Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да скрием рег. номер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от EvgeniiM
    Първоначално публикувано от Бобби
    Интересна темичка!...някой, ако каже с какво точно става....може да се възползвам някой път
    един спрей - 70 лв струва в магазина за оптичен тунинг срещу центъра по хигиена . Стига за 4 номера - демек две коли
    ...мерси за инфото ...пробвал ли си го?
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

А не е ли по добре да не се правите на "тарикатчета" и отворковци и да си спазвате ЗДПП и да няма нужда от тия спрейове, пасти, кал и тем подобни простотии

Comment

пък и тези спрейове и простотии работят само за камери със светкавица, защото действието им е да отразяват светлината на светкавицата за да не се вижда номера. в България се заснема по дръг метод. тук е видео наблюдение и снимките се свалят от видеокамери. това при нас не работи!
        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer
          пък и тези спрейове и простотии работят само за камери със светкавица, защото действието им е да отразяват светлината на светкавицата за да не се вижда номера. в България се заснема по дръг метод. тук е видео наблюдение и снимките се свалят от видеокамери. това при нас не работи!
          мдааа... В квартала има една Хонда Прелюд, Англииска супер тунингована със пластмаси на номерата (щото в англия камерите са повече от полицайте и са на технологията със светкавиците). Та там всеки уважаващ себе си рацер има такава за да си спести малко грижи. В БГ е друго, попадали са ми кадри от камери на близкото голямо кръстовище, през което забелязах да минава и хондата и номера и се виждаше перфектно...

Та както каза колегата MrX, спазвайте закона, не мислете как да го преебете
          Honda CBR 954RR, Range Rover Vogue V8

Comment

Чувал съм, че има GPS карти с отбелязани камерите. Ама колко е вярно незнам.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Незнам аз мисля да пробвам да изхабя един флакон лак за коса по номерата дано има някав ефект че от честитки трябва да си правя втора поща
              Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
              Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
              Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
              Mercedes Benz A170 CDI FL '01
              Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88
                Незнам аз мисля да пробвам да изхабя един флакон лак за коса по номерата дано има някав ефект че от честитки трябва да си правя втора поща
                еми ако камерите са със светкавици - ще има ефект.
                Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
                  Не са ... камерите са като наблюдателните за музей , училища , магазини и тн ...
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o
                    Не са ... камерите са като наблюдателните за музей , училища , магазини и тн ...
                    той човека е в Италия, там такива ли са?
                    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Re: Как да скрием рег. номер

Първоначално публикувано от vovata
                      П.П. От лятото сега ми доиде един акт със снимка,щракнали са ме на сарафово. А там къде има камери
                      Пич, въпроса ми не е по темата, но имаш ли представа колко време след снимката ти носят акта?? И как ти дойде акта, по пощата ли ??
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o
                        той човека е в Италия, там такива ли са?
                        Предполагам , при нас са нови .. следователно по нови стандарти (надявам се)
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от Derry
                          Чувал съм, че има GPS карти с отбелязани камерите. Ама колко е вярно незнам.
                          Дам има и такива карти. Иначе да камерите в София специално снимат в непрекъснат режим и това с мазилото няма да свърши работа.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Пич, въпроса ми не е по темата, но имаш ли представа колко време след снимката ти носят акта?? И как ти дойде акта, по пощата ли ??
                            Лично ти го връчват !
                            Катаджий са идвали до вкъщи три пъти,докато ме намерят.
                            На снимката която ми показаха не се виждаше кои шофира,така било позакона за защита на личноста,стъклата бяха затъмнени.
                            Акта отива по месторегистрация на колата и търсят собственика !
                            Снимали са ме август,намериха ме януари !
                            Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                            159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                            NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Лепиш един лист хартия на номера и пишеш на него FUCK THE POLICE и се скрива перфектно. От там като те спрат куките и почнат да се правят на интересни им плескаш закона в лицето, даваш им 10 лв. махаш надписа и палиш.. след 500 м. спираш и пак лепиш листа на номера.

Законовото основание да им плеснеш 10 лв в челата и да си тръгнеш е това:

Чл. 183. (1) (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) Наказва се с глоба 10 лв. водач, който:

4. (отм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г., предишна т. 3 - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) управлява превозно средство с нечетлив или закрит по какъвто и да е начин регистрационен номер.
                              Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
                                Лепиш един лист хартия на номера и пишеш на него FUCK THE POLICE и се скрива перфектно. От там като те спрат куките и почнат да се правят на интересни им плескаш закона в лицето, даваш им 10 лв. махаш надписа и палиш.. след 500 м. спираш и пак лепиш листа на номера.

Законовото основание да им плеснеш 10 лв в челата и да си тръгнеш е това:

Чл. 183. (1) (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) Наказва се с глоба 10 лв. водач, който:

4. (отм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г., предишна т. 3 - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) управлява превозно средство с нечетлив или закрит по какъвто и да е начин регистрационен номер.
                                извинявай, но какво става като си махнеш листчето?! хоп - номера на колата и пак акт.
                                Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                                Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                                Alfa Romeo 90 2.0 '87
                                sigpic

Comment

Working...
                                X