От утре колеги може да се кара без включени светлини. Един дерт по-малко вече, че полицаите като те видят от далеко без светлини то мигновенно те привикват. Изкарваха по някои лев, сега да ни ядат мушмулите!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Вече може и без фарове през деня
Collapse
X
-
и аз карам целогодишно на фарове)да не ви е страх че ще ви надпишат сметката за ток та да е дерт
))
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от WalkerКакво ви пречи карането на светлини?!
Предимства не много, но важни, недостатъци никакви (почти).Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuli
не виждам показанията на таблото като е мн. светло..... това е осн. минус, поне за мен. Иначе с алфите няма как да забравиш да ги включиш, аз ги включвам през ноември и сега ще ги изключа. Но мисля че е до 1-ви април, незнам
До 1-ви март еКарайте си на фарове нон-стоп като по добре да ви виждат от колкото...някой блейка да ви стори нещо
Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...
EX`146 2.0 TD
EX`146 2.0 16v TS
Comment
-
на фарове е по добре,поне с поред мен ,имал сам ситуации изван градско през деня след завои в парвия момент да не вида колата дето 6те се разминавам с нея,фаровете помагат много,простом ти се набиват на о4и,колата просто се слива с околната среда,зависи и от цвета де ,аз сам за фаровеalfa romeo 145 1.6 t.s.
alfa romeo alfeta gtv 2000
Comment
Comment