Известие

Collapse
No announcement yet.

Българската песен на Евровизия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от 156
    Първоначално публикувано от Tickles
    Без изобщо да се замисля я свързах с Prodigy - Out of space ... мелодията и преходите бавно бързо ... само дето са вкарали модерни ритми
    А може и аз като толкова години се занимавам с музика да съм се повредила и да ми правят впечатление неща, дето с "просто ухо" не се забелязват ... щото очаквах масови такива реакции, а пък то няма
    Да, верно има нещо общо, но не бих се сетил, ако не ги бях чул една след друга. За плагиатство не може да става дума според мен
    Гледах финала с един професионален DJ, същото каза и той и веднага след това го миксира с Продиджи. Паснаха си като кенеф и тоалетна хартия
    '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
    Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
    Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Нищо общо няма между двете песни, dj-я може да си ги пасне и с Лили Иванова при добро желание
      http://zazz.bg/play:b813f73e
      някой пак нещо се сетил за някой си . .
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Е тия ме върнаха в 90-те!
        И Tickles е много права за приликата, била тя случайна или -не!
        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Айде честито първо успешно представяне на нашите !!!!!!!!!!!!!
          sigpic

Comment

Ти тва успешното къде го видя Те нашите не се класираха за финала
            '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
            Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
            Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Гледах нашите и си легнах, и тая сутрин изненада Гадно.
              sigpic

Comment

баси изненадата .... тва беше ясно отдавна че е гола вода тва тейк ми ауей , аиде сега ауей надалече

Comment

Много беше зле парчето, нормално да не се класира. Просто тука като ти го пускат отвсякъде един месец и искаш, не искаш му свикваш и почва да не те дразни. Ако "красавицата" можеше да пее или ако тия от Deep Zone не бяха толкова комично облечени и изглеждащи можеше и да се проврем до финала.

Тва обложка на плоча на Балкантон ли е?
                  Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                  Mazda 6 2.3 2005
                  sigpic

Comment

Аман от хейтъри все пак е на живо, а половината песни бяха "клуб на пенсионера" за тия дето се кефят като мене ето го парчето от снощи
                    http://zazz.bg/play:6f478f3f
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от isoiso
                      Аман от хейтъри все пак е на живо, а половината песни бяха "клуб на пенсионера" за тия дето се кефят като мене ето го парчето от снощи
                      http://zazz.bg/play:6f478f3f
                      Абе имаше и добри, ама като цяло нашето беше безлично-факт е че Елица и Стунджи, без да са популярни, без да гонят разните псевдофолк идеи на Трифонов и други некадърници стигнаха до 5 място в генералното класиране.Е това е успех, дай боже и повече.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Получи се това което повечето от нас очакваха.Добре,че не показваха и резултатите защото сигурно щяхме да сме 19-ти,но такива бълвочи като Латвия,Хървтска,Дания и Португалия да продължат на финала ми се струва смешно.Нашата песньовка не е чак толкова лоша(за 92/93г.) ама певачката грам не я бива

Стоян и Елица бяха номер1,ако не бяха бившите републики и милионите гастербайтери

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

fred искаш да кажеш че с тази песен- http://www.zazz.bg/play:8f8e23de

нямаше да ги разбиеме още с първото ни участие
                          Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от alfista146
                            fred искаш да кажеш че с тази песен- http://www.zazz.bg/play:8f8e23de
                            нямаше да ги разбиеме още с първото ни участие
                            Абе сега я пуснах, ама бавно ми се отваря нещо, ама разбирам какво ще е) Не забравяй, че тоя дует се пробва един два пъти и не успя да се класира на ЕВровизия от България.При това, точно с песен, с тия "балкански" звучения, разни картини в стил Босна след войната ми приличат на фестивала за политическа песен Ален мак от миналото, там се правеха песни по поръчка, а музиката трябва да се родила от чувства, да е истниска и тогава има успех.Трудно и относително е...Даже и хубаво парче може да не успее.А в крайна сметка едни АББА са истинска легенда, започнала от ЕВровизия, другото е спорна работа.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

за пореден път си изиграха представлението като по сценарии

ако някои не беше виждал "съседски вот" - това беше неслучайно Австрия се отказа милите няма кой да гласува за тях
                              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Егати тъпото. Нашата песен може и да не беше много гот, ама и руснаците не заслужават първо място.
                                ALFA ROMEO 145 2.0 TD
                                ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

Working...
                                X