If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ейй ,лоши хора значиии
Прасенцето на когото и да го покажа ,веднага ме нахранва
'зу 'ко 'тий,наЙш ли 'ква свиня 'ш стане...или
вратни пържоли ли ти се ядат ?
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Ейййй са гласувах и съм с пес номер 100Кучето е Англииски сетер,казва се юпи,и го гледа сега майка ми.Кучето е много умно,и в гората не прощава на гълъбите ама хич
П.С.Колега те всички кучета като малки са диви и унищожават всичко около тяхмойта беше изпила даже олиото от фритюрника,около 3л.,после беше като пръскачка из лозе 3 седмици
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
pipi колко са 3 или 4, че нещо не мога да се ориентирам. Аз имам една вкъщи и неопределен брой из двора, някъде между 3 и 7. Що точно в моя двор се събират нинам
Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Хайде и аз да изтипосам мойте пилци... - Австралийски райски канарчета, твърде рядка порода
Моли и Поли съответно женска и мъжки
Женската е с по-бледа окраска на човката, а мъжкия
е с по-ярката...
Абсолютни пакостници, летят свободно из целия апартамент, атакуват саксиите,унищожават поголовно всичко що е зелено И като се наситят на тоталните разрушения, се прибират обратно в клетката си...
Наблюдават с огромен интерес колекцията ми от запалки
Zippo Все едно са в музей
Много са своенравни, Обожават ежедневната "баня" -
в плитка пластмасова купичка с хладка вода...да се плацикат много са умни!!!
Attached Files
Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment