Наи големия мор за гризачите.Пор ли беше невестулка ли не съм сигурен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Снимки на домашните ни любимци!!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеТова какво е? Едно такова шета по дворовете при нас.
ми тва е "декоративно порче" - ферет /фретка/
не е ГРИЗАЧ ... хищник е
зъбите и устата му са все едно на котка
мебелите и кабелите не го вълнуват
иначе е много социално животинче .. нон стоп играе и се сприятелява със всички наоколоAlfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеОсобено с гризачите и дребните птици. Даже на(за) обяд и вечеря ги кани. Нищо че е "декоративен" пор, ако имате хамстер или птички някакви - нека не може да им гостува. Аз се впечатлих от интелигентността им.Last edited by DiStefano; d.m.y г., 14:53.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Comment
-
Първоначално публикувано от DMS Покажи съобщениеAlfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеКво си вързал кутрето с тая верига бре?)))..и ако видиш в дествителност кутрето с веригата, тоез майка им, ....не те мисля......
п.с. позагледай се природозащитнико.....да не тръгнеш да ми развиваш тема..че един ми открадна черното кученце...и за три часа го върна....Last edited by Бобби; d.m.y г., 20:43.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Понеже в стария пост не ми излизат снимките пак да се разпиша пък и да добавя и новите гадини.
Фиорентина или накратко Fury
Koтарака
Екзотични животни:
-Жаби
Bombina orientalis
Hyla cinerea
Leptopelis vermiculatus
-Гекони
Ptychozoon kuhli
Last edited by Peak1; d.m.y г., 22:52.Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT
ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa
Comment
Comment