Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за едно панелче от Ламинат

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ за едно панелче от Ламинат

Колеги, днес приключих с ремонта на новия ни офис, НО...винаги има едно но .
    Оказа се, че са ми криви сметките и ламината не стигна точно с една плоскост. Та въпроса ми е дали има тук някой който да удари едно рамо. Ламината го купувах от Бриколаж, и за съжаление беше последния. В смисъл купих всичките останали 5 пакета, като видях че точно 1 панелка липсва, но по мой сметки и без нея щеше да стигне, но явно съм сгрешил . Просто ако стената беше под прав ъгъл, щеше да е точно, дори да имам 2 плоскости излишък, но.....
    Та ще кача няколко снимки, и ако някой може да ме уреди да си купя една плоскост ще съм ви много благодарен.

СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Търси по магазините.. не може да няма нещо сходно може и същия да го намериш някъде
    sigpic Alfasud/156 1.8ex
    156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

понякога разпродават остатъци - пробвай в Практис, etc.
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

друг път като слагаш ламинат смятаи винаги поне квадрат отгоре за да нямаш такива главоболия съвет от бивш ламинатаджия между другото первазите какви са пластмасови или дървени че не се вижда достатъчно добре на снимката по магазините във твоя град все трябва да има някоя останала дъска
        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

това някакъв преход ли е на първата снимка не мога да разбера гледам на по тъмната дъска от едната страна сте орязали перото маи а от другата страна се вижда как е наръфано горното покритие не е много добре отрязано мали какъв съм кусурлия извинявам се колега професионален навик останал у мен от преди 4 години

Comment

еми така се получи, че взех последните 5 пакета.като ако бяха прави ъглите щеше да ми остане малко повече от половин квадрат, даже близо един, но с правенето на ъгъла заминаха 2 плоскости, и страната стана по-голяма....абе знам аз как да го смятам, още повече, че дори така да е щеше да ми дойде един пакет в повече. Просто от единия пакет липсваше една плоскост. А иначе мястото се вижда на последната снимка в горен ляв ъгъл. Первазите ще са пластмасови.
            Уф, утре ще пообиколя и дори да не намеря, ще пригодя останалото за да завърша ъгъла, и после ще сложа една ваза и готово

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy`
              това някакъв преход ли е на първата снимка не мога да разбера гледам на по тъмната дъска от едната страна сте орязали перото маи а от другата страна се вижда как е наръфано горното покритие не е много добре отрязано мали какъв съм кусурлия извинявам се колега професионален навик останал у мен от преди 4 години
              това е остатък, и ще го мъкна по магазините, а съм го сложил на една стара плоскост да го снимам в двора , ще ти покажа аз как съм оправил всички ръбчета, направо няма да повярваш
              п.п.
              и аз съм голям махналия и перфекционист на малките детайли
              и ако имаш време ето и един линк:
              http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... =1&photo=1
              ей го офиса в първоначалния си вид, направил съм всичко сам:
              шпакловане, ремонт на ел. системата(това ми е по специалността ), боядисване, отстраняване на дограма, подмазване и изправяне на всичко около новата, нареждане на ламината, обличане на вратите с ламарини и фолио, смяна на бравите и шилдовете, както и изработване на всички мебели които се виждат(без столовете )

Comment

това да почнеш от нулата както виждам и да го доведеш във вида които виждам се искат умения зя жалост аз успях да усвоя само как се слага ламината така ако ми кажеш на тая снимка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=223682&photo=46 на самата врата първия ред ламинат цяла плоскост ли си сложил която е изрязана според касата на вратата или си снаждал със парче ламинат?иначе много добре си се справил иначе за пластмасовите первази добър избор

Comment

@phoenix Провери в "Акрол" до комина над КАТ. Продават и само по 1 дъска. Само да оцелиш цвят, дебелина и вид на сглобка.

Ако е крайна дъска може да я залепиш с монтажно лепило /има магазин наблизо до вас /.

PS Преди около 2 седмици 1 неизмита Алфа много ми се пречкаше докато правих обратен завой , ама после и отзад пак ми пречеше да наместя "Комбинатора" Чудех се дали да не направя паркиране на заден ход ала от филна "Кобра" )
                  Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                  Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Първоначално публикувано от kris11
                    @phoenix Провери в "Акрол" до комина над КАТ. Продават и само по 1 дъска. Само да оцелиш цвят, дебелина и вид на сглобка.

Ако е крайна дъска може да я залепиш с монтажно лепило /има магазин наблизо до вас /.

PS Преди около 2 седмици 1 неизмита Алфа много ми се пречкаше докато правих обратен завой , ама после и отзад пак ми пречеше да наместя "Комбинатора" Чудех се дали да не направя паркиране на заден ход ала от филна "Кобра" )
                    Сетих се - може да провериш и в склада на "Лиа" в двора на "Терснаб"
                    Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Мерси колеги, утре, сигурно ще пообиколя, но дори и да намеря, имам остатък макар и минимален и ще сглобя парчетата които останаха. Както сте видели съм от те измекяри дето сичко могат, та ако не намеря цяло парче, ще направя нутове и ще залепя няколко парченца, да оформя ъгъла. Гаранция, че никой няма да разбере че не е оригиналната сглобка , и пак да повторя, в центъра сме, ако на някой му се допие кафе, да мине ние черпим

Comment

Мерси колеги, утре, сигурно ще пообиколя, но дори и да намеря, имам остатък макар и минимален и ще сглобя парчетата които останаха. Както сте видели съм от те измекяри дето сичко могат, та ако не намеря цяло парче, ще направя нутове и ще залепя няколко парченца, да оформя ъгъла. Гаранция, че никой няма да разбере че не е оригиналната сглобка , и пак да повторя, в центъра сме, ако на някой му се допие кафе, да мине ние черпим
                        Първоначално публикувано от kris11
                        .....Ако е крайна дъска може да я залепиш с монтажно лепило /има магазин наблизо до вас /.

PS Преди около 2 седмици 1 неизмита Алфа много ми се пречкаше докато правих обратен завой , ама после и отзад пак ми пречеше да наместя "Комбинатора" Чудех се дали да не направя паркиране на заден ход ала от филна "Кобра"

Сетих се - може да провериш и в склада на "Лиа" в двора на "Терснаб"
                        къде е склада на Лиа, и защо аз не съм разбрал кога съм ти се пречкал, че нали знаеш че нашата алфета не кара бавно, а лети ниско, и скоро намери време да направиш едно специално паркиране и заповядай в офиса, може пък и Виски да намрим.....

Comment

Склада на "Лиа"е в бившия "Терснаб" сега по новому "Варна Комерс"

И Алфата ми се пречкаше пред вас Карах на Горо едни мебели. даже свирнах , ама никакъв нишан нямаше.

Comment

Склада на "Лиа"е в бившия "Терснаб" сега по новому "Варна Комерс"

И Алфата ми се пречкаше пред вас Карах на Горо едни мебели. даже свирнах , ама никакъв нишан нямаше.

Comment

Ако не си си намерил утре ще ти покажа на снимка един ламинат.Остана ни в изобилие.
                              Мисля, че е доста сходен с твоя цвят...
                              Edit: ти пък не си от София..
                              Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

Working...
                              X