Известие

Collapse
No announcement yet.

Снимки на домашните ни любимци!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka Покажи съобщение
    На Вашето внимание, Лео
    Лелееее супер е сладък Леооо Ама мисля, че ще е дори още по-сладък...... в тава със зеленчуци и подправки при 280 градуса във фурната

Хах колежке наистина се извинявам за супер черния базик и се надявам да ми го простиш Просто не се сдържах... винаги когато някой ми каже, че има зайче за домашен любимец се сещам за тоя лаф и адски много ме човърка да го изцепя

Както и да е, Лео наистина е симпатяга И никой да не си мисли за тавата, че
    BMW E39 528i

Comment

• аз докато го мислех моя котарак за коледни запаси, той взе че одъртя
      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Ето още малко снимки на Топи
        Attached Files
        sigpic

Comment

• Ели няма да издавам къде го водиш тоя заек ахахаах и с какво се храни животинчето хи-хи-хи
          Всички животинки са много сладки
          .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
            Ели няма да издавам ... с какво се храни животинчето хи-хи-хи
            Страх ме беше да попитам, ама... тоя дзвер луканка ли набива!? (първата снимка)

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
            Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

• Първоначално публикувано от Jenata na Drigata Покажи съобщение
              Ето още малко снимки на Топи
              И аз като BoхerPower се надявам да не се засегнеш от това, което ще кажа, но след неговото изказваве и поредната доза снимки от твоя страна се сетих за следното. В Мексико, ако не се лъжа, има фвестивал на морските свинчета като победителя е най-голямото и най-добре поддържаното. Наградата е да бъде изяден! Жестоко е, но е факт

Първоначално публикувано от bass Покажи съобщение
              Страх ме беше да попитам, ама... тоя дзвер луканка ли набива!? (първата снимка)
              Един приятел има пекенез. Кучето яде всевъзможни меса, а те набиват боб или някакви подобни постни ястия
              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                И аз като BoхerPower се надявам да не се засегнеш от това, което ще кажа, но след неговото изказваве и поредната доза снимки от твоя страна се сетих за следното. В Мексико, ако не се лъжа, има фвестивал на морските свинчета като победителя е най-голямото и най-добре поддържаното. Наградата е да бъде изяден! Жестоко е, но е факт
                Да, веднъж гледах по Дискавъри май, за една ферма за морски свинчета някъде в Андите. Представих си Пухлата на пържола и ми стана лошо

А иначе Топи е сладурски Сеното нещо не ми изглежда много добре, има едно родопско, което мирише невероятно. Хубави салати хапва Пухлата ми яде банани и череши, но гледам да не са по много
                GTV 2.0 TS '95
                Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

• Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщение
                  Да, веднъж гледах по Дискавъри май, за една ферма за морски свинчета някъде в Андите. Представих си Пухлата на пържола и ми стана лошо

А иначе Топи е сладурски Сеното нещо не ми изглежда много добре, има едно родопско, което мирише невероятно. Хубави салати хапва Пухлата ми яде банани и череши, но гледам да не са по много

Ами нормално сеното да не изглежда добре,все пак е в пакет,иначе много си го яде...иначе за това родопското ще питам в зоомагазина,а Топи от плодовете освен ябълки не иска друго....И все пак който има свинчета давайте съвети добре са ми дошли. )))
                  sigpic

Comment

• Ами аз съм гледал свинчета, не им се дава вода знам и винаги да имат пресни зеленчуци, от там си набавят водата, зеле, моркови, ябълки и т.н., а и хубаво е да се ясе от този твърдия гранулиран фураж, по този начин си поизпилват зъбите, които им растат непрестанно, като на повечето гризачи.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      Ами аз съм гледал свинчета, не им се дава вода знам и винаги да имат пресни зеленчуци, от там си набавят водата, зеле, моркови, ябълки и т.н., а и хубаво е да се ясе от този твърдия гранулиран фураж, по този начин си поизпилват зъбите, които им растат непрестанно, като на повечето гризачи.

Специално за водата моя свинчо пие.Зеленчуци яде само маруля и краставици, морковите не ги иска, за зелето- то е мн тежка храна и трябва да не им се дава..За зъбите съм му купила 2 вида камъчета да си ги гризе.Гранулираната храна- тази в която има жито царевица, слънчоглед и едни зелени и червени гранулки яде само гранулите...Сега му взех 3 вида храна на гранули-едната от които е люцерна (другите две не ги знам какви са) си похапва доста от всичките.Отделно му давам витамини на 10 дена,и има витамини които се слагат във водата.Знам само че за месец от както си го гледам се чувствам много добре, като детенце е и много си я обичам мишката.И даже много благодаря на Дригата, че се съгласи да си я вземем.
                      sigpic

Comment

...Сега му взех 3 вида храна на гранули-едната от които е люцерна ...
                        Само внимавайте защото и люцерната е тежка храна и не е добре да им се дава в големи количества
                        sigpic
                        Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                        BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                          Само внимавайте защото и люцерната е тежка храна и не е добре да им се дава в големи количества
                          Мерси,това не го знаех..но вчера като го гледах и то не я иска...хапва но по 2-3 гранули и това,предпочита си останалите сухи храни и марулите.
                          sigpic

Comment

Специално за водата моя свинчо пие.Зеленчуци яде само маруля и краставици, морковите не ги иска, за зелето- то е мн тежка храна и трябва да не им се дава..За зъбите съм му купила 2 вида камъчета да си ги гризе.Гранулираната храна- тази в която има жито царевица, слънчоглед и едни зелени и червени гранулки яде само гранулите...Сега му взех 3 вида храна на гранули-едната от които е люцерна (другите две не ги знам какви са) си похапва доста от всичките.Отделно му давам витамини на 10 дена,и има витамини които се слагат във водата.Знам само че за месец от както си го гледам се чувствам много добре, като детенце е и много си я обичам мишката.И даже много благодаря на Дригата, че се съгласи да си я вземем.
                            Аз от къде мога да си намеря такава свиня ?
                            От няколко месеца се оглеждам, но има само рошави екземпляри.
                            И за да не е офтопик - една снимка на Снежана, която за съжаление почина наскоро.
                            Attached Files
                            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                              Един приятел има пекенез. Кучето яде всевъзможни меса
                              Е кучето е хищник все пак - и патица по пекински може да си яде спокойно, ако иска. Ама месояден заек!?
                              (тва всичкото с уговорката, че на снимката наистина има колбас, а не нещо, което само прилича).

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                              Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

• например сушен домат
                                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Working...
                                X