лаф има
                      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

А, Вальо за теб само съм чувал как караш. Ама ако ти дадат такова чудо мисля все пак да рискувам и да се кача

Иначе не казвам че такава машина трябва да я влачиш с 90 км, ама с нашите пътища само като видиш по добра настилка и яко газ, да ама понякога добрата настилка свършва рязко и .....
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                          А, Вальо за теб само съм чувал как караш. Ама ако ти дадат такова чудо мисля все пак да рискувам и да се кача

Иначе не казвам че такава машина трябва да я влачиш с 90 км, ама с нашите пътища само като видиш по добра настилка и яко газ, да ама понякога добрата настилка свършва рязко и .....
                          нека свършва...

по добре вътре в ламбото отколкото на легло от паркинсон
                          амин
                          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Амин за тези думи
                            1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                            2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                            1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                              то като ти е писано да се удавиш, нема да те застрелят , такъв един лаф има
                              И на мен това ми е девизът, ама то се отнася за случайните фактори, като например бабуна на магистрала. А иначе е хубаво човек да знае какво прави като кара, още повече, че не е сам на пътя.
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                              X