Известие

Collapse
No announcement yet.

къде да заведа приятелката за уикенда?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

В Хисаря или в Сапарева Баня, на минерални извори
    Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Заведи я на Ф1 :P
      Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
      Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
      Thank you, VFTI, thank you!

Comment

бе то хубаво ама на Ф1 не ми се вярва да дойде...мисля да я заведа във Велико Търново. отдавна ми се ходи там. някой нещо да предложи или да препоръча?
        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Па давай ще уредиме нещо за ВТ
          Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
          EX`146 2.0 16v TS

Comment

Ресторант Щастливеца във В.Търново е добра идея и от към кухня и от към гледка.Нали така се казваше колеги този готин ресторант

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Първоначално публикувано от JORDANGT
              Ресторант Щастливеца във В.Търново е добра идея и от към кухня и от към гледка.Нали така се казваше колеги този готин ресторант
              Да така е Помниш

EX`146 2.0 TD
              EX`146 2.0 16v TS

Comment

Води я да скаяа с бънджи И споко като дойде момента ше се окаже заета )))
                Виж Алфата ...

Comment

Аз в Търново няма да си заведа гажето ми ше заведа СЛави и Муроман щото много се кефят
                  Виж Алфата ...

Comment

Първоначално публикувано от odisey
                    Аз в Търново няма да си заведа гажето ми ше заведа СЛави и Муроман щото много се кефят

EX`146 2.0 TD
                    EX`146 2.0 16v TS

Comment

Търново е добра идея за 2 дни Само да не иска къща после там )) Ако не там - води я в Рибарица
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от milenamr
                        А другия вариант е сериозно да се замисля за организиране на някакво компенсаторно сдружение или клуб на "На жените с несериозни мъже"или нещо такова,където да се организират развлечения и пътувания на жените , когато половинките им не са особено благонастроени за това
                        И тогава аз ще се замисля за организиране на "Клуб на любителите на клуба на жените с несериозни мъже"

Съжалявам, не се сдържах
                        sigpic

Comment

Май колега ще спре да пие

Друго предложоение е Девин...
                          sigpic
                          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

в родопите.. девин, доспат.
                            ако държиш на търново, арбанаси е също е някакъв вариант.
                            инак, в самия град има една кръчма - "клуб на архитекта" - готвят вкусно, обстановката е "камъните падат" (имам предвид - старо помещение, в което поне една от стените мяза на естествена скала - пък може и да е), малка тераса с добър изглед, в центъра, но е доста спокойно. в общия случай се слуша рок или бг фолклор (не поп-фолк) и музиката не ти пречи да чуеш мислите си (което не е върхът, ако си решил да й запушиш устата : )).
                            зависи какво търсиш (вероятно ти говоря от позицията на уморен човек, който мечтае да послуша тишината).
                            успех.
                            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от koolio
                              Колега, ти по-добре трябва да знаеш по какъв тип почивка си пада приятелката ти. Ако обича повече лукса и гъзарията- някой не много скъп СПА хотел във Велинград или Банско, въпреки че последното си е цифромания. Ако обича пътуванията и поо-спокойните места обаче мога да ти окажа по-компетентна помощ. Мелник, Копривщица, някъде из Родопите. Там атмосферата е релаксираща и романтична, има уютни семейни хотели и кръчми с прекрасна кухня. така че изборът е твой. Успех!

Подкрепям за СПА- хотел във Велинград
                              Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от milenamr
                                Е и аз не че съм агент на Бееви,но за мен лично Велинград е едно страхотно място за уикенда ,а и не само.Там има голямо разнообразие от басейни, хотели ,възможности,природа,красота и когато и да съм ходила винаги се връщам отпочинала, заредена с приятни емоции и енергия и затова после ми се ходи пак там..И макар и толкова добре да го познавам този град(като втори мой роден е)никога не ми омръзва.
                                Подкрепям с две ръце казаното от колежката!!! Бил съм и в Двореца и във Велина, както и в обикновенна къща с двор в Каменица(без никви спа и ма) на роднини на жена ми и винаги ми е било супер приятно. Пътя е много приятен и е само 130 км. от София.
                                98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Working...
                                X