Здравейте искам да ви споделя как бях излъган от колега от форума. Ето я и историята както знаете продавах си тази алфа http://clubalfaromeo.com/forum/viewt...200&highlight= и колегата Иван Александров Иванов от Димитровград който видял обявата тука в форума прояви интерес за колата. Като дойде я карахме в Ямбол при hit-ko на диагностика и наистина колата беше перфектна. Имахме уговорка да платя каското за цяла година а то беше платено само за 6месеца се разбрахме след като му пратя бележка че съм го доплатил (350лв) той по пощата да ми прати останалите 150лв от колата. Тогава почна една голяма лъжа. Първо твърдеше че ги е пратил по пощата, после каза че бил забравил да напише пощенския код, макар че те въобще не могат да му приемат записа без кода но както и да е. После каза че бил в болницата си изкълчил крака си лежал 1 седмица Така ме размотава 1 месец и накрая ми каза и ме увери че ги е пратил по спиди но и там не дойдоха. вече не ми вдига и телефона си като му звъня. Аз не съм за 150лв но както се казва можеше аз да го излъжа и да не платя каското но както и да е, човек се учи от грешките си. Пожелавам му от все сърце на колега Иван тези 150 лв да ги даде за лекарства химиотерапия и да не се отърве от проблеми по колата
. Нека това да е поучително и за другите и да знаят че дори и в форума има яко некоректни хора.

Comment