If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Зет ми е Кипарец и ми вика тая както казват византииците (Малягия) кадето си сложил на алфата в Кипър е забранено и аз му викам луд ли си я се е.. в г... а то накрая се оказва вярно...
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
ти остави че HID е забранен.... , ако се прилагат в България западните стандарти за техническо състояние на автомобилите половината от колите дето ги виждаш по улицата трябва да ги спрат от движение ....
За западните стандарти не знам, ама за южните и югозападните не съм съгласен -в Гърция и Италия пък какви таратайки съм виждал...,
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Еее какво против таратайките имате Тук в Италия сяка сутрин точно в 7 и 30 ме буди мощния рев на БМВ 520 на ГАЗ след като го форсира 2/3 пъти и почва да се реже звукат на звяр се чува потресаващо силно и много малко отслабва вече след 3мин. режене аз се показвам през прозореца и виждам че едва е преминал половината улица
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Еее какво против таратайките имате Тук в Италия сяка сутрин точно в 7 и 30 ме буди мощния рев на БМВ 520 на ГАЗ след като го форсира 2/3 пъти и почва да се реже звукат на звяр се чува потресаващо силно и много малко отслабва вече след 3мин. режене аз се показвам през прозореца и виждам че едва е преминал половината улица
520 дзвера колкото по силно реве толкова по бавно се отдалечава
сори за спама
Аз незнам какви са тия източно европейски измишльотини. Ако фаровете ти са в съответните стандарти няма за какво да са забранени. По скоро проблема е в самия кит. Щото се слагат разни китайски и т.н. уреди, които са далеч от всякакви европейски стандарти за качество и норми за осветеност. И в Англия е пълно с коли с ксенонови фарове и хората си ги карат, особенно негрите, а тук законите се спазват безкористно и защото така трябва, а не защото е закон..... Също така за пореден път се убедих как нашата държава ни го начука със смяната на номерата- тук с нови евро номера са само новозакупените автомобили. И още нещо, карат се и стари коли виждал съм дори и форд фиеста 86 г. само че данъка и пътните такси са много скъпи и не си струва за старите возила . Досега не съм видял кола да изпуши без значение дали е дизел или бензин. Алфата не е много разпостранена, но може да се види понякога, което на фона на всички опели и хонди я прави арактивна и страхотна кола, както винаги..... И последно.... досега не съм видял дупка, цепка или нещо подобно на пътя....
Абе то и аз това казах, ма от политическа коректност към 80% от колегите омазах изказа...
Ясно
Въпросът е как да направят нормативната уредба така, че да върши работа наистина, а не катаджията да преценява читав ли ти е ксенона, както чиста ли ти е колата, примерно.
То е измислено отдавна. Някъде се казва TUV, тука може да е ХУЙ или каквото решат, просто да го има. Заобиколки винаги може да стават, въпросът е в болшинството.
То не е толкова сложно да се преценява и от катаджията - жироскопите за регулиране са задължителни, както и дюзите за измиване на фаровете - ако ги няма тези две неща, значи работата е ясна
Е то да беше само това. Всеки е виждал как свети ксенон на фар Голф 2, тип Газка. Ако ще жироскоп с GPS и автомивка да си закачи на фар-а, пак трябва да е забранено.
Реално има само три основни критерия, по които може да се познае заводския от китайския..... не, че китайския не може да е заводски де
-Лупите.
-Регулирането.
-Умивателите.
Каквото и да си говорим, другото е лишено от смисъл, а тези три критерия са лесно установими, дори от катаджийте
Comment