Белият ти котарак е бил турска ангора, малко по-дебел, но ТUA. Сегашната ти котка е кръстоска между класическа персийка и може би турска ангора или европейска късокосместа не съм сигурна. Окаската и е костенуркова, типична само за женски котки. Много красива котка.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Снимки на домашните ни любимци!!!!
Collapse
X
-
-
Ахмм Малинчето ми е голяма хубавица,ама много палава. Тя е на годинка и половина и още не се е наиграла ,здраво перде не ми остави в къщи
,а турската ангора беше страшен мързел !!
Last edited by mochko1; d.m.y г., 13:57.Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Казва се Дино. 3 победи и 0 загуби (Премаза 2 годишен питбул, когато беше само на 8 месеца, на 9 сгази един 3 годишен и на 1 година смачка бултериер, не броя улични случайни сбивания не по моя вина с други питбули и оечарки, защото още ми е жал за някои от тях) След това се привързах и ми стана жал да го пускам. Мрази всичко, което мърда и диша, но обича добре парфюмирани и наконтени жени.
Last edited by RoMAN; d.m.y г., 18:45.
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеАхмм Малинчето ми е голяма хубавица,ама много палава. Тя е на годинка и половина и още не се е наиграла ,здраво перде не ми остави в къщи
,а турската ангора беше страшен мързел !!
Женската ми кота е дресирала мъжете в нас. Лошото е, че тя е най-дива и проклета.Last edited by pipi; d.m.y г., 11:49.Alfa Romeo 145 1.9 JTD
http://bendidas.hit.bg/
Comment
-
моят уж е кастриран, обаче като иска е голямо диване
на пердета не налита, но обича да събаря многотомни издания от най-високия рафт
иначе с мацата е по-кротък, изкарва си го на нея, само дето на него му писва по-бързо и после квичи когато тя го налазиАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщениеХайде,и ние да изтипосаме нашият прилеп
след като изправи ушичките
В първия момент като го видях си казах......"Еж пък Бобо к'во прави тука?" Доста прилича на моето кученце. Ето няколко снимки:
Доста подобни са им шарките мисля, самоче нашия все още не е изправил едното ухо
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеФренски боксер?...
За Френски боксер не съм чувал. На Speeder е Италиянски пък
Иначе... три мъжки такива, шест-седем болонки, пет млади сиамски котки майки, две бясни магарици, десет гладни хамстера и осем мъжки хелера... ще му разкажат играта на питбула ти биткаджияLast edited by Nasko_77; d.m.y г., 18:54.ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеЗащо не му пуснеш цял зоопарк...ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеСетерчета не видях никъдеAR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеЕто един. На мой приятел е, но често сме заедно.
Comment
Comment