Известие

Collapse
No announcement yet.

Катастрофата в Пловдив

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

айде УС по-полека със заплахите, ако обичате. Разбирам, че загубата на близък познат или приятел е крайно неприятно чувство, но от позицията ти е редно малко да се въздържаш.
    И все пак, има очевидни наружения за ЗДП! Човек трябва да си прави сметка кога и колко да нарушава.
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

ShoxXx преди да си меташ смешните заплахи , прочети какво съм написал хубаво! Нищо не съм казал за Лъчо , а за тоя дето е карал колата.Защитаваш него или ? не разбирам сериозно, тъпо ще е ако защитаваш тоя дето е карал с такав скорост в града и е очистил твой приятел?
      ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Колега ShoxXx той найстина не е казал нищо лошо за приятеля ти.Това незначи че одобрявам темата де!Нека момчетата почиват в мир!И дано пострадалите се оправят!А такива заплахи просто найстина са смешни и ненужни това просто си беше едно хлапашко изказване..Предлагам секи да напише по едно извинение и темата да несе пълни повече с обиди и заплахи!
        Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
        Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
        Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
        Mercedes Benz A170 CDI FL '01
        Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

лека пръст лъчо
          дано там където и да има още по бърза импреса и да си я кара той а не някой друг
          Volvo S80 2.0 T5 180hp
          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от acko88
            Предлагам секи да напише по едно извинение и темата да несе пълни повече с обиди и заплахи!
            Съгласен съм с това, колега ShoxXx ако ще се търсим да земеме да се намерим некой ден , ама ако ше има бой , предлагам да е - ниe VS няколко бири.Мисля че така по - добре се обсъждат нещата ....

Comment

Непие бира..така че няма да го бъде
              Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
              EX`146 2.0 16v TS

Comment

така е думата , може да и да не е бира ..... това са подробности

Comment

ПОЧИВАЙ В МИР БРАТ! ДАНО СИ НА ПО-ДОБРО МЯСТО СЕГА!

моля да проявите разбиране и да се въздържате от поучителни мнения..... като минат 40 дни си говорете

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                  Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Алелелел .... Защо точно тоя човек .... истински ЧОВЕК !!! Почиваи в мир Лъчо !!!
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

http://www.drifting-bg.info/landicar/

Comment

ПОЧИВАЙ В МИР...
                        AR 155 2.0 16V Never Forget You
                        AR 166 2.4 JTD

Comment

И тук да кажа - Да почиват в мир.
                          И на тия журналисти вяра да нямате...на жълтите павета се удрят 2 коли - едната пишат опел алстра - на снимката се вижда Вектра.
                          Така че в случая се изясни шофера не е пил , собственика на колата е спал на седалката.
                          Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
                          Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

Познавам го бегло виждали сме се 3-4 пъти,но ми направи добро впечатление,почивай в мир приятелю
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Съжалявам, че такъв е повода да се регистрирам във форума ви, аз съм колега от Lancia-та.

Искам само да кажа, че не можете да правите каквито и да е заключения, ако не сте били там, не сте видели или участвали в катастрофата. Дори да сте чули очевидци/участници - пак не можете да правите изводи, ако не сте обучени криминалисти в тази област!!!

Пример:
                              Зимата при много дълъг десен завой поднесох колата, завъртях се първо с лявата врата по посока на движението, после в опита да я увладея се завъртях с дясната и в крайна сметка ме спря мантинелата в насрещното с кола обърната обратно на посоката ми на движение. Отървах се само с уплаха и 10х5 подбит калник. Ако имаше кола в насрещното, щеше да стане мазало, макар ще тогава сигурно щях да се забия в моята си лента, ако мантинелата я нямаше, щях да се разбия в дърветата, а там е и лек склон надолу.... но както и да е.
                              Ако се беше случило да ме пишат във вестиниците, едва ли някой щеше да спомене падналия клон на пътя от вътрешната страна на завоя 50 метра преди мястото на удара ми, който ми се наложи да избегна. Да причините са, че нямаше видимост заради завоя, скороста ми, мократа настилка, но за да успееш да вземеш завоя в този случай, който с 60 се минава в тежки условия, а иначе с над 80, трябваше да се движа с 20. Т.е. не ми казвайте, вие - които обвинявате някого за катастрофа, че винаги се движите така, че да можете да предвидите и овладеете абсолютно всичко.
                              А това с изводите които са направени, за наличието на бутилки алкохол в купето, няма да го коментирам. Никога ли не сте карали бутилка на задната, дори предната седалка??? Всъщност няма значение къде е била, защото при катастофа, дори от багажника, може да се озове в краката на шофьора.

Мир на праха му!!! Не го познавам, но малко са храта, които заслужават това, а той едва ли е бил сред тях!!!
                              Lancia Kappa 2.4JTD
                              Lancia Dedra SW Integrale (очаква охлЮфче да я полази)

Comment

R.I.P.

Някои от коментарите тук и в други форуми - ще коментирам с думите:
                                - Не сочете с пръст, може да се окаже, че сочи към огледало!
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X