If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При котките породата е без значение, почти, всичките са горе долу подобни по характер, а външния им вид варира, при кучето породата е съвсем различна работа.Моят кората е чист Корат на вид, но какво от това, котарак е
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Е ясно, разбрирам,просто казвам, че породата има значение при сучетата - като външен вид и поведение, лично аз обичам всякакви животни, но понеже не живея в къща и мога да си взема едно куче, държа на породата, от гледна точка на казанато по горе А при котките това е доста стеснено.Иначе не бих си взел никога животно, заради това, че било модерно или еди какво си.
Е който си взима животно защото е модерно можеш да бъдеш сигурен, че не го гледа заради любовта към животните Аз също обичам всякакви животни, но винаги съм искал да си имам куче, което да е още от съвсем малко при мен и да си го обучавам. Това обаче не омаловажава и любовта ми към останалите животни. Сега по-скоро май съм точно за котарак, защото не мисля, че ще имам толкова време да се занимавам с куче, а и все пак съм в не особено голям апартамент. Котарака както разбрахме дойде изневиделица, без дори да планирам да имам животинка за домашен любимец. Преди котарака животинка си нямах от не помня кога....много време. Последните ми любимци бяха 3 вълнисти папагалчета. Иначе съм имал кучета, котки, заек, рибки, таралеж, папагали.... Май това са всички или поне всички, за които се сещам
Е който си взима животно защото е модерно можеш да бъдеш сигурен, че не го гледа заради любовта към животните Аз също обичам всякакви животни, но винаги съм искал да си имам куче, което да е още от съвсем малко при мен и да си го обучавам. Това обаче не омаловажава и любовта ми към останалите животни. Сега по-скоро май съм точно за котарак, защото не мисля, че ще имам толкова време да се занимавам с куче, а и все пак съм в не особено голям апартамент. Котарака както разбрахме дойде изневиделица, без дори да планирам да имам животинка за домашен любимец. Преди котарака животинка си нямах от не помня кога....много време. Последните ми любимци бяха 3 вълнисти папагалчета. Иначе съм имал кучета, котки, заек, рибки, таралеж, папагали.... Май това са всички или поне всички, за които се сещам
Няма лошо, така е.Апартамента няма значене за кучето, това е факт.Важно е търпението и да му се отделя време, не е чак и толкова много, но е редовно.Разходки поне два пъти на ден, по 1 часа поне на разходка и то активна, а не стоене на едно място, ако кучето не е болонка или пинчер.
Котката е по удобна и лесна.АЗ също съм коткар, така да се каже, а кучето ми в момента е второ, в рамките на 20 годиние,
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Котките са си типично домашни животни. Те се привързват повече към къщата отколкото към стопаните. Основното и предимсвто пред кучето е, че няма нужда от ежедневни разходки по няколко пъти на ден. Въпреки, че моя винаги е първи на вратата щом се отвори и ако му угодиш да го пуснеш малко да изследва нови територии после може да ти изваду душата само и само да го пуснеш малко отвъд вратата на апартамента Когато трябва нещо да говоря със съседите и докато киснем на вратите го пускам да се разхожда по площадката, а той от своя страна само ме дебне да изтърчи по стълбите. И на двамата ни е пределно ясно кой какви номера върти, но пада голямо дебнене и игра щом сме на ничия територия Хубавото му е, че не мисли за баягство и никога не се е опитвал да бяга. Просто иска да се разходи и да обдуши навсякъде. Ако ме види че излизам той веднага търчи навътре или пък ако тръгна да влизам и той се прибира. Палав, палав ама знае къде е мекото на баницата
Comment