Днес попаднах на извадка за цените на горивата е Европа. http://www.aaroadwatch.ie/eupetrolprices/. Явно съм пропуснал кога сме забогатели че да си плащаме спокойно нашите цени на горива със съмнително качество без да ни пука
Известие
Collapse
No announcement yet.
Българинът от най-богатите европеици
Collapse
X
-
Да то и в Била в Австрия е Много по-евтино от БГрия.....sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
да се намеся и аз... сега съм точно във виена и ми прави впечатление че вече разликата не е както едно време. преди гледахме и не пипаме или купуваме само по време на sale... а сега вече влизаме и се чудим кое по-напред да купим.
специално за билла, тук сега пазарувам от SPAR застото биллата не е далавера и тук
ajde pozdrawiAlfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
-
Ако цената на бензина ни е като тази в Щатите вечер като се прибирам в къщи няма да гася колатаАко въобще се прибера
ALFA 166 2.0TS-хубавицата
Fiat Ritmo 125TC ABARTH-нека силата на ABARTH бъде с теб
PEUGEOT 206 1,4HDI(служебното) егати пауъра
Дачия Логан 1.6 power injection-с ГАС
Comment
-
Вчера разхождайки се из Варна....прочетох един графит!...много ми допадна!...пишеше - "В тази държава златно жито зрее, прост народ живее"....всичко останало...та и бензина
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuliLuxembourg Euro - - Unleaded 1.154 euro/l; Diesel 1.016 euro/l
дизела там излиза 1.98 лева......
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155Първоначално публикувано от lyuliLuxembourg Euro - - Unleaded 1.154 euro/l; Diesel 1.016 euro/l
дизела там излиза 1.98 лева......Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
ае споко ве, навсякъде поскъпва... вчера заглавията във Виена бяха 'ново екслозивно поскъпване на горивата'! това което се случва в БГ, се случва навсякъде и всички са в шок!
така де, каквото е за австрииците такова и за нас... вносна стока е за цяла ЕвропаAlfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
Comment