От доста време форума се превърна в място за депониране на душевни терзания и фекални отпадъци на куцо и кьораво. Прави ми впечатление, че всеки решил да напише нещо не се съобразява с никого и кикакви правила, уважение липсва и преобладават обидите и ругатните. Та отговорете ми на простичкият въпрос.........
Известие
Collapse
No announcement yet.
Четете ли правилата на форума?!?
Collapse
X
-
В самото начало ми се наложи....да прочета правилата...иначе нямаше да съм, май вече тук...не съм много цвете за мирисане, но никога не сам си позволявъл да ругая или обиждам някой!...предпочитам някоя шега в добрия тон
...под достойнството ми е да се връзвам на някои с каруцарски език! въпреки възникнал спор
...хора всякакви, шарен свят
....бих се засегнал само от добри приятели!!!...от виртуални герой...няма как
...според мен трябва да има правила
...не,че винаги ги спазвам...но не плача, като ме наказват
...сега се замислих
..то в нашта държава!...има ли правила?...и ако има някакви!....кой ги спазва?
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
-
Първоначално публикувано от pentче те правилата по форумите са едни и същи... съгласяваш се набързо с тях и продължаваш напред
По темата , чета , ако видя по заглавията нещо различно от другите форумиМисля ,че на никого нищо не пречи да ги прочете
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Те правилата не бяха ли нещо за ред и дисциплина, ако мога така да се изразя
Тааа... не е ли малко късничко за човек със шофьорска книжка да се превъзпитаваНе че ми пречат правилата, но мисля че... Драган, Иван или Шишман, ако нямат елементарна култура... правилата са безпомощни.
Едно е да ги прочетеш... друго е да ги спазваш. Иначе почти съм сигурен, че всеки ги е чел.ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0oПървоначално публикувано от pentче те правилата по форумите са едни и същи... съгласяваш се набързо с тях и продължаваш напред
По темата , чета , ако видя по заглавията нещо различно от другите форумиМисля ,че на никого нищо не пречи да ги прочете
Comment
-
Първоначално публикувано от MrXПървоначално публикувано от EMo0oПървоначално публикувано от pentче те правилата по форумите са едни и същи... съгласяваш се набързо с тях и продължаваш напред
Мисля , че трябва да се четат , но самия аз (признавам си) не съм ги прочел всичките
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
'се тая дали ги четем или не, след като не важат за всички и се интерпретират свободноI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
Comment