Известие

Collapse
No announcement yet.

отново.......ТУРСКИ ТИР/катастрофа с журналист...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• отново.......ТУРСКИ ТИР/катастрофа с журналист...

http://news.ibox.bg/news/id_238224221

"Заместник-главният редактор на вестник "24 часа" Борислав Зюмбюлев катастрофира тежко на магистрала "Тракия".

Инцидентът с първия заместник-главен редактор е станал на 25-я километър на магистрала "Тракия" в посока София. Лекият автомобил "Нисан Микра", в който е пътувал Зюмбюлев с жена си и двете си деца, е бил ударен от турски ТИР. Съпругата му и двете им деца не са пострадали, но самият Зюмбюлев е в тежко състояние. Той има тежки наранявания в белите дробове и счупени ребра."

Дано уживее човека и дано поне сега 24 часа ги емнат тия престъпници........колко още ТУРСКИ ТИР-а трябва да си разиграват коня по нашите пътища и да убиват ...... извинявам се ама ква държава сме ние....
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Робска ако идеш да чуеш какви ги говорят турците по родопите ще ти стане лошо.. Според тях сме си още под турско робство
    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
      Робска ако идеш да чуеш какви ги говорят турците по родопите ще ти стане лошо.. Според тях сме си още под турско робство
      ма ние наистана сме си .... не само говорят...
      как мое само 1 човек да контролира цялата държава... амет дохан
      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от Cvetelin
        Ами аз се чудя няма ли кой да поръча убийството му, но за съжаление за сега май няма
        Lexus IS200

Comment

вчера пишеше в нета някъде за заплахи на станишев петков и първанов по телефон за убийство...
          дано да вярно
          ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

[quote=Mind_Control]
            Първоначално публикувано от Cvetelin
            Първоначално публикувано от "Mind_Control":jsvrpe4b
            Ами аз се чудя няма ли кой да поръча убийството му, но за съжаление за сега май няма [/quote:jsvrpe4b]

е то има ама после на него ще му поръчат също :P

иначе на магистралата онзи ден един тир с турска регистрация така щеше да ме отнесе, че си е**** м****** аз от 100 км изпреварвам, че даже съм оставил мигача пуснат и онзи педеруга да вземе в последния момент да тръгне да изпреваарва друг тир... като в последния момент разбирайте 10 метра преди да го изпреваря, съответно напивам спирачки и успях да намаля едва на 1 метър от него... опитах се после да го накарам да отбие 'ма той не отби , щото бях с приятелката си и ако бепе станало нещо...

тези си мислят, че тук могат да правят каквото си искат, ама то и горе долу така излиза...
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

За същаление всички тираджии, гондоладжии и прицепчии са един дол дренки. Елате да погледате в Драгичево към 19.50 за какво става дума като пуснат добитъка след забраната, а пък нацелите ли ги празни няма изпреварване, а те в повечето случаи са по 3-4 в комплект и карат задружно на влакче, смятай 150+ метра. Качат лис е в камиона са безсмъртни в буквалния смисъл и щото са големи другите искат неискат се съобразяват с тях

Comment

Значи аз нямам нищо против Турския народ и хора....искам да го спомена.

Аз съм против всеки нарушител и измамник независимо каква националност е той!
                Но определено тука зе да се очертава, че ние сме страхливци и трепетлики и само и само нещо някой да не каже и да не ревне оставяме кой ли не да си прави каквото си поиска..........цигани не плащат ток......турски тир-ове карат като пилоти от Ф1 и вече доста хора загинаха......е има ли закони тука или не.......
                Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

тфа е щото са ни такива управляващите ! Направиха ни пълни мишоци , и ние седим и си траем
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

Революция трябва ама...

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry
                      Революция трябва ама...
                      Трябва, ама ...
                      Аз от сума ти време говоря за това, но все се намира някой да ме изкара бунтар, фашист или не знам какво още ... А тия, дето роптаят срещу моите думи, не съзнават, че и заради тях сме на тоя хал. Ама това, докато българина си трайка, ще го шибат - без извинение. Трябва най-сетне да се направи нещо, и да покажем, че не може повече така !
                      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Аз също нямам нищо против турците като народ. Имам един спомен от преди доста години автобус с деца (тогава на мойте години) ходили на екскурзия в чужбина, блъснати от турски тир, как почти всички загинага. Тогава се премълча, такова беше времето. Аз до ден днешен имам страх от големи коли.
                        Alfa Romeo 145 1.9 JTD
                        http://bendidas.hit.bg/

Comment

Първоначално публикувано от pipi
                          Аз също нямам нищо против турците като народ. Имам един спомен от преди доста години автобус с деца (тогава на мойте години) ходили на екскурзия в чужбина, блъснати от турски тир, как почти всички загинага. Тогава се премълча, такова беше времето. Аз до ден днешен имам страх от големи коли.
                          Как така нямате нищо против турците? за тия 500 години има да ни се отплащат 3 пъти повече!
                          Lexus IS200

Comment

Как така нямате нищо против турците? за тия 500 години има да ни се отплащат 3 пъти повече!
                            Аа, колега, недей говори така, че сега половината ЕнТеЛеГеНцИя у форума ще скочи срещу тебе сякаш си новия Антихрист
                            Някои вече се опарихме
                            На тия същите Ентелегенти препоръчвам да гледат "Време разделно" - тази неделя, в 20.00, по Нова ТВ. А и за всички се отнася - нека си припомним какво е изтърпял нашия народ, и да не забравяме кое какво е било!
                            България завинаги !
                            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Защо не се съпоставят случайте с инциденти на Максим и на жената в Перник, която беше осъдена на 14 години вчера.
                              А това дали е ТУРСКИ, или какъвто и да е ТИР просто се спекулира. Такива инциденти стават навсякъде по света и ако пострадалия не беше зам главен редактор, нямаше и да се спомене за него.

А и темата ми се струва че се изчерпа. Има съд и закони в тази държава.

Това е личното ми мнение и не ангажирам никой с него.
                              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                              Opel Astra J GTC

Comment

Working...
                              X