Първоначално публикувано от търтей
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пак сменяме номерата на колите
Collapse
X
-
Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
-
Първоначално публикувано от vladuПървоначално публикувано от търтейпримерно мога да пресявам инфото
станахте на 13
влезнахте в пубертета
и зе да са отвараш м?Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейчетенето на тъпи вестници води до оглупяване
http://www.standartnews.com/bg/article. ... cle=221106
този човек, за когото пише, че е ерген, лично го познавам и му бях на сватбата миналата година (ожени се за една моя братовчетка, първо в Италия, после и парти в БГ имаше)!!!! нямам думи!Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от vladuПървоначално публикувано от търтейстанахте на 13
и з акапак си аресах ина кака от вторио еташ
требе ма запузнаиш
видех я на тираскътъНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Re: Пак сменяме номерата на колите
Първоначално публикувано от Old Fox..."Смяната на табелите се налага заради приравняване към нормите на ЕС."
И кви са тия норми щото аз се сещам за няколко членки на ЕС дето не са с такива номера?. С изтрит от времето химикал и после повтаряно отгоре. Гледаш баба на 70 г. ,а на снимката някаква черно-бяла кака. Та се чудя " нормите на ЕС " само за българи ли са.
П.П. Да не ви казвам как преди 01.01.2007г. как са ми идвали групи от по 40-50 човека с 30 паспорта. На един паспорт добавени на ръка 25-26човека- имена и адреси.
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Re: Пак сменяме номерата на колите
[quote=PEPI-2ALFA]Първоначално публикувано от "Old Fox":39ogk5zc..."Смяната на табелите се налага заради приравняване към нормите на ЕС."
И кви са тия норми щото аз се сещам за няколко членки на ЕС дето не са с такива номера?. С изтрит от времето химикал и после повтаряно отгоре. Гледаш баба на 70 г. ,а на снимката някаква черно-бяла кака. Та се чудя " нормите на ЕС " само за българи ли са.
П.П. Да не ви казвам как преди 01.01.2007г. как са ми идвали групи от по 40-50 човека с 30 паспорта. На един паспорт добавени на ръка 25-26човека- имена и адреси.[/quote:39ogk5zc]А аз понеже пък им проверявам книжките,те са едни розови,а снимките са закопчани на тях като с копчета тик-так
Тия от Брюксел са пълни иднианци!
Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
Comment