Известие

Collapse
No announcement yet.

Истината за Софийските улици

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами аз него познавам добре града.. Но като слезнеш от магистралата и влизаш в града смисал магистралата посока София-Пловдив дали го казвам както трябва незнам
    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
      абе аз не бях ходил в Пловдив от години, и през уикенда бях там, да ви кажа улиците са си в прекрасно състояние в сравнение с другите български градове.. а пък липсата на трафик си е направо грехота за тези трилентови и двулентови булеварди навсякъде.

за София няма да коментирам
      Луд ли си ... улиците са в отвратително състояние. Постоянно закачам на дупките, тръгна ли на повече от 2 км из града. Това ако ми кажеш, че са перфектни улици - евала. Явно не си обикалял достатъчно. Особено паветата така са се изкривили и пробили че можеш да си оставиш пломбите.
      Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Първоначално публикувано от wasp
        абе аз не бях ходил в Пловдив от години, и през уикенда бях там, да ви кажа улиците са си в прекрасно състояние в сравнение с другите български градове.. а пък липсата на трафик си е направо грехота за тези трилентови и двулентови булеварди навсякъде.

Луд ли си ... улиците са в отвратително състояние. Постоянно закачам на дупките, тръгна ли на повече от 2 км из града. Това ако ми кажеш, че са перфектни улици - евала. Явно не си обикалял достатъчно. Особено паветата така са се изкривили и пробили че можеш да си оставиш пломбите.
        абе де да знам.. навъртях стотина км и в сравнение с другите градове в БГ улиците са си 6 точки. а за сравнение със софия не става, щото софия си е лунен пейзаж
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от wasp

абе де да знам.. навъртях стотина км и в сравнение с другите градове в БГ улиците са си 6 точки. а за сравнение със софия не става, щото софия си е лунен пейзаж
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

за да не отварям нова тема, ще пусна линка тук:

http://www.dnes.bg/article.php?id=48782

може и да сте чули по новините вчера

Хайка за коли по тротоара, глоба - 30 лв.13.03.2008 09:59 34

Снимка: БГНЕС

Шофьорите, които паркират на тротоарите в София и пречат на пешеходците, ще бъдат глобявани.

Акцията започва от понеделник, а столичният инспекторат ще снима паркиралите по тротоарите коли и ще праща данните в КАТ.

Стикери, залепени от инспекторите, ще служат като уведомление за нарушението.

Глобата за паркиране на тротоара е 30 лева.

По закон разстоянието от колата до сградата трябва да е не по-малко от два метра.
            внимавайте къде паркирате!!!!
            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
              за да не отварям нова тема, ще пусна линка тук:

http://www.dnes.bg/article.php?id=48782

може и да сте чули по новините вчера

Хайка за коли по тротоара, глоба - 30 лв.13.03.2008 09:59 34

Снимка: БГНЕС

Шофьорите, които паркират на тротоарите в София и пречат на пешеходците, ще бъдат глобявани.

Акцията започва от понеделник, а столичният инспекторат ще снима паркиралите по тротоарите коли и ще праща данните в КАТ.

Стикери, залепени от инспекторите, ще служат като уведомление за нарушението.

Глобата за паркиране на тротоара е 30 лева.

По закон разстоянието от колата до сградата трябва да е не по-малко от два метра.
              внимавайте къде паркирате!!!!
              Ако това стане, при настоящата липса на паркинги, трябва 90% от столичани да бъдат глобени.
              Да им *** закона и чудото, то у нас НЯМА тротоар с широчина достатъчна да останат 2 метра!
              Защо не глобяват строителните фирми дето нацвъкаха блок до блока без кьораво паркомясто?
              Що не глобяват собствениците на бизнес сгради/паркове с тотално недостатъчни паркоместа?
              Що не глобяват общинските служители дето вместо да ползват общински терени да изграждат паркинги ги заменят/отдават за нови и нови молове?
              Ама като сме стадо... така е.
              Честито на печелившите...
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

тва целата му е да отиват парички в касичката на Бойко
                ма не се прави така
                да сложат колчета и да видим как някой ще спре на тротоара

Comment

http://bulgaria.actualno.com/news_156675.html

айдеее синята зона иде!
                  Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Пътувал съм из цяла Европа, и бях си изградил мнението че по лоши пътища от българските няма (е, в Албания не съм ходил ) , което тотално се промени след като януари месец минах през Румъния.
                    Тъкмо си докарвах белисимата. Със сълзи съм ревал , няма такива клетви които отнесоха тези цигани.
                    За бога колеги, не минавайте от там за да не си съкратите живота с няколко години .
                    Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
                    Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX

Comment

Първоначално публикувано от pent
                      http://bulgaria.actualno.com/news_156675.html

айдеее синята зона иде!
                      60 от тях ще бъдат предназначени за инвалиди във всички преки между булевардите "Раковски", "Христо Ботев", "Патриарх Евтимий" и "Стамболийски", съобщи зам.-кметът по транспорта Велизар Стоилов.
                      леле мале, то няма да остане ули4ка без синя зона.............
                      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Че нали това е идеята... като им резнаха прихода от преки данъци, сега ще си го съберат от други места.
                        И от тия пари пак няма да видиме полза, някои ще си ги налапат.
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

"Раковски", "Христо Ботев", "Патриарх Евтимий" и "Стамболийски"

ами то в това каре почти всички улици бяха синя зона... но изглежда е била останала някоя която не е...

гледам вече са намерили цаката и на паркингите който са синя зона. просто спираш посредата на паркинга е пред на македония е така... масово се запушват и този който запушва спира безплатно
                          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

А някой да е пътувал за Видин минавайки през Враца ??? води се главна артерия и всички тирове минават от тук за Калафат та точно влизайки във Враца разбираш що е то дупки !!!
                            Lexus Is200
                            Honda CBR 600 F4i

Comment

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O
                              А някой да е пътувал за Видин минавайки през Враца ??? води се главна артерия и всички тирове минават от тук за Калафат та точно влизайки във Враца разбираш що е то дупки !!!
                              Покрай язовир Дъбника ли? там не ги ли пооправиха дупките, или пак са се отворили?! отдавна не съм минавала.....

Comment

Аз наскоро пътувах от Плевен до Лом....Дори в най-смелите си преположения ,не съм вярвала,че може да има такива "пътища"!Дупка до дупка..между тях -трапове !
                                Навръщане заобиколихме през Монтана и Враца
                                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                                X