---
Известие
Collapse
No announcement yet.
Здравейте!
Collapse
X
-
!
Добре дошъл колега,пожелавам ти безаварийно каране.
Сега ако почнеш и на срещите да идваш,
ще е страхотно. Там наистина се обменя полезна информация.
А и след срещите отиваме да пием по бира. И както се казваше в една
реклама: Какво му трябва на един мъж? Хубава кола, и една студена бираJeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++
Comment
-
Скъпи колеги, и аз така сам 4истак нов потребител на тоя форум.Дано не ви преча с първите си пост-ове Дано ме приемете.Надявам се форумът да ми е от полза, също така и се надявам и аз да съм полезен на Всички Алфа братя!!!!
П.С. От Около 1 год, карам Алфа 156 1,9 JTD и бях в търсене на подобни като вас хора
Alfa Romeo 156 1,9 JTD '01
Citroen Xsara coupe 1,4i бившата(от която едвам се отървах...)
Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Re: Здравейте!
Първоначално публикувано от ivan dimitrovЗдравейте!От днес съм горд собственик на Алфа 146 и потребител на тоя форум.Дано не подразня някого с първият си пост и ме приемете сред вас.Предполагам че форумът ще ми е много полезен а се надявам и аз да съм полезен на форумът(някой ден).Ами това е - след като се регистрирах сметнах за уместно да "драсна" някой ред.И още веднъж - урааааа - пак имам Алфа!!!!
Добре дошъл в нашето голямо семейство
Редовните срещи във Варна са:
Всяка втора и последна неделя от месеца=15:30 ч.морска гара
Коментираме тук: http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... start=1215
Заповядай,чакаметеAlfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
------------------------------------------
Comment
Comment