If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А вие що се не обадите да изкарате пари за подарък за сфффатбата на Бобо Турбинатора???
Аре у петък, кога най-ми се ходи на partyy, па ше се раздават бели пари за големия студ дето иде...
Първоначално публикувано от gigi
А гаджето на Зара става все по добър ма като влезе с връзки в началото така е
Питаш ли ме зле ли ми е?
Първоначално публикувано от Naso
ХАХАХАХАХ току що Шоко предложи Бобо да се обади да изкара 500 кинта за сватбата... със глас се смея АХАХАХАХАХАХ Бобо дрънкай бе
Bobo беше първия човек може би от клуба, който разбра за Нова ТВ и още преди да започна с предаването ми обясняваше как ще се обажда, ама се оказа мноу несериозен... :P
Първоначално публикувано от Naso
Мааалииииииииииииииииииии.... Шоко ГОТВИ със зехтин.... не това не го вервам Косю ГОТВИ !!! Друго слагаш ли бе Шоко или само зехтин
Ми дай да ти сготвя нещо, па после ще познаваш ко съм слагал и топил у соса...
хммм Шоко при термична обработка над 160 градуса и за повече от 2-3 минути, квото и да си топнеш, за твое съжаление ще е годно за едене и негодно да продължиш да го ползваш
Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Това за биковете беше за мен-защото разказвах едни истории за бикове и крави ))) Григор ги знае
Иначе продуктите са :
Масло
Таратор
Айрян
Сирене
Цвик
Аре звънете -аз ще се пробвам, трябва поне някой от нас да спечели -някога
Аре-обърка не бациликус булгарикус, бе Шоко -почти позна - Лактабациликус Булгарикус -млечно кисела бактерия - известен и с името лактобактерикум булгарикум
Comment