If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз от къде мога да си намеря такава свиня ?
От няколко месеца се оглеждам, но има само рошави екземпляри.
И за да не е офтопик - една снимка на Снежана, която за съжаление почина наскоро.
Лелееее супер е сладък Леооо Ама мисля, че ще е дори още по-сладък...... в тава със зеленчуци и подправки при 280 градуса във фурната
Хах колежке наистина се извинявам за супер черния базик и се надявам да ми го простиш Просто не се сдържах... винаги когато някой ми каже, че има зайче за домашен любимец се сещам за тоя лаф и адски много ме човърка да го изцепя
Както и да е, Лео наистина е симпатяга И никой да не си мисли за тавата, че
Наслушала съм се на много такива черни шегички, така че спокойно
Ако някой го иска трябва да мине първо през мен
Аз да се извиня за спама,но тази клетка не му ли е малка на този заек...иначе големи сладури!
Да умаля му, той порасна за отрицателно време, а беше една шепа .. та скоро ще му взема нова клетка или ще мисля вариант да е постоянно свободен. Но трябва да се научи като котенцето да ходи в тоалетна, че доста понамирисва ... та незнам дали вършат работа тези заешки тоалетни, но май ще пробвам
Хайде и аз да покажа "новите"си любимци.
Един аквариум е наистина интересна и невероятна гледка, въпреки че истинската ми любов и страст са кучетата, от които по-добър приятел трудно може да се намери.
Attached Files
Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment