Известие

Collapse
No announcement yet.

Метан станции в южна България...Знае ли някой къде са???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Метан станции в южна България...Знае ли някой къде са???

Колеги, интересувам се къде има станции за зареждане с природен газ метан след Пловдив, по посока Бургас и района. Да уточня: не става дума за пропан-бутан - тия са навсякъде. Който знае нещо със сигурност, моля нека ме ориентира.

Благодаря!
    '98 Alfa Romeo 156 1,8 16V Twin Spark

Значи компа показа 3бр в София 2бр в Пловдив Русе,
    Севлиево, Варна,Кюстендил по една инфото е от месец май. Не вярвам да се е променило.
    1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
    2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
    1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Благодаря ти колега. Това ми е достатъчно.
      Значи на изток от Пловдив няма. Сигурно това се диктува от монополиста Лукойл. Нямат интерес да има конкуренция на евтино гориво. Въобще за каква пазарна икономика става дума в тази нещастна пост-соц-държавица?!

Comment

Първоначално публикувано от Hristo_156
        Благодаря ти колега. Това ми е достатъчно.
        Значи на изток от Пловдив няма. Сигурно това се диктува от монополиста Лукойл. Нямат интерес да има конкуренция на евтино гориво. Въобще за каква пазарна икономика става дума в тази нещастна пост-соц-държавица?!
        все си мисля че ако имаше сериозен , истински пазарен интерес, щеше да има ....
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

По последни данни колите с метан вече надхвърлят 5000 и се увеличават. Тъпо е да съсредоточиш над 5 станции само по единия диагонал на страната - София-Севлиево-Русе-Варна. Така, че очевидно Л...ойл-ското лоби не допуска миризмата на метан под носа си. Сорри, но това си е мое мнение.

Comment

А има и винаги ще има желаещи да карат еФтино,но още не е много рентабилно как няма станции и уредбите са скъпи. То в началото и за газта беше така пък виж сега
            1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
            2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
            1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Да ама сега като газифицират всичко, ще си сипваме от двора, както се казва НАПРАВО ОТ ЧУЧУРА
              За какво им е да правят метан станции тогава
              sigpic

Comment

Working...
              X