Известие

Collapse
No announcement yet.

Пак сменяме номерата на колите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от търтей
    примерно мога да пресявам инфото
    търтея може да отсее секво инфо. примерно всеки ден отсява каката от последната страница на 7дни, а анастасия мозер само уикендите.
    Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
    Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Първоначално публикувано от vladu
      примерно мога да пресявам инфото
      търтея може да отсее секво инфо. примерно всеки ден отсява каката от последната страница на 7дни, а анастасия мозер само уикендите.
      ти ся кво
      станахте на 13
      влезнахте в пубертета
      и зе да са отвараш м?
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

четенето на тъпи вестници води до оглупяване
        верно е т'ва и ето го поредния пример:

http://www.standartnews.com/bg/article. ... cle=221106

този човек, за когото пише, че е ерген, лично го познавам и му бях на сватбата миналата година (ожени се за една моя братовчетка, първо в Италия, после и парти в БГ имаше)!!!! нямам думи!
        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

станахте на 13
          мани ми ни даваа да ядем канцерогенна торта синьо с оранживо.
          Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
          Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Първоначално публикувано от vladu
            станахте на 13
            мани ми ни даваа да ядем канцерогенна торта синьо с оранживо.
            нинам за канцерогенното ма имаше гадни балони у хасенньари
            и з акапак си аресах ина кака от вторио еташ
            требе ма запузнаиш
            видех я на тираскътъ
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Re: Пак сменяме номерата на колите

Първоначално публикувано от Old Fox
              ..."Смяната на табелите се налага заради приравняване към нормите на ЕС."
              И кви са тия норми щото аз се сещам за няколко членки на ЕС дето не са с такива номера?
              Сещам се сега и за паспортите. Щели да ги сменяват с такива с чип. А понеже работя в хотел да ви кажа с какви лични карти пристигат гърците в България. На ръка написани данни- имена ,рожденни дати , адреси -всичко. Някои от по-старите дори са написани само на гръцки (без латиница) да се чудя как да ги регистрирам . С изтрит от времето химикал и после повтаряно отгоре. Гледаш баба на 70 г. ,а на снимката някаква черно-бяла кака. Та се чудя " нормите на ЕС " само за българи ли са.
              П.П. Да не ви казвам как преди 01.01.2007г. как са ми идвали групи от по 40-50 човека с 30 паспорта. На един паспорт добавени на ръка 25-26човека - имена и адреси.
              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Re: Пак сменяме номерата на колите

[quote=PEPI-2ALFA]
                Първоначално публикувано от "Old Fox":39ogk5zc
                ..."Смяната на табелите се налага заради приравняване към нормите на ЕС."
                И кви са тия норми щото аз се сещам за няколко членки на ЕС дето не са с такива номера?
                Сещам се сега и за паспортите. Щели да ги сменяват с такива с чип. А понеже работя в хотел да ви кажа с какви лични карти пристигат гърците в България. На ръка написани данни- имена ,рожденни дати , адреси -всичко. Някои от по-старите дори са написани само на гръцки (без латиница) да се чудя как да ги регистрирам . С изтрит от времето химикал и после повтаряно отгоре. Гледаш баба на 70 г. ,а на снимката някаква черно-бяла кака. Та се чудя " нормите на ЕС " само за българи ли са.
                П.П. Да не ви казвам как преди 01.01.2007г. как са ми идвали групи от по 40-50 човека с 30 паспорта. На един паспорт добавени на ръка 25-26човека - имена и адреси.[/quote:39ogk5zc]А аз понеже пък им проверявам книжките,те са едни розови,а снимките са закопчани на тях като с копчета тик-так Тия от Брюксел са пълни иднианци!
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                X