Колеги много ми е странно в зависимост от темата едни и същи хора в едната тема се оплакват от високия разход, а в другата се доказват че колите харчат по 5 на 100 извънградско...ами добре напълно възможно е, ама айде да решима в крайна сметка харчат ли Алфите ни бензин или не...
Известие
Collapse
No announcement yet.
нов разход
Collapse
X
-
Какво странно има, тия 5/100 и с Ладата мога да ти ги докарам.
Извънградско харчат според състоянието си и тежеста на десния крак.
А градското зависи както от състоянието и тежеста, така и от моментите, маршрута и нервите на шофьора.
С Алфата в София съм имал среден разход от 7.5 до 11 градско... усреднени стойности замерени пълно-пълно.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от troubleКолеги много ми е странно в зависимост от темата едни и същи хора в едната тема се оплакват от високия разход, а в другата се доказват че колите харчат по 5 на 100 извънградско...ами добре напълно възможно е, ама айде да решима в крайна сметка харчат ли Алфите ни бензин или не...
Comment
-
Аз един приятел го дърпах 100км!!!...смятай те, той какъв разход даде?По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71Първоначално публикувано от trustworthyТемата в този и вид не е за технически раздел. Местя я!
Comment
-
Първоначално публикувано от MrXПървоначално публикувано от galinves71Първоначално публикувано от trustworthyТемата в този и вид не е за технически раздел. Местя я!
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71Първоначално публикувано от БоббиАз един приятел го дърпах 100км!!!...смятай те, той какъв разход даде?.......моя не съм го засичал
...но неговия знам
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71Първоначално публикувано от MrXПървоначално публикувано от galinves71Първоначално публикувано от trustworthyТемата в този и вид не е за технически раздел. Местя я!
Какво обидно видя в коментара му? Или какво по-обидно от твоето "поредния палач"? Аз съм от същата провинция като теб ама такива забележки не съм получавал, защо ли? Помисли малко преди да се цупиш. В раздела за Алфи на газ пак имаш подобни мнения - едни въртящи се дупенца и т.н. Не искам да те засягам с тоя коментар, ама първо помисли после пиши.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от Old FoxПървоначално публикувано от galinves71Първоначално публикувано от MrXПървоначално публикувано от galinves71Първоначално публикувано от trustworthyТемата в този и вид не е за технически раздел. Местя я!
Какво обидно видя в коментара му? Или какво по-обидно от твоето "поредния палач"? Аз съм от същата провинция като теб ама такива забележки не съм получавал, защо ли? Помисли малко преди да се цупиш. В раздела за Алфи на газ пак имаш подобни мнения - едни въртящи се дупенца и т.н. Не искам да те засягам с тоя коментар, ама първо помисли после пиши.
Comment
Comment