Известие

Collapse
No announcement yet.

изменението в закона за паркирането на тротоарите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• изменението в закона за паркирането на тротоарите

Не издържам вече, сега пък трябвало да се паркира на 2 метра отстояние от сграда, което е невъзможно, защото поне в центъра няма толкова широки тротоари. Направиха цяла София синя зона, а пък сега и тази глупост!!! Аз лично живея в центъра и няма да ви казвам по колко време обикалям за да се паркирам, а сега и с това паркоместата стават на половина. Да направят някакви големи паркинги и тогава да забраняват това и онова. Явно вече ще си хващам под ръчичка колата и ще си я качвам до 6-тия етаж!!! Дайте да оформим едно гражданско неподчинение.
    FIAT Stilo; Mazda 3 sport

Re: изменението в закона за паркирането на тротоарите

Първоначално публикувано от maggy
    ...........до 6-тия етаж!!!
    сега остава и номера на блока да кажеш

Comment

ммм викаш, по-добре е да няма къде да се минава а? и после защо пешаходците ходят по улицата
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Re: изменението в закона за паркирането на тротоарите

Първоначално публикувано от MrX
        ...........до 6-тия етаж!!!
        сега остава и номера на блока да кажеш
        никак не ми е смешно, направо съм бясна, теб може да не те интересува, ама като дойдеш в центъра да си вършиш някаква работа или пазаруваш, лошо ще ти стане, докато се паркираш!!!

Comment

шъ земе такси
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

на повечето пряки само единия тротоар е зает от коли, а другия е свободен и на моята пряка е така

Comment

Ей затова ни таковат управляващите. щото все ни насъскват един срещу друг и си гледат кефа. Вместо заедно пешеходци и шофьори да попитат Мухобойко и общината защо няма паркинги, защо се разрешава стройтелство на сради без паркоместа, защо няма свестен градски транспорт, ние сега ще почнем да се караме кой по-крив и накрая пак ще гризнем дървото. Защото на Московска пред общината служебния паркин пак си е баш на тротоара
              Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

щото има 3 милиона маймуни в софия
                щото същите маймуни избраха гойко
                и т.н.
                затва ще е така

кое точно не е ясно?
                кво се очаква да стане като градът управлява подобен елемент?
                то и тройната коалиция дето управлява държавата са едни да не ги коментирам
                аз нищо учудващо не виждам
                нещата са закономерни
                за съжаление
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

ок, явно да умираме в центъра, няма да срещна разбиране от вас. Само да ви кажа, че 80% от кореняниците софиянци живеят в центъра и заради някакви пришълци няма къде да се паркира.

Comment

ми да се махнат тия пришалци и тогава ше можеш да си паркираш където си искаш барабар със кореняците софиянци като не си доволна оплачи се на бате Боико така или иначе поне малко от малко трябва се спазват някои закони то и така сичко си кара през просото това да ти е проблема има много по сериозни проблеми както във нашата столица така и във цялата ни държава
                    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

ае квото и да си говорим интереса клати феса, никой няма интерес да гради паркинги. колко пари ще спечели? по-скоро съществуващи паркинги се разрушават за сметка на нови офис центрове.

ей ги последните 2 примера който са точно около мен. единия е на бистрица и цар самуил, който вече е на дупка.... а другия е паркинга на КНСБ от към Алабин, който е на път.
                      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Ще почваш пеш да ходиш И няма да ти трябва място да паркираш или с колелото Маги без нерви бре млада си още :P
                        Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                        EX`146 2.0 16v TS

Comment

ок, явно да умираме в центъра, няма да срещна разбиране от вас. Само да ви кажа, че 80% от кореняниците софиянци живеят в центъра и заради някакви пришълци няма къде да се паркира.

Аз те подркепям, ако от това ще ти стане по-добре Иначе мен никога не ми е пречело да заобикалям и провирам между колите, защото и аз зная колко е гадно да нямаш място да спреш... Тук искам да вметна една забележка, че повечето пешеходци са ТЪПИ ОВЦЕ. Аз лично когато ходя пеш, макар и рядко, винаги се съобразявам с шофьорите и гледам да ги улеснявам, а не в час пик където колите едвам мърат аз да пресичам на пешеходната пътека и допълнително да им скапвам и без това гадното движение....
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                          by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy`
                            ми да се махнат тия пришалци и тогава ше можеш да си паркираш където си искаш барабар със кореняците софиянци като не си доволна оплачи се на бате Боико така или иначе поне малко от малко трябва се спазват някои закони то и така сичко си кара през просото това да ти е проблема има много по сериозни проблеми както във нашата столица така и във цялата ни държава
                            ок, дай да си разменим местата за няколко дни, да видиш, колко е готино да обикаляш около един час, а сега сигурно около 2, за да можеш да си стигнеш до вкъщи.

Comment

няма проблеми ама не мисля че това е наи сериозния проблем на софиянции не мисля че трябва да се паркира по тротоарите както във софия така и по другите градове във българия все пак тротоарите са за ходене а не за паркиране на МПС-та
                              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Working...
                              X