Известие

Collapse
No announcement yet.

Чухте ли

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чухте ли

В немско настана голяма дандания

Значи немското БНД, това е РАЗУЗНАВАНЕТО , по поръчка на правителството е погнало тея дето крият данаци. Дотук нищо необичайно......но.... Тея от БНД подкупват и шантажират Банкери в Лихтенщайн и Монако и ги принуждават да им дадат данни ЗА БАНКОВИТЕ СМЕТКИ на немски граждани в техните Банки
    Така са набавили около 3000 сметки на немци дето не са ги декларирали и все с по няколко милиона в тях. В момента текат арести в цяла Германия, сметнаха че имат да събират 200.000.000 евро от данъци, панделата отделно.

Тука писна правителството на Лихтенщайн и Монако, ........ ама как така, това било НЕЗАКОННО . На което швабите им рекоха да млъкват да не им Заведат дело За подпомагане на укриване на данаци

Дали у нас имат почва такива действия

.

Re: Чухте ли

Първоначално публикувано от petko
    ...

Дали у нас имат почва такива действия

.

Разбира се,
    нали после събраните пари трябва да се откраднат.

ALFA ROMEO 146 1.9JTD
    Fiat Punto 1.9JTD

Comment

е а дано се падна от тея с милиони в сметки в монако и лихтенщайн деа ..
      Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
      Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

У нас такива действия няма, защото всички с неплатени данъци са спонсори на миналото, настоящето и бъдещето правителство, та ако имаш данъци укривай тука, най много да споносорираш някой по изборите, бълха те ухапала
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

аз имам и на Сейшелите.... спокоен съм

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от vladu
            е а дано се падна от тея с милиони в сметки в монако и лихтенщайн деа ..
            vladu, а да си откривал сметки там?
            Alfa Romeo 145 1.9 JTD
            http://bendidas.hit.bg/

Comment

Първоначално публикувано от fred
              У нас такива действия няма, защото всички с неплатени данъци са спонсори на миналото, настоящето и бъдещето правителство, та ако имаш данъци укривай тука, най много да споносорираш някой по изборите, бълха те ухапала
              Е това е цялата истина за съжаление.
              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
              Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от ne0
                аз имам и на Сейшелите.... спокоен съм
                Вчера имаше новина за Орнела Мути , която има гражданство в Монако ,но я съдят да плати данъци в Италия. Монакското и гражданство било фиктивно. За доводи данъчните използвали полетите и в Европа и по света , коико завършвали в Рим. Освен това е наела детегледачка в Италия. Така , че имай си и на други хубави места , само внимавай тук как харчиш , че.... някой "добросъвестен" данъчен директор да не направи кариера за твоя сметка.
                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

В крайна сметка всяка държава си има закони и данъците са един от елементите на държавността.Богатите и развити общества имат силна данъчна система висока събираемост, слабите и корумпираните имат слаба данъчна система и събираемост. В една развита държава, като хванат някой хем му събират данъците, хем и в затвора го вкарват-Ал Капона, бащата на Щефи Граф, не съм правил статистика, но примери бол.У нас мафиоти, двудневни богаташи и разни пишман политици не плащат нищо или почти нищо. Ей на Ванко баба му купила Мерцедес..........
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Working...
                  X