Известие

Collapse
No announcement yet.

Не ходете в БОШ сервиза ПОД КАТ!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не ходете в БОШ сервиза ПОД КАТ!!!!!

Не ходете в бош сервиза ПОД КАТ. Заведох си Фиата там да ми видят таблото
    защото парното спря. Отидох със РАБОТЕЩА аларма и централно заключване. След като си вземам колата, се пробвам да я отключа с дистанционното, и нищо не става. Влизам в колата и като вкарвам ключа колата започва да пищи. Съответно викам майстора да му кажа че алармата си беше наред и никога не е правила така! А той ми вика така дойде колата, така си беше. След което питам какво става и дали е нужно за да се оправи едно нещо да се развали друго? И те викат ами не сме сигурни че е в нас проблема. Абе общо взето загубена кауза. Но за да няма други пострадали имайте едно на ум!!!!

ЕДИТ: ЗА СЕРВИЗА НА БОШ СРЕЩУ МЕТРО ТОВА НЕ СЕ ОТНАСЯ. НЯМАТ НИЩО ОБЩО!!!
    Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
    Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Ако си ходил при Галин това което описваш е НЕВЪЗМОЖНО да се случи !
    Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
    Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
    Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
    Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
    Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

!

Не го знам кой е, но въпроса е че ми осра нещо алармата, не ме е яд че се е повредила, случва се! Ама тея идиоти се опитаха да ми обяснят че така е била колата, вместо да се опитат да разберат како и има!
      Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
      Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

Затова който не разбира не трябва да пипа по колата, особено по електрическата система. На моята кола алармата сложена от "едно момче от квартала", както ми обясни продавача, та момчето е успяло да ми изгори централното заключване .
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

!

Ами и аз това казвам! Особено ФИАТ са с много странна електроника, то момчете може да не е искало да я предсака, ама поне можеха да се опитат да оправят нещо! А не да се опитват да изкарат че колата е била така! Мислех че щом е БОШ ако стане нещо може да поемат няква отговорност, но явно не е така!

Comment

За специалисти от сервизи БОШ електрониката на ФИАТ съм сигурен,че е странна.Ако беше Ауди или Фолксваген,си е песен направо,така е измислена,че само те могат да я чепкат
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666
              Не мога да повярвам в това което се е случило с алармата ти!Аз и много други от нас Варненските фенове,които сме ползвали не веднъж услугите на магазина на Бош,чрез нашият колега spe4elist
              -Ивайло и услугите в сервиза на Бош в лицето на Галин

Не се включвам в ролята на адвокат,всеки си има право на мнение и виждане по въпроса,още повече ти като потърпевщ

Там ходим отдавна:http://clubalfaromeo.com/forum/viewt...r=asc&start=15
              ...и за сега,поне аз мога да кажа,че съм изключително доволен
              Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
              ------------------------------------------

Comment

!

Аз и преди съм водил там мой коли и камиони.Нямало е проблеми но сега изглежда нещо са я дали на късо ли незнам како, ама е факт че не бачка. Не е проблема алармата, а отношението им. Едва ли не ме изкараха някъв дето от спортна злоба си е счупил алармата, и е отишъл при тях! Не мисля че подобно отношение е подходящо за асервиз от този ранг.

Comment

сс

от там ми е дебитомера за 146...НЕ СЪМ ДОВОЛЕН!!!То как иначе на троино по ниска цена..

B&B Racing | bb-racingteam.com
                  Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Re: НЕ ХОДЕТЕ В БОШ СЕРВИЗ ВАРНА!!!!!

Първоначално публикувано от ital_fen
                    Не ходете в бош сервиз Варна. Заведох си Фиата там да ми видят таблото
                    защото парното спря. Отидох със РАБОТЕЩА аларма и централно заключване. След като си вземам колата, се пробвам да я отключа с дистанционното, и нищо не става. Влизам в колата и като вкарвам ключа колата започва да пищи. Съответно викам майстора да му кажа че алармата си беше наред и никога не е правила така! А той ми вика така дойде колата, така си беше. След което питам какво става и дали е нужно за да се оправи едно нещо да се развали друго? И те викат ами не сме сигурни че е в нас проблема. Абе общо взето загубена кауза. Но за да няма други пострадали имайте едно на ум!!!!
                    Колега, съжалявам за случката, но е добре да уточниш в Кой Сервиз БОШ ти се е случило това, щото Бош сервизи във Варна бол. И покрай некоректните колеги ще бъдат набедени и коректните такива... Издънки могат да се случат навсякъде, въпроса е да се реши проблема в крайна сметка.

Comment

Първоначално публикувано от mikoasp
                      Първоначално публикувано от Kamen666
                      Не мога да повярвам в това което се е случило с алармата ти!Аз и много други от нас Варненските фенове,които сме ползвали не веднъж услугите на магазина на Бош,чрез нашият колега spe4elist
                      -Ивайло и услугите в сервиза на Бош в лицето на Галин

Не се включвам в ролята на адвокат,всеки си има право на мнение и виждане по въпроса,още повече ти като потърпевщ

Там ходим отдавна:http://clubalfaromeo.com/forum/viewt...r=asc&start=15
                      ...и за сега,поне аз мога да кажа,че съм изключително доволен
                      Благодаря за топлите думи, за нас е винаги удоволствие да бъдем полезни с каквото можем

Comment

Re: НЕ ХОДЕТЕ В БОШ СЕРВИЗ ВАРНА!!!!!

Първоначално публикувано от spe4elist
                        Първоначално публикувано от ital_fen
                        Не ходете в бош сервиз Варна. Заведох си Фиата там да ми видят таблото
                        Колега, съжалявам за случката, но е добре да уточниш в Кой Сервиз БОШ ти се е случило това, щото Бош сервизи във Варна бол. И покрай некоректните колеги ще бъдат набедени и коректните такива... Издънки могат да се случат навсякъде, въпроса е да се реши проблема в крайна сметка.

Колега, сервиза е под КАТ.
                        Незнам защо стана така но повярвай ми повече няма да стъпя там. Крайно некоректно отношение, все пак отивам да си давам парите а те ме третират сякаш те ми дават пари. А освен това като ми "направиха колата" ги питах какво и беше? какво сменихте? И приемчика ми вика ами незнам майстора нещо смени, чакай каза:
                        Майстора дойде и вика ами отворих таблото и смених едно нещо там, и две крушки! Много беше обобщителен! Надявах се да попадна на някой като тебе но........
                        Важното е че после си оправих алармата

Поздрави!

Comment

Много е гадно, да.
                          И на мен ми се случи същото преди време и то в сервиза на близък приятел.
                          Както казва колегата, не е важно, че са прецакали нещо...въпросът е отношението и това, че започват да те изкарват теб виновен, при положение, че колата е твоя и знаеш кое, как и дали е работело.

Вкрайна сметка не знам дали нормален човек ще си счупи нещо по колата, и ще отиде да се кара с хората.
                          Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!

Comment

БоШ под КАТ. Благодаря
                            И преди 3 години беше същото.
                            ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

е сега някой ще се извини ли на Галин и Ивайло за "топлите" думи...щото се оказа, че не става въпрос за този BOSCH сервиз където ние ходим !
                              Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                              Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                              Lancia Ypsilon '02

Comment

Working...
                              X