Известие
Collapse
No announcement yet.
Снимки на домашните ни любимци!!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеСтрахотни кучета!
Верно, че цял клуб заформихме тук..
Е да са ни живи и здрави, пък дали ще е "Храни куче да те лае",или Не - все тая..
Пиши по - подробно за кучето ти, направи му една 'Премиера"Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеЕто го и моя дзвер, който иначе си а много кротък на около година
Преди кажи/речи година го коментирахме, даже бях писал, че не бях виждал бултериер с такава окраска!
Aма то беше кутре тогава.., а ся - Звер
Супер е!
Да ви пази!Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Малкото с петното на муцунката се казва Бумър, а големият сладур Найджел. Бумър е на 8 месеца, мн палав, това е в размерът в който ще порасне, мина лагер за дресиране с цел да го осмирят, но си остана дивак голям. Големият е най-големият мързел, на 5 години. Мн ме кефи, ебаси кучето, и мн лакум, докато види кучешките биксвити и му потичат лигите! Обича да спи на леглото иначе започва да скимти.
Едно котенце пред нас все се мярка, прибирам го да го храня и да се стопли...доста наддаде, наричаме го шишко.Last edited by rusiq86; d.m.y г., 23:30.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Колеги,ще пиша тук че подобна тема маи няма а нова не ми се отваря.Нали е авто форум.
Това е моето куче Голдън Ретривър ,и усилено й търся мъжки.Тя е на 6 години и за мое съжаление все още не е раждала.
В момента е на трети ден от цикъла.При желание мога да покажа документа за родословие и паспорт.Не съм запознат точно как стават нещата след раждането,но предполагам собственика на мъжкия взима кученце.
Кучето е с изключително голямо родословие но умишлено не членувам в клуба на тази порода.
Бих се радвал ако някои има такова мъжко в София или близо до София.
Благодаря. 0886 61 34 31 Мариан или тук на ЛС
Last edited by Linkestis; d.m.y г., 14:31.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
Comment