If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами аз него познавам добре града.. Но като слезнеш от магистралата и влизаш в града смисал магистралата посока София-Пловдив дали го казвам както трябва незнам
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
абе аз не бях ходил в Пловдив от години, и през уикенда бях там, да ви кажа улиците са си в прекрасно състояние в сравнение с другите български градове.. а пък липсата на трафик си е направо грехота за тези трилентови и двулентови булеварди навсякъде.
за София няма да коментирам
Луд ли си ... улиците са в отвратително състояние. Постоянно закачам на дупките, тръгна ли на повече от 2 км из града. Това ако ми кажеш, че са перфектни улици - евала. Явно не си обикалял достатъчно. Особено паветата така са се изкривили и пробили че можеш да си оставиш пломбите.
Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01
абе аз не бях ходил в Пловдив от години, и през уикенда бях там, да ви кажа улиците са си в прекрасно състояние в сравнение с другите български градове.. а пък липсата на трафик си е направо грехота за тези трилентови и двулентови булеварди навсякъде.
Луд ли си ... улиците са в отвратително състояние. Постоянно закачам на дупките, тръгна ли на повече от 2 км из града. Това ако ми кажеш, че са перфектни улици - евала. Явно не си обикалял достатъчно. Особено паветата така са се изкривили и пробили че можеш да си оставиш пломбите.
абе де да знам.. навъртях стотина км и в сравнение с другите градове в БГ улиците са си 6 точки. а за сравнение със софия не става, щото софия си е лунен пейзаж
абе де да знам.. навъртях стотина км и в сравнение с другите градове в БГ улиците са си 6 точки. а за сравнение със софия не става, щото софия си е лунен пейзаж
Хайка за коли по тротоара, глоба - 30 лв.13.03.2008 09:59 34
Снимка: БГНЕС
Шофьорите, които паркират на тротоарите в София и пречат на пешеходците, ще бъдат глобявани.
Акцията започва от понеделник, а столичният инспекторат ще снима паркиралите по тротоарите коли и ще праща данните в КАТ.
Стикери, залепени от инспекторите, ще служат като уведомление за нарушението.
Глобата за паркиране на тротоара е 30 лева.
По закон разстоянието от колата до сградата трябва да е не по-малко от два метра.
внимавайте къде паркирате!!!!
Ако това стане, при настоящата липса на паркинги, трябва 90% от столичани да бъдат глобени.
Да им *** закона и чудото, то у нас НЯМА тротоар с широчина достатъчна да останат 2 метра!
Защо не глобяват строителните фирми дето нацвъкаха блок до блока без кьораво паркомясто?
Що не глобяват собствениците на бизнес сгради/паркове с тотално недостатъчни паркоместа?
Що не глобяват общинските служители дето вместо да ползват общински терени да изграждат паркинги ги заменят/отдават за нови и нови молове?
Ама като сме стадо... така е.
Честито на печелившите...
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Пътувал съм из цяла Европа, и бях си изградил мнението че по лоши пътища от българските няма (е, в Албания не съм ходил ) , което тотално се промени след като януари месец минах през Румъния.
Тъкмо си докарвах белисимата. Със сълзи съм ревал , няма такива клетви които отнесоха тези цигани.
За бога колеги, не минавайте от там за да не си съкратите живота с няколко години .
Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX
60 от тях ще бъдат предназначени за инвалиди във всички преки между булевардите "Раковски", "Христо Ботев", "Патриарх Евтимий" и "Стамболийски", съобщи зам.-кметът по транспорта Велизар Стоилов.
леле мале, то няма да остане ули4ка без синя зона.............
Че нали това е идеята... като им резнаха прихода от преки данъци, сега ще си го съберат от други места.
И от тия пари пак няма да видиме полза, някои ще си ги налапат.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
"Раковски", "Христо Ботев", "Патриарх Евтимий" и "Стамболийски"
ами то в това каре почти всички улици бяха синя зона... но изглежда е била останала някоя която не е...
гледам вече са намерили цаката и на паркингите който са синя зона. просто спираш посредата на паркинга е пред на македония е така... масово се запушват и този който запушва спира безплатно
А някой да е пътувал за Видин минавайки през Враца ??? води се главна артерия и всички тирове минават от тук за Калафат та точно влизайки във Враца разбираш що е то дупки !!!
А някой да е пътувал за Видин минавайки през Враца ??? води се главна артерия и всички тирове минават от тук за Калафат та точно влизайки във Враца разбираш що е то дупки !!!
Покрай язовир Дъбника ли? там не ги ли пооправиха дупките, или пак са се отворили?! отдавна не съм минавала.....
Аз наскоро пътувах от Плевен до Лом....Дори в най-смелите си преположения ,не съм вярвала,че може да има такива "пътища"!Дупка до дупка..между тях -трапове !
Навръщане заобиколихме през Монтана и Враца
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment