Известие

Collapse
No announcement yet.

Аман от крадци в тази наша държава:(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аман от крадци в тази наша държава:(

Пускам тази тема драги колоеги защото вече не само касетофоните,огледалата и мигачите са обект на нечие желание да се печелят пари....излизам си аз вчера от кино "арена" качвам се на колата и аиде с приятелите на по една пица....спирам пред пицата точно пускам алармата и какво да видяр невярващите ми очи-хоп няма ми я задната бронякакво повече да кажа освен че съм и че да се пазят шибаните апаши щото попаднат ли ми в полезрението
    Hyundai Coupe 2.0 16v 03' Facelift 06'

Е това направо е ебахти гадорията, тея апаши се мислят че са фанали Господа за шлифера ама който ги хване нека ги бие за всичките кражби за които се е писало във форума, както стана във Варна с един пукач на гуми-така му напукаха кофата в джантата че накрая не се разбра кое е глава и кое джанта
    Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Пич днес към 4 и половина те видях пред Енерджи на Патриарха мина...в смисъл предполагам че си ти де, щото друга червена 155-ца без задна броня няма...грозна гледка кво да кажа...трябва да се гледа оптимистично - важното е, че по-голямата част от колата е на лице! :P
      www.facebook.com/workshox

Comment

Абе тия да не би да са решили да крадат колите част по част . . Да им исъхнат ръчичките. Тва да не е Ауди да му откраднат мигачите. Не мога да го проумея. Никога до сега не съм чувал на алфа да и откраднат бронята .Ти къде беше спрял?
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

дабе батко тва да не е Голф2 да им крадат броните..
          немоа го повервам ебаси циганията ....

тва щом и от Алфите почнаха да крадат части, начи сме влезли в категорията масови автомобили
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

бах... че тя бронята не се сваля за 1 минута
            Alfa 33 IE 1.7 8v 1993

Comment

Първоначално публикувано от pth7712
              Абе като знам как е хваната, двама яки дебила (бизони) с голи ръце могат да я откъртят
              Но това са копеленца-наркомани

@ Valjo - Колега, ако си прав, което не ме съмнява, то трябва сериозно да се замислиме относно марката. Това, че става масова хич не ми харесва Ще почнат всякакви селяни да карат Алфи
              Настана време за МАЗЕРАТИ или ФЕРАРИ
              Те поне трудно ще станат масови
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155
                Първоначално публикувано от pth7712
                Абе като знам как е хваната, двама яки дебила (бизони) с голи ръце могат да я откъртят
                Но това са копеленца-наркомани

@ Valjo - Колега, ако си прав, което не ме съмнява, то трябва сериозно да се замислиме относно марката. Това, че става масова хич не ми харесва Ще почнат всякакви селяни да карат Алфи
                Настана време за МАЗЕРАТИ или ФЕРАРИ
                Те поне трудно ще станат масови
                о дааа особено в онова интервю дето тоз немеца, казваше че мазарати щело да става по-достъпна марка, дай Бооожеее

таааман като за нас, сериозни хора улегнали , в МЦ12 на старо

Comment

колата беше пред нас но има и вариант на паркинга ха арена да е станало...и на двете места се случи да паркирам назад и може да не сум видял защото валеше много....ако някои има една такава броня в повече да свирка....за щастие Евро инс казаха че ще дадат обезщетение(което едвали покрива нова броня и боя ).Тапаците дет са я крали обаче не са се справили с болта на покривката при гарнето и там има едно парче пластмаса.Ако някой види случаино по някви авточасти втора ръка такава червена броня с много специфичен малък удар от дясната страна да свирка....удара се получи много смешно зимата докато дрифт-вах на горе към копито на едно место толкова леко я изпуснах че закачи една буца лед

Comment

Пич, вече трети ден те виждам без броня на бул. Васил Левски...ти наблизо ли живееш или просто често минаваш от там?
                    www.facebook.com/workshox

Comment

Бабата живее на Добруджа 2 и ходя често да и помагам....да бе и аз те виждам....много работа около кандидат студенстването и нямам време за броня...

Comment

абе хора радваите се 4е о6те колите ви не са из4езнали..за една броня ли сте

Comment

с над 1000 лева каско ше изчезне амаааааааа шамари ?
                          Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Ти мани ама аз днес се прибрах от морето и ко да видя откраднали са ми халогените да им изсъхнат ръ4и4ките дано
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury_alfata
                              Ти мани ама аз днес се прибрах от морето и ко да видя откраднали са ми халогените да им изсъхнат ръ4и4ките дано
                              ега бемката на челото им излезне злокачествена, ега

ега цунат магарешкио бодил, ама откъм корените

HH!

Comment

Working...
                              X