Известие

Collapse
No announcement yet.

Снимки на домашните ни любимци!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да,определено е било "твоето" коте,като те слушам с каква обич,говориш за него...Много се радвам
    Страхотен е !
    Не мога да му се нагледам
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• При котките породата е без значение, почти, всичките са горе долу подобни по характер, а външния им вид варира, при кучето породата е съвсем различна работа.Моят кората е чист Корат на вид, но какво от това, котарак е
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

• Фреди,за породата попитах от чисто любопитствоЗа мен няма значение,дали е породиста животинката или неНе обичам заради "етикета"
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Е ясно, разбрирам,просто казвам, че породата има значение при сучетата - като външен вид и поведение, лично аз обичам всякакви животни, но понеже не живея в къща и мога да си взема едно куче, държа на породата, от гледна точка на казанато по горе А при котките това е доста стеснено.Иначе не бих си взел никога животно, заради това, че било модерно или еди какво си.
          Last edited by fred; d.m.y г., 21:21.
          sigpic

Comment

• Е който си взима животно защото е модерно можеш да бъдеш сигурен, че не го гледа заради любовта към животните Аз също обичам всякакви животни, но винаги съм искал да си имам куче, което да е още от съвсем малко при мен и да си го обучавам. Това обаче не омаловажава и любовта ми към останалите животни. Сега по-скоро май съм точно за котарак, защото не мисля, че ще имам толкова време да се занимавам с куче, а и все пак съм в не особено голям апартамент. Котарака както разбрахме дойде изневиделица, без дори да планирам да имам животинка за домашен любимец. Преди котарака животинка си нямах от не помня кога....много време. Последните ми любимци бяха 3 вълнисти папагалчета. Иначе съм имал кучета, котки, заек, рибки, таралеж, папагали.... Май това са всички или поне всички, за които се сещам
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• А това е моят дзвер :

http://www.youtube.com/watch?v=T_8QfKW54wA

Сега е по-голям и доста косматко...сребристо-бял е, но сребърното с камерна не излиза много
              Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                Е който си взима животно защото е модерно можеш да бъдеш сигурен, че не го гледа заради любовта към животните Аз също обичам всякакви животни, но винаги съм искал да си имам куче, което да е още от съвсем малко при мен и да си го обучавам. Това обаче не омаловажава и любовта ми към останалите животни. Сега по-скоро май съм точно за котарак, защото не мисля, че ще имам толкова време да се занимавам с куче, а и все пак съм в не особено голям апартамент. Котарака както разбрахме дойде изневиделица, без дори да планирам да имам животинка за домашен любимец. Преди котарака животинка си нямах от не помня кога....много време. Последните ми любимци бяха 3 вълнисти папагалчета. Иначе съм имал кучета, котки, заек, рибки, таралеж, папагали.... Май това са всички или поне всички, за които се сещам
                Няма лошо, така е.Апартамента няма значене за кучето, това е факт.Важно е търпението и да му се отделя време, не е чак и толкова много, но е редовно.Разходки поне два пъти на ден, по 1 часа поне на разходка и то активна, а не стоене на едно място, ако кучето не е болонка или пинчер.
                Котката е по удобна и лесна.АЗ също съм коткар, така да се каже, а кучето ми в момента е второ, в рамките на 20 годиние,
                sigpic

Comment

• Котките са си типично домашни животни. Те се привързват повече към къщата отколкото към стопаните. Основното и предимсвто пред кучето е, че няма нужда от ежедневни разходки по няколко пъти на ден. Въпреки, че моя винаги е първи на вратата щом се отвори и ако му угодиш да го пуснеш малко да изследва нови територии после може да ти изваду душата само и само да го пуснеш малко отвъд вратата на апартамента Когато трябва нещо да говоря със съседите и докато киснем на вратите го пускам да се разхожда по площадката, а той от своя страна само ме дебне да изтърчи по стълбите. И на двамата ни е пределно ясно кой какви номера върти, но пада голямо дебнене и игра щом сме на ничия територия Хубавото му е, че не мисли за баягство и никога не се е опитвал да бяга. Просто иска да се разходи и да обдуши навсякъде. Ако ме види че излизам той веднага търчи навътре или пък ако тръгна да влизам и той се прибира. Палав, палав ама знае къде е мекото на баницата
                  The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Сефте май виждам тази тема ето и мойто диване:
                    Attached Files
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

• моето е сърнист мини пинчер на 1г и малко то е и на приятелката ми де даже повече на нея е опитах да кача снимки ама нещо не успях
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD SportWagon

Comment

• Айде от преди 1 час и нашия дом се сдоби с нов член на семейството,именно малката Чери
                        Attached Files
                        Last edited by acko88; d.m.y г., 16:20.
                        Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                        Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                        Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                        Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                        Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Малко актуални снимки...

Last edited by Mapтo; d.m.y г., 23:53.
                          Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

• симпатяга
                            sigpic

Comment

• Новото диване вкъщи (да прави компания на кралския сиамец) :
                              Attached Files
                              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                                Новото диване вкъщи (да прави компания на кралския сиамец) :
                                няма ли да си пречат
                                http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
                                www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Working...
                                X