Известие

Collapse
No announcement yet.

Инструкция за аптечките на МПС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тъй, неска отворих аптечката, няма онуй чудо за обдишването, ама поне безопасните игли са пълен комплект 6 броя.
    12. разтвор на водна основа, подходящ за дезинфекция на ръце и раневи повърхности - 200 мл; и такова нямам, имам течност за чистачки тя става ли
    Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
    Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
    Audi A4 1.9 TDI

Comment

и аз нямам 12-тото,но за сметка на това има 2 презерватива и то добре че има щот се налойи та ползвах единия :P
      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от LeoVin4i
        ...........12. разтвор на водна основа, подходящ за дезинфекция на ръце и раневи повърхности - 200 мл; и такова нямам, имам течност за чистачки тя става ли
        хахаха най-много да докараш и някои обрив на вече пострадалия човек, но за пред куките може и да мине номера
        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar
          и аз нямам 12-тото,но за сметка на това има 2 презерватива и то добре че има щот се налойи та ползвах единия :P
          презервативите трябва да са на първо място в списъка!
          Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Първоначално публикувано от KGB
            А най-големия "Майтап" става ако не дай си боже ти се наложи да имаш аптечка или пожарогасител....

Ама нали БГрите сме си по-тарикати и от Дявола...та за това и държавата ни е най-голямата дупка на Европа.
            Пожарогасител трябва, но не знам, дали примерно 90% от шофьорите могат да използват аптечката за нещо сериозно, а не да си превържат палеца.
            Защото съм сигурен че нито могат, нито знаят, както и повечето евпорейци да окажат живото спасяваща манипулация .Сероизна първа помощ не може да се научи за курс от един или два часа, та аптечката като цяло е пълна безмислица.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Абсолютно сте прав колега,аз пък оня ден смених старата аптечка с нова понеже марлите и лепенките бяха пожълтели от старост и липса на роля на доктор Даже ножичката беше ръждясала леко...Но тукашните хубостници,сиреч ченгетата ме изтормозиха с тая аптечка...

Алфа Ромео 156 1,9 JTD 01'
              Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

6 бинта по 5 метра, общо 30 метра бинтове!
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Mapтo
                  Абсолютно сте прав колега,аз пък оня ден смених старата аптечка с нова понеже марлите и лепенките бяха пожълтели от старост и липса на роля на доктор Даже ножичката беше ръждясала леко...Но тукашните хубостници,сиреч ченгетата ме изтормозиха с тая аптечка...

Алфа Ромео 156 1,9 JTD 01'
                  Имате предвид австрийските полицаи, ами в крайна сметка, бюрокрацията си е бюррация.

Първоначално публикувано от Pinky
                  6 бинта по 5 метра, общо 30 метра бинтове!
                  Това си е за яко бинтоване
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar
                    Да, и аз имам такава шантава аптечка с надпис отгоре "Секунда невнимание и цял живот страдание" Иронично звучи това, написано точно върху аптечката.
                    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Хах мен само един път ме питаха за аптечка и аз ровя в багажника и след 10 мин ми вика куката имап или нямаш и аз еми май нямам но имам 2 триъгалника И тогава чух любимото ми изречение от катаджия "айде бегай" а колкото до тва по добре един комплект струва 20-30 лв с сичко пожарогасител,аптечка и там квотто трябва закво да даваш секи път по 20 лв на тия мизерници и да се чудят за какво да се заяждат
                      Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                      Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                      Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                      Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                      Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
                        дали куките ще започнат сега и за това да се заяждат???
                        Вече почнаха
                        Миналата седмица ми провериха аптечката много обстойно на караулката на Владая. И бяха страшно разочаровани, първо че е редовна и второ, че имам още една аптечка.
                        Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Max
                          дали куките ще започнат сега и за това да се заяждат???
                          Вече почнаха
                          Миналата седмица ми провериха аптечката много обстойно на караулката на Владая. И бяха страшно разочаровани, първо че е редовна и второ, че имам още една аптечка.
                          а ти някаква нова, готова аптечка ли си купи или сам си я допълни по новите изисквания???
                          Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от fred
                            Пожарогасител трябва, но не знам, дали примерно 90% от шофьорите могат да използват аптечката за нещо сериозно
                            Те и да могат, ако чакаш на днешно време някой да спре да помага . .
                            Преди няколко години един познат се обърна с брат си в канавката, направо се бяха помляли и двамата. Спрели някакви видяли ги, че берат душа взели им GSM-те и изчезнали
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от isoiso
                              Първоначално публикувано от fred
                              Пожарогасител трябва, но не знам, дали примерно 90% от шофьорите могат да използват аптечката за нещо сериозно
                              Те и да могат, ако чакаш на днешно време някой да спре да помага . .
                              Преди няколко години един познат се обърна с брат си в канавката, направо се бяха помляли и двамата. Спрели някакви видяли ги, че берат душа взели им GSM-те и изчезнали
                              E това му се вика мардерство, пууу, загубена работа

sigpic

Comment

а ти някаква нова, готова аптечка ли си купи или сам си я допълни по новите изисквания???
                                Не е чак толкова нова, но си има всичко необходимо. От санитарната аптека на попа.
                                Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X