Ето на какво се натъкнах във в-к Телеграф. дано да не е някои сектант!
Известие
Collapse
No announcement yet.
днешната преса
Collapse
X
-
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
бахти новината има я във всички вестници кои знае какво станало, преди време имаше един ситроен дето се беше обърнал по капак в търново до болницата на едни стълбища на жилищен блокHonda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
-
Аз пък преди половин час видях в Студентски град много тъжна гледка - една 159-ка бордо (1.9JTDm) беше претърпяла катастрофа .. 1/3-та от предницата й я нямаше .. За съжаление карах и нямаше как да я снимам..
Дано да не е на някой съфорумец .. всъщност все тая на кого еAlfa Romeo 155 1.8TS '93
Alfa Romeo 146 1.9JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от lord_chuldarkarбахти новината има я във всички вестници кои знае какво станало, преди време имаше един ситроен дето се беше обърнал по капак в търново до болницата на едни стълбища на жилищен блок.Такаво е инфото в 24 Часа.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Човека бил рацер малкокарал по бързичко по "широката" улица
и така се получава
Добре,че няма пострадали не е от наще от форума
П.С даже днеска видях една бяла същатата викам ехее бързо са я управилиЛуд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...
EX`146 2.0 TD
EX`146 2.0 16v TS
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTAНе е на съфорумник , засегаИнъче другата бяла е на Веско ВТ
П.П навсякъде инфото е различно , а какво всъщност е станалоРазбрах , че се е ударил в нещо друго и след това в оградата
Ударил се е спряла на тротоара кола,и от там в оградата
Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...
EX`146 2.0 TD
EX`146 2.0 16v TS
Comment
Comment