Известие

Collapse
No announcement yet.

За един много некоректен колега от форума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За един много некоректен колега от форума

Здравейте искам да ви споделя как бях излъган от колега от форума. Ето я и историята както знаете продавах си тази алфа http://clubalfaromeo.com/forum/viewt...200&highlight= и колегата Иван Александров Иванов от Димитровград който видял обявата тука в форума прояви интерес за колата. Като дойде я карахме в Ямбол при hit-ko на диагностика и наистина колата беше перфектна. Имахме уговорка да платя каското за цяла година а то беше платено само за 6месеца се разбрахме след като му пратя бележка че съм го доплатил (350лв) той по пощата да ми прати останалите 150лв от колата. Тогава почна една голяма лъжа. Първо твърдеше че ги е пратил по пощата, после каза че бил забравил да напише пощенския код, макар че те въобще не могат да му приемат записа без кода но както и да е. После каза че бил в болницата си изкълчил крака си лежал 1 седмица Така ме размотава 1 месец и накрая ми каза и ме увери че ги е пратил по спиди но и там не дойдоха. вече не ми вдига и телефона си като му звъня. Аз не съм за 150лв но както се казва можеше аз да го излъжа и да не платя каското но както и да е, човек се учи от грешките си. Пожелавам му от все сърце на колега Иван тези 150 лв да ги даде за лекарства химиотерапия и да не се отърве от проблеми по колата . Нека това да е поучително и за другите и да знаят че дори и в форума има яко некоректни хора.

Re: За един много некоректен колега от форума

Първоначално публикувано от Strabex
    ...... Пожелавам му от все сърце на колега Иван тези 150 лв да ги даде за лекарства химиотерапия и да не се отърве от проблеми по колата . ....
    Мале,
    ти какво го направи за едни 150лв. чак и химиотерапия
    да не ти е врай чвек

ALFA ROMEO 146 1.9JTD
    Fiat Punto 1.9JTD

Comment

Хора много, човеците малко.

Колега за другия път като продаваш ще знаеш, каквото вземеш в момента на сделката това е.

Хубаво е когато има некоректен народ във форума да се казва.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

ами да добре е да се знае да не изгори и някой друг. а относно това за сделката на място просто ми се видя добро момче и щом той ми повярва че няма да го излъжа въобще не се усъмних че няма после да ми прати парите.

Comment

Абе те думите са арни.Ама ако бях аз на твойто место щях да го потьрся.Пусни жалба в полицията те ще го намерят.
          ALFA ROMEO 155 T. SPARK 1.7 8V

Comment

Първоначално публикувано от fazana
            Абе те думите са арни.Ама ако бях аз на твойто место щях да го потьрся.Пусни жалба в полицията те ще го намерят.
            За какво ще го намерят? За договорка по телефона
            Просто няма смисъл да се занимава, а и това е недоказуемо.

Наистина е кофти това с парите, но пък в крайна сметка пари се изкарват, а и новия собственик трябва да прехвърли каското, така че можеш да видиш това как става, ако ти се занимава де.
            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
            Opel Astra J GTC

Comment

Колега,как му е ника на този копелдак?
              sigpic
              Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
              BMW E30
              BMW E36

Comment

Хм...150 кинта са си 150 кинта, както и да го гледаш... а това са селски изпълнения за толкова пари да се криеш и да се правиш на измикяр....Пусни му ника на този ..колега.. да се знае и никой да не му пише, отговаря помага и т.н. Аз пък моята като я продавах и момчето ми вика: Значи прехвърляме я при нотариуса и после отиваме до офиса да ти дадем парите..... И аз първоначално викам...ок, ама после се замислих и осъзнах колко съм наивен та стана една цигания при нотариуса бройме едни пари мани мани, ама и те може ли да нямат конферентна стая(зала) за изповядване на сделки. Баси, всеки гледа да мине тънко и да ти вземе кинтите.....
                А към колегата 1115. Ми щом си толкова айляк, ларш и т.н. ми дай ги ти тези 150 кинта на Strabex.... Аз съм на приципа, че всеки трябва да си носи кръста и да му се случва това, което си е заслужил на този свят ....Роденият да пълзи, не може да лети!!! Нищо лично, просто споделям мнение....

Comment

Кажи ника и името му, има го в договора
                  sigpic
                  SCUDERIA ITALIA
                  BMW 5-er
                  BMW 7-er
                  Fiat GP

Comment

П.С. Държа да поясня, че в крайна сметка купувача както и шефа му се оказаха много коректни купувачи и всичко бе ок, само дето очакваха за тези пари май да купят кола като от магазина, щото после се почна едно звънене ама то тука тва ама онова, а аз дефакто направо я подарих моята белисима... но няам значение със здраве да си я кара пича и да и се радва....

Comment

Е няма ли да видим ника най-сетне, да го знаем?
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

не е важен ника му...важното е да си вземем поука и да внимаваме за такива некоректни(меко казано)хорица

a иначе като прочетох как не ти вдигал телефона и се сетих,когато си купихме нашата алфичка сичко беше OK и след 2 дена гледай шоу на два пъти щеше да и гръмне мотора(първия път насред улицата 2-рия във вантотреид)-турбото дърпа масло,оборотомера на 6 ииии не е истина как я изтрадахме ...сигорно и за това сега ни е толкова скъпа и тва говедо се покри мн ясно

тъйче колега не се притесняваи сигорно сега тия 150 лева ще му излезнат през носа(по ремонти де... не е хубаво да го калнеме на здраве )
                        Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                        sigpic

Comment

Значи ника му не го знам защото не ми е писал по форума но съм сигурен че чете редовно защото когато оглеждаше колата ми разправяше че в форума бил чел за честите проблеми на тези алфи.
                          Ето данните които имам за него. Той постоянно седи в скаип и аз му пиша и той продължава се прави на див.

Иван Александров Иванов гр. Димитровград ЕГН: 7912068466
                          телефони:0896854141 и 0894365212 и като информация за него знам че работи в някакво нощно заведение в димитровград като администратор.
                          а наистина 150лв не са много пари ама предпочитам да си ги налея като бензин и да си карам отколкото да ги оставям на такива терикати като него.

Comment

Значи ника му не го знам защото не ми е писал по форума но съм сигурен че чете редовно защото когато оглеждаше колата ми разправяше че в форума бил чел за честите проблеми на тези алфи.
                            Значи каското е на твое име и никой няма да му изплати щета без да е джиросана полицата така че чакай сам ще те потърси Даже направо кажи на застрахователите коя е сметката ти и да пращат парите там ако има щети Ако си му написал пълномощно, обади се на застрах. компания , че го прекратяваш
                            97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от Yon
                              Значи каското е на твое име и никой няма да му изплати щета без да е джиросана полицата така че чакай сам ще те потърси Даже направо кажи на застрахователите коя е сметката ти и да пращат парите там ако има щети Ако си му написал пълномощно, обади се на застрах. компания , че го прекратяваш
                              Точно така, каквото повикало такова се обадило....

Comment

Working...
                              X