Известие

Collapse
No announcement yet.

Снимки на домашните ни любимци!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хайде ,да ти е честита зоологическата градина
    Много голям сладур е куча
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Благодаря, да ви се връща
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

• търся мини пинчер ако някои продава или ме насочи от къде да си купя ще бъда много благодарен.

Comment

• ето и 2 снимки на моя нов домашен любимец - немска овчарка, мъжкарче на 5 месеца, име - Мечо
          Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщение
            ето и 2 снимки на моя нов домашен любимец - немска овчарка, мъжкарче на 5 месеца, име - Мечо
            Добре е навирила уши

Първоначално публикувано от fox1 Покажи съобщение
            търся мини пинчер ако някои продава или ме насочи от къде да си купя ще бъда много благодарен.
            А за пинчера, ами пробвай тук, не видях, ама може да се поразровиш http://forum.dog.bg/forums.html
            Като ползвах гугъла, ето веднага намерих една обява http://a631471.obiavi.portal.bg/Prod..._Garancia.html, но не знам, така понякога е рисковано, както и от маганизини
            Last edited by fred; d.m.y г., 20:10.
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщение
              ето и 2 снимки на моя нов домашен любимец - немска овчарка, мъжкарче на 5 месеца, име - Мечо
              Супер е!
              Тъкмо сега е в разцвета на щуротията си
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

• Първоначално публикувано от sevens Покажи съобщение
                а това е моята ку4ка много е и скоро сте и търсим мъж
                Накрая във форума да има едно наистина стойностно животинче.Колежке.. влюбих се в кучето ти.Кофтито е че не мога да имам куче.Няма място.Като си купя къща...... тогава Да гледаш куче в апартамент, за мене е наказние и за животното и за стопанина Затова се радвам на чуждите голдънчета
                Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

• Ето го и другия ми дзвер

Японска Акита албинос,на снимките малко след раждането,на 40 дни,на три мес. ,на пет мес,на осем мес.
                  Attached Files
                  Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                  159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                  NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
                    Ето го и другия ми дзвер

Японска Акита албинос,на снимките малко след раждането,на 40 дни,на три мес. ,на пет мес,на осем мес.
                    Колега,това е просто бяла Акита
                    Не е албинос,албиносите нямат черни лигавици ,носна гъба и клепачи и много често се раждат глухи или със силно намален слух който бързо се влошава.
                    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                    140 HP + Chip Tuning -> ex
                    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                    Born to make me happy

Comment

• Лелеее какви са сладури!

Comment

• my doggie

ето го и моето зверче :P
                        Attached Files

Comment

• Аз май не съм ви запознавал с моя дивак. Е, представям ви Томи Винаги посреща на вратата, не може да си легнеш без него, не може да си сгънеш дрехите без него, не може да пътуваш без него....с две думи, просто Томи Голям любопитко, цар на дивотиите, голям подмазвач и изнудвач...ама не му пука 'щото е сив
                          Attached Files
                          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Аз и котарак имам, почти същия на вид
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                              Аз май не съм ви запознавал с моя дивак. Е, представям ви Томи Винаги посреща на вратата, не може да си легнеш без него, не може да си сгънеш дрехите без него, не може да пътуваш без него....с две думи, просто Томи Голям любопитко, цар на дивотиите, голям подмазвач и изнудвач...ама не му пука 'щото е сив
                              Уникален!
                              Каква порода е ,мноооого ми хареса!

Comment

• Да ти кажа аз породите на котките не ги знам много много. От тук оттам подразбрах, че може би е руснак или британец, като повече клонеше към британец. Според Пипи, която първоначално също го определи като евентуален британец, е европейска късокосместа, но не е напълно сигурна. Не е изключено да е някаква странна смесица, защото съм го прибрал от улицата. Тогава беше голям колкото шепата ми и спеше в изоставен гараж до някакви стари гуми, а разни квартални хлапета го подхвърляли като топка. Като минах от там го видях, а на връщане той тръгна да тича след мен все едно си ме избра. Казах си "така да бъде малчо, явно си роден с късмет!" и си го прибрах. Явно се беше загубил защото наоколо няма никакви котки. Нито малки, нито майка му... От там нататък последваха разни неприятни за него неща като ходене на ветеринар, обезпаразитяване, баня (най-страшното ), а в последствие и козметична операция на клепачите защото миглите му растяха "на вътре", ако мога така да се изразя, и дразнеха очите му - сълзяха, в последствие щяха да започнат да се срастват разни кръвносни съдове и в резултат на всичко това да ослепее. И тъй като беше 100% възможно да избегнем този вариант изобщо не съм се замислял. Сега като си спомня какъв напън от негова страна беше да ходи като тръгна да го пуска упойката. Лапите не го държат обаче зор... Докато набере сили и докато го пусне съвсем упойката сумати време съм ходил наведен да го дръжа да не падне, че горкия ходи ходи ама като му тупне дупето на земята и не може да стане. Да не говорим, че на моменти дори се опитваше да се катери тук там. Май само веднъж преди това ме беше болял кръста така след толкова навеждане
                                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Working...
                                X