Известие

Collapse
No announcement yet.

Тир на Македония :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тир на Македония :)

от 20 мин се смеем в офиса с един ТИР който задръсти македония.... дори тръгна да прави обратен!!!!!

Имам и клипчета... голем смех, хамалите му помагат... бакшишите и трамваите свирят

май е минал по борис.... как ли е стигнал до тук, няма ли табели?

Цирк! на клипчетата се вижда как няколко патрулки го подминават
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

)
    Якоо ... Обаче аз съм виждал ТИР по Виктор Юго (пряка на Иван Асен) И Автобус 76 по ул. Янтра Там кви циркове бяха ...
    '05 166 V6
    '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Моля те, изпрати ги в някоя телевизия
      Даже не в някоя, а в няколко
      sigpic

Comment

качих и едно от клипчетата

http://www.youtube.com/watch?v=7WFMaaNXEqs

смях

Comment

Тц тц тц резил
          Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

За да се завре на пъпа на СоФия това "камионче"...явно има допуск!!....Кат ги раздава, общината пребира парата...сигурно кара нещо на някоя фирма там... ...няма начин, да не му помагат хамалите.....може да се уредят с някоя разтоварна дейност
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби
              За да се завре на пъпа на СоФия това "камионче"...явно има допуск!!....Кат ги раздава, общината пребира парата...сигурно кара нещо на някоя фирма там... ...няма начин, да не му помагат хамалите.....може да се уредят с някоя разтоварна дейност
              А може просто да се е заблудил!
              Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
                А може просто да се е заблудил!
                и аз така си помислих първо... викам си турчоляка пак не е в час... ама после го загледах че е с БГ регистрация.... яко е объркан значи...

Comment

Първоначално публикувано от 156
                  )
                  Якоо ... Обаче аз съм виждал ТИР по Виктор Юго (пряка на Иван Асен) И Автобус 76 по ул. Янтра Там кви циркове бяха ...
                  Искам ти да се качиш на тоя тир и да те пратим на адрес в Солун да речем,без да знаеш,че е в центъра.Много бих искал да узная как ще се почустваш насред някое кръстовище и селяните да пибиткат наоколо Ама искрено се съмнявам да си се качвал на по-дълго МПС от 4,20м!Така се получава,защото много спедитори си го слагат неправилно и не дават точен адрес и указания
                  Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Баш шофера си е олигофрен ,то така става да се заблудиш ..... първо преди да отидеш на адрес гледаш или на GPS или на карта каде е тоя адрес ....

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
                      Баш шофера си е олигофрен ,то така става да се заблудиш ..... първо преди да отидеш на адрес гледаш или на GPS или на карта каде е тоя адрес ....
                      Да ти еба и джипиесите и навигациите,един румънец искаше да иде в Габрово преди три дена.Отиде,ама в друго Габрово,едно село от 5 къщи над Благоевград!Таман е изгорел нафта колкото за 110 пътни карти
                      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                        Първоначално публикувано от 156
                        )
                        Искам ти да се качиш на тоя тир и да те пратим на адрес в Солун да речем,без да знаеш,че е в центъра.Много бих искал да узная как ще се почустваш насред някое кръстовище и селяните да пибиткат наоколо Ама искрено се съмнявам да си се качвал на по-дълго МПС от 4,20м!Така се получава,защото много спедитори си го слагат неправилно и не дават точен адрес и указания
                        Кво говориш, аз с алфата не мога да се оправя там, камо ли с тир. Не казвам че шоферат е виновен, даже много добре се справи човека тогава, просто беше интересно за "зяпане"
                        '05 166 V6
                        '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                          Да ти еба и джипиесите и навигациите,един румънец искаше да иде в Габрово преди три дена.Отиде,ама в друго Габрово,едно село от 5 къщи над Благоевград!Таман е изгорел нафта колкото за 110 пътни карти

Тоя румънец и той е олигофрен , ма ще се научи ....
                          е то затова са създадени пощенските кодове , в другите държави има по 10 села с еднакво име

Comment

...според мен олигофрени са тези дето надуват клаксоните в клипа!!!!...няма начин без повод и разрешение да се е наврял чак в центъра...не е от тия шофери дето карат Шкода Мадара!!!....преди години карах ТIR и на едно кръгово крастовище в предградията на Лондон с тамошното обратно движение се въртях три пати....накрая доидоха полицай, защото видяли на камерите страните ми маневри ....и без никакви проблеми ме ескортираха до адреса ....а тук си е все още дива индия
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Само немао да разбера какво толкова смешно намирате в това Сигурен съм че този човек е много повече шофьор от всички които сте писали в тази тема а това че е направил грешка е нормално,в София няма почти никъде указателни табели за камиони
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                              X